Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מיתכוון לבריחת לחץ כתוצאה מנזילה שהיא רצינית ואז חוסר גדול של נוזל ברדיאטור אכן עלול להביא להתחממות יתר אך במיקרה הזה מדובר בבריחה מיזערית שבכמות שחסרה ברדיאטור לא מספיק כדי לחוות התחמות ואת ההשלמה הרדיאטור יקבל ממיכל הפיצוי או עיבוי...מה שתבחר.

לא אני לא מתכוון לבריחה של נוזל קירור.

אני מתכוון למצב שבו המערכת קירור לא מדוחסת בגלל שהלחץ יוצא ממנה - פריצה באזור גבוהה שממנו לא יכולים לנזול מים לצרוך הדוגמה.

כל נוזל שמחומם תחת לחץ יתאדה בטמפ' גבוהה יותר מאשר שאם היה מחומם ולא היה נתון תחת לחץ.

אפשר לנסוע ללא פקק על הרדיאטור בכלל אבל אז תישאר בלי מים, ולא מהסיבה שהם השפריצו החוצה אלא מהסיבה שהם פשוט התאדו משם.

כמובן שאם הבריחה קטנה ככה גם האידוי קטן אבל באופן כללי חשוב שהלחץ יישמר.

פורסם
לא אני לא מתכוון לבריחה של נוזל קירור.

אני מתכוון למצב שבו המערכת קירור לא מדוחסת בגלל שהלחץ יוצא ממנה - פריצה באזור גבוהה שממנו לא יכולים לנזול מים לצרוך הדוגמה.

כל נוזל שמחומם תחת לחץ יתאדה בטמפ' גבוהה יותר מאשר שאם היה מחומם ולא היה נתון תחת לחץ.

אפשר לנסוע ללא פקק על הרדיאטור בכלל אבל אז תישאר בלי מים, ולא מהסיבה שהם השפריצו החוצה אלא מהסיבה שהם פשוט התאדו משם.

כמובן שאם הבריחה קטנה ככה גם האידוי קטן אבל באופן כללי חשוב שהלחץ יישמר.

לא הבנתי למה אתה מתכוון , אבל אני חיי עם זה יותר משנה אבל זה מציק קצת , המנוע לא מתחמם ברוך ה , וגם לא מאבד שמן כי אני מפנק אותו בטיפול כל 6 אלף קילומטר .

בכל אופן שנה טובה ללא תקלות ברכבים

פורסם (נערך)

המים מתפשטים ובשביל לקרר טוב המערכת צריכה לשמור על לחץ.

שכשיש חוסר במים זה אומר שהלחץ יוצא יחד איתם והוא לא נשמר (אלא אם יש נזילה מהמיכל עודפים שהוא נפרד למערכת קירור).

חג שמח

עריכה אחרונה על ידי tribel
פורסם
לא הבנתי למה אתה מתכוון , אבל אני חיי עם זה יותר משנה אבל זה מציק קצת , המנוע לא מתחמם ברוך ה , וגם לא מאבד שמן כי אני מפנק אותו בטיפול כל 6 אלף קילומטר .

בכל אופן שנה טובה ללא תקלות ברכבים

אם המיפלס יגיע למינימום במיכל העודפים ולא תשלים למקסימום אז המיפלס ימשיך לרדת או שהוא נעצר על המינימום?

פורסם
אם המיפלס יגיע למינימום במיכל העודפים ולא תשלים למקסימום אז המיפלס ימשיך לרדת או שהוא נעצר על המינימום?

את האמת אף פעם לא בדקתי ,תמיד שהגיע ל low מלאתי, אולי הפעם לא אמלא ואראה מה קורה

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני אוהב תמיד לעדכן גם אם זה אחרי הרבה זמן.

למי שחושב שטויוטה לא אוהבת שהמים בקסימום טועה ומטעה , אין דבר כזה איבוד מים סתם , לפני כחודש בקרתי במוסך , התגלה בעיה ברדיאטור עצמו הוא היה רקוב ומלא צבע אדום למטה , לא ראיתי נזילה ממנו בשום אופן , מאז החלפתו כבר יותר מחודש לא חסר לי טיפת מים.

• תוכן חדש...