Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

ברשותי מאזדה 2 דינאמיק 2009, אוטומט.

יש בעיית רעידות ברכב במהירות נמוכה.

כשקניתי את הרכב, לפני חודשיים הייתה בעיה הרעידות דווקה במהירות גבוהה, בין 80 ל-120, ההגה רעד בטירוף. ניגשתי לעשות איזון גלגלים והבעיה נפתרה. לאחר מכן שמתי לב שיש רעידות במהירות בין 20-40 קמ"ש, ממש הרגשה של פמפום או שמיניות בצמיגים וההגה מושך ימינה. ניגשתי למכון כיוון פרונט, הבחור ביצע בדיקה ואמר שהכיוון בסדר גמור.לאחר מכן חזרתי למקום בו עשיתי את האיזון ונאמר לי שצריך להחליף את שני הצמיגים האחוריים. לא יודע עד כמה לסמוך על זה, כל הצמיגים משנת 2015.

לא ברור לי כל כך מאיפה להתחיל לתקוף את הבעיה. יכול להיות בעיות בציריות? חופש בהגה?

עוד פרט קטן, לא בטוח שהוא רלוונטי אבל בכל זאת, כשאני עולה על במפרים רוב הזמן ההגה והצמיגים ממש רוקדים מצד לצד. יכול להיות קשור למשהו?

פורסם

תחליף את אחד המציגים עם צמיג ספייר.

תעשה סיבוב, תבדוק אם משהו השתנה.

אם אין שינוי, תרכיב את הספייר בצד שני.

ככה תוכל לדעת האם הבעיה בצמיג או לא.

פורסם
תחליף את אחד המציגים עם צמיג ספייר.

תעשה סיבוב, תבדוק אם משהו השתנה.

אם אין שינוי, תרכיב את הספייר בצד שני.

ככה תוכל לדעת האם הבעיה בצמיג או לא.

משיכות לצדדים יכולות להגיע רק מהצמיגים הקדמיים או שלא בהכרח? אבצע את הבדיקה במהלך היום ואעדכן

פורסם (נערך)
מאיזה יצרן הצמיגים?

טוב לא יודע מאיפה הקרצתי את השמות שנתתי למעלה...

הקדמיים goodride (שה' יעזור לי) והאחוריים radar

סכנת נפשות?

עריכה אחרונה על ידי bboydready
פורסם
טוב לא יודע מאיפה הקרצתי את השמות שנתתי למעלה...

הקדמיים goodride (שה' יעזור לי) והאחוריים radar

סכנת נפשות?

הייתי מחליף את הארבעה בכל מקרה למשהו פחות :shock:

ועל הדרך אולי זה יפתור גם את הרעידות.

• תוכן חדש...