Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור פשוט:

מחשב שנקנה לחברה שלי מהורייה ע"י מכר רחוק שכביכול נתן להם הנחה לא ידועה. כנראה המחשב הוא מחודש או יד 2. עבד שנה והפסיק לעבוד. נשלח למכר או לאיש טכנאי שלהם, עבדו עליו שבוע, המחשב חזר מאותחל. עבד לסירוגין מתי שבא לו, עד שהפסיק שוב לעבוד. הוריה של חברה החליטו לא לתקן ולקנות חדש. קבלתי באושר את המחשב וניסיתי לתקן. הסיבה היחידה שאני מעוניין לתקן: המפרט נחמד מעבד I5 עם 6 ג'יגה זיכרון. מתאים למחשב סטודנטים פשוט.

הממצאים:

1. כשמדליקים את המחשב, הדבר שנראה דלוק הוא רק האור של כפתור ההדלקה. לא נדלק המנורות בצד של "מחשב חושב"/סוללה/כל מנורה בצד.

2. המאורר שיש עובד לכמה שניות ומספיק.

3. אם מוציאים את הזיכרון ראם, הלוח מצפצף.

חשבתי שהכבל מסך לא תקין, כי בצד של המסך הוא נראה מכופף. נקנה באיביי כבל חדש, וכלום.

חיברתי גם את המחשב למסך טלוויזיה, כלום.

מה לדעתכם הבעיה?

פורסם

ניסית לאפס ביוס? לשים זכרונות אחרים?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יכול להיות 101 סיבות, אפשר רק לנחש.

תבדוק קבלים בלוח אם - האם הם מנופחים.

לא ברור על איזה מאוורר את מדבר -> של ספק כוח או של מעבד ?

אם מדובר במאוורר של ספק כוח - כנראה הבעיה היא בספק כוח (ובלי שום קשר - מומלץ לבדוק תקינות ספק כוח).

אם מדובר במאוורר של מעבד - אז כנראה הבעיה בלוח אם.

כמו שנאמר - לבדוק זיכרונות (לדעתי, סיכוי קטן שזה הגורם לבעיה).

מעבד של אינטל - נדיר שיש בו תקלות.

פורסם

איפוס ביוס: איך אני מאפס? הדבר היחידי שעשיתי שאולי קשור לזה: נתקתי את הסוללה הקטנה וחיברתי אותה אחרי כמה דקות.

זכרונות אחרים לא ניסיתי. אני מאמין שבדקו את העניין במעבדה. בנוסף יש לי תחושה שהם עובדים, כי כאשר הזכרונות בתא, המחשב לא מצפצף.

מאוורר: יש מאורר אחד, כפי שאפשר לראות בקישור הבא

המחשב נבדק עם ספק כח שהגיע עם המחשב ועם הסוללה הפנימית.

פורסם

אם אני מבין נכון - זה מאוורר של המעבד.

להערכתי - תקלה בלוח אם.

אם אתה מעוניין, אתה יכול לפנות למחלקת התמיכה של DELL,

טלפון: 1-809-444-688

אפשר לברר עלות בדיקה וכו'

• תוכן חדש...