Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לנו כרגע יונדאי i30 שנת 2009. אנחנו מתחילים להרגיש בה קצת צפוף, גם מאחור וגם מבחינת הבגאז׳.

הייתי רוצה להשתדרג לאוטו עם בגאז׳ קצת יותר גדול ושיהיה יותר מרווח לילדים מאחור, כרגע יש כסא ילדים ובוסטר עם רתמות שתופס מקום כמו כסא ילד (אולי המשפחה תגדל עוד קצת בקרוב).

איזה רכב מומלץ לקנות? הפרמטרים החשובים מבחינתי:

1. מקום (מאחור ובבגאז׳) - שיהיה גדול יותר מ i30 שנת 2009.

2. תחזוקה - מינימום תחזוקה ולא יקרה.

3. נוחות נסיעה.

4. שיהיה יחסית קל למכור אותו בעוד כ4-6 שנים.

5. מעדיף לא מכוניות צרפתיות (משום מה קיבלתי את הרושם שהן מתקלקלות יותר בקלות ושהנדסת האנוש שלהן גרועה, אבל יכול להיות שזה רק אני).

תקציב 70K-90K

תודה למומחים!

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מתכוון לקטגוריית המשפחתיות הגדולות ולכן סעיף 4 הוא בעייתי מאד - כי הקטגוריה נמצאת בשקיעה מתמשכת כבר מס' שנים.

אם אתה מכן לוותר על סיעף 4, תוכל להשתדל ל-i40 יחסית בזול. שים לב שצריכת הדלק לא תהיה נמוכה.

אופציה נוספת היא פורד מונדיאו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

הנדסת האנוש בצרפתיות בדרך טובה מאד למעט הזליגה למסכי מגע גדולים ללא כפתורים. לדעתי גגון זה הפתרון הכי זול פה. בכללי לא הייתי פוסל 308sw ששם יש חלוקת כסאות יחודית .

ספוטאז לא יותר רחבה מהיונדאי שלך בספסל האחורי. כנ"ל אוקטביה. בקושי 132 סמ מידית לידית . האוונסיס : אולי מספיקה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

תודה, לכל המגיבים!

אז אם לא קל למכור זה אומר שעדיף לי לקנות משומשת או חדשה כדי למזער הוצאות בטווח ארוך?

לגבי הספורטאג׳ זה נראה שרק 2012 בתקציב שלי, זה לא קצת רחוק?

טויוטה אוונסיס זה מעניין, גם פה אני רואה ש 2013 בתקציב, לא עדיף את הקורולה?

סקודה אוקטביה גם נשמעת מעולה, 2014 בתקציב, הסתכלתי גם על ה rapid כי יש לה בגאז׳ גדול ועולה פחות. מה אתם אומרים עליה?

לגבי פיג׳ו, אסתכל, מה יש בחלוקת הכסאות?

אתם ממש עוזרים למי שאין מושג חבר׳ה, תודה.

פורסם

אתה מתכוונן למצב של 3 כסאות בטיחות מאחורה? כסא רגיל, בוסטר עם רתמות וסלקל?

או שני כסאות ומבוגר?

אם כן, דווקא הרכב שברשותך יחסית מציע מושב אחורי שטוח שנוח להתקין בו כסאות.

אתה צריך לבדוק טוב טוב שהרכב יכול להכיל 3 מושבי בטיחות, הרבה פעמים יש ידיות בדלתות שנכנסות לתך הרכב ומורידות מהרוחב של המושב האחורי.

היו לא מעט שרשורי פה על 3 כסאות מאחורה.

פורסם (נערך)

למה 308sw ? בגלל המרחב בשורה 2

http://s1.cdn.autoevolution.com/images/gallery/PEUGEOT308SW-4119_19.jpg

כאלה מושבים לילדים לא תמצא גם באוונסיס או ברכבי מנהלים יקרים הרבה יותר. באמצע כסא מלא על מסילה נפרדת. מגשי אוכל,הנוחות כמובן... אבל אני משוחד. האמינות של מנועי הבנזין 1.2 בנתיים טובה. הסטיגמה לא ממש. אבל נוסעים עם ילדים לא עם סטיגמה.

לחלופין יש גם דגמים ישנים וזולים של ה 307sw

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אתה מתכוונן למצב של 3 כסאות בטיחות מאחורה? כסא רגיל, בוסטר עם רתמות וסלקל?

או שני כסאות ומבוגר?

אם כן, דווקא הרכב שברשותך יחסית מציע מושב אחורי שטוח שנוח להתקין בו כסאות.

אתה צריך לבדוק טוב טוב שהרכב יכול להכיל 3 מושבי בטיחות, הרבה פעמים יש ידיות בדלתות שנכנסות לתך הרכב ומורידות מהרוחב של המושב האחורי.

היו לא מעט שרשורי פה על 3 כסאות מאחורה.

כרגע יש שני כסאות.

אם וכאשר נתרחב, יהיה בוסטר בלי רתמות, בוסטר עם רתמות ועוד סלקל/כסא רגיל.

יכול להיות שאני צריך להתעלם מזה ולהחליף אוטו רק אם יהיה רלוונטי...?

פורסם

לדעתי עדיף לך להשאיר את הרכב הקיים. עם טיפולים טובים,שימוש נכון בגגון ואמצעי מניעה הרכב הנוכחי יכול להספיק ולחסוך לך הרבה הוצאות. נראה כאילו אתה מחפש סיבה להחליף.

פורסם
לדעתי עדיף לך להשאיר את הרכב הקיים. עם טיפולים טובים,שימוש נכון בגגון ואמצעי מניעה הרכב הנוכחי יכול להספיק ולחסוך לך הרבה הוצאות. נראה כאילו אתה מחפש סיבה להחליף.

לא לא, בוודאות הבגאז׳ לא מספק אותי והתחזוקה הולכת וגדלה.

אשקול גגון אבל זה נשמע לי מסובך (פעם בשבועיים נוסעים שעה וחצי לסבא וסבתא עם מזוודות, נשמע לי פעולה קשה, לקשור את המזוודות על הגגון, לא?)

מה הכוונה באמצעי מניעה?

פורסם

הראפיד יותר קטנה (גם מה-i30) והרבה פחות איכותית מהאוקטביה, שגם עליה קשה לומר שהיא גדולה משמעותית מה-i30 (למעט תא המטען)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אתה צריך i30cw מהדגם הנוכחי (מסוף 2012).

מרווחת, אמינה ומאובזרת.

שדרוג גדול מול הרכב הנוכחי שלך.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...