Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר-מיני ידני חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

אני עומד לקראת רכישת רכב חדש. הדילמות שלי הן יונדאי I20, קיה ריו, סוזוקי סוויפט וסוזוקי באלנו, פורד פיאסטה,

כולן ידניות והדגם הפשוט.

הלב שלי דווקא הולך אחרי הריו אבל הראש אומר באלנו.

מה אתם מציעים בהתחשב בדרישות שהם:נוחות נסיעה, בידוד רעשים, אבזור,אמינות ותחזוקה זולה, ושיהיה כמה שפחות "עגלה".

תודה !

עריכה אחרונה על ידי yoyoav

EX : Chevrolet epica X 2009 2.5L

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

יש כאלה שחיים את הרגע, אני חי את הסל"ד 8)

פורסם

אם אתה מחפש כמה שפחות עגלה הייתי בודק את האיביזה עם מנועTSI,דאציה סטוופאי עם מנוע ה0.9 סמק.

היונדאי והריו והפיאסטה לא ממש זריזות.

בין הסוויפט לבלנו,הבלנו ניראית מרשימה יותר,מאחור הרבה יותר מרווחת ובכלל,מאוד מרווחת בפנים,תא מטען גדול יותר,איבזור לא רע,אבל לא נסעתי עליה אלא רק התרשמות מהאולם התצוגה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני לא יודע כמה זה כדאי אחרי הסיפור עם הבעלים, אבל איילון מוטורס הם יבואן מקביל של פורד ומוכרים את הפיאסטה עם מנוע 1 ליטר אקובוסט

Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk

פורסם

מה המחיר שלה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממליץ לך להוסיף לרשימה את ה208 הידנית, היא זריזה יותר מרוב האופציות שרשמת, ובגרסת אקטיב (שמחירה עדיין זול יותר מקיה ריו) היא גם מאובזרת יותר מכולן.

גם קליאו 0.9 ידנית היא אופציה לא רעה, ונמכרת במבצעים בסביבות ה70k.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

• ספונסר פורום
פורסם

ה 208 הידנית היא מצויינת, ונשמח לסייע לך בתיאום נסיעת מבחן.

אתה כמובן גם יכול לעשות נסיעת מבחן ב MG3, לקבל רכב עם מנוע 1.5 ליטר, 106 כ"ס, 5 שנות אחריות מלאות, התחייבות לטרייד אין עתידי, ולהשאיר בכיס מספיק כסף לחופשה מפנקת (אבל באמת מפנקת) עם בת הזוג באירופה. (או סתם להקטין מימון להגדיל את היתרה בעו"ש בבנק).

פורסם

אני לא מעוניין ברכבים עם מנועי טורבו למיניהם, לכן לא הסתכלתי עליהם מלכתחילה.

אז בין אילו 2 רכבים סופיים אתם ממליצים לי להתלבט?

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

פורסם

מעיון ברשימה הרכבים שהצגת בפתיחת השרשור,

אין באפשרותי להמליץ לך על אף רכב.

ובהתאם לנכתב על ידך - ושיהיה כמה שפחות "עגלה".

פורסם

עם כל האהבה שלי לקיה ריו, עכשיו הוצגו כבר האיורים הרשמיים של הריו המחודשת.

בניגוד ליצרנים מארץ הנעל, כשקיה מוציאים טיזרים כאלה, בד"כ בתערוכה הקרובה יהיה כבר דגמים אמיתיים, ומהר מאוד הם יגיעו לצרכנים.

רוצה לומר שלא הייתי קונה עכשיו ריו, אלא ממתין לדגם החדש. לגבי ה 208 הידנית, היא ה 208 שהכי פחות התחברתי אליה בהשוואה לריו שהיתה לי. תעשה נסיעת מבחן.

תוסיף לרשימה שלך את הקקטוס. קקטוס בנזין, לא טורבו, עם אותו מנוע של 208 ידנית, נותן תחושה של רכב הרבה יותר זריז ממה שהוא באמת, ויש לו 'אופי' שאין לאף רכב אחר מהרשימה שהבאת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
עם כל האהבה שלי לקיה ריו, עכשיו הוצגו כבר האיורים הרשמיים של הריו המחודשת.

בניגוד ליצרנים מארץ הנעל, כשקיה מוציאים טיזרים כאלה, בד"כ בתערוכה הקרובה יהיה כבר דגמים אמיתיים, ומהר מאוד הם יגיעו לצרכנים.

רוצה לומר שלא הייתי קונה עכשיו ריו, אלא ממתין לדגם החדש. לגבי ה 208 הידנית, היא ה 208 שהכי פחות התחברתי אליה בהשוואה לריו שהיתה לי. תעשה נסיעת מבחן.

תוסיף לרשימה שלך את הקקטוס. קקטוס בנזין, לא טורבו, עם אותו מנוע של 208 ידנית, נותן תחושה של רכב הרבה יותר זריז ממה שהוא באמת, ויש לו 'אופי' שאין לאף רכב אחר מהרשימה שהבאת.

היא קצת יותר יקרה מהמתחרות, אני אבדוק.

תודה לכולם !

Toyota avensis 2016 1.8L

suzuki celerio 2017 1L

פורסם

הקקטוס נמכר עכשיו במבצע של לובינסקי ב 79,900 ש"ח אם אני זוכר נכון את אחת מהפרסומות שראיתי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...