Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במצב כזה, נכנסה בי מאחורה במהלך פניה, יש לי צילום של הרכבים עומדים בדיוק במקום הפגיעה + מצלמת וידאו ברכב שמתעדת אותי נוסע קדימה בבטחה, ב-20 קמש, ופתאום עף קדימה.

זה מספיק כדי שחברות הביטוח שלי ושלה לא יתעסקו ב״מי אשם״ ?

פורסם

בגדול, פגיעה מאחורה מכל סיבה שהיא, הצד שפגע אשם באופן אוטומטי. אבל אם מי שפגע לא יודה בחברת הביטוח שלו שהוא אשם, חברת הביטוח לא תשלם לצד הנפגע בכל מקרה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם

דווח לחברת הביטוח שלך על התאונה. שלח את הצילומים וציין שיש לך גם מצלמה קדמית.

אם נהגת הרכב הפוגע תדווח לחברת הביטוח שלה דווח אמת, אין כל בעיה.

אם תכחיש את הפגיעה ותהיה לך בעיה עם הביטוח, תוכל תמיד לתבוע אותה אישית.

מה גודל הנזק בשני כלי הרכב?

פורסם

רצוי לתבוע גם את הנהג גם את בעל הרכב וגם את חברת הביטוח שלו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בגדול, פגיעה מאחורה מכל סיבה שהיא, הצד שפגע אשם באופן אוטומטי. אבל אם מי שפגע לא יודה בחברת הביטוח שלו שהוא אשם, חברת הביטוח לא תשלם לצד הנפגע בכל מקרה.

האם התכוונת הצד שפגע , לזה שהגיע מאחור?

דמיין מצב בו רכב נוסע אחורה ופוגע ברכב עומד, גם אז האשמה היא של הרכב מאחור?

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש הבדל בין לפגוע בנסיעה ברוורס לנסיעה קדימה. מי שעשה רוורס ופגע ברכב עומד, הוא אשם. אם שני הרכבים היו בתנועה, שניהם אשמים במידה מסויימת ותיק כזה יסגר או בפשרה או בבית משפט.

בכל מקרה חברת ביטוח לא תשלם אם הלקוח שלה לא מודה בתאונה. הפוליסה היא של הלקוח ואף אחד לא יוציא ממנה כסף בלי אישור מהלקוח. כמובן שיש מקרים לכאן ולכאן, אבל בגדול ככה זה עובד.

פורסם

עלות הנזק 800 ש"ח + מעמ

הנהגת שפגעה לי ברכב הציעה לסגור הכל בנינו ושהיא תשלם את הנזק ישירות למוסך שלי

אבל פתאום התחלתי להרגיש לא נעים לקבל ממנה כסף על זה שהיא סך הכל הורידה לי צבע מהטמבון.

מצד שני, אם אני אצטרך למכור את הרכב שנה הבאה, אני מאמין שאני בעצמי ארצה לצבוע את הטמבון, כי שאר הרכב ללא פגיעות.

אז כרגע ההתלבטות שלי אם לקבל ממנה את התשלום או לוותר.

פורסם

אם זאת העלות,אז תיקח את הכסף ותתקן.

Sent from my A0001 using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תשמע - זה או הכיס שלה או הכיס שלך. היא הפוגעת - שתשלם!

ממילא הסכום נמוך הסכום ההשתתפות העצמית כך שאין מה לערב ביטוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמו שנאמר, לא צריכה להיות לך בכלל התלבטות. תגיד תודה שהיא מודה ומוכנה לשלם בלי התנגדויות וקח את הכסף. אתה לא מרוויח מזה כלום, אתה רק מקבל את מה שמגיע לך.

• תוכן חדש...