Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נכון.

ה 307 היתה הצלחה מסחרית גדולה, ובוודאי גדולה בהרבה מזו של ה 306.

ה 307 היתה סה"כ גולף MK4.

יודע מה, אפילו זה לא..

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 198
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ירידה כללית במכירות, תחרות גוברת מול רנו מבית ועלויות פיתוח עתידיות גבוהות.

דווקא ה 307 הצליחה מסחרית, לפחות בשנותיה הראשונות.

הגולף היא הסמן שלפיו מיתיישרת כל תעשיית הרכב האירופאית, לפחות בכל מה שנוגע לסגמנט הקומפקטיות.

קשה מאד לראות היום יצרן "יוצא מהקופסא" ומעיז, אפילו עיצובית, שלא לדבר על תפיסה חדשה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
נראה לי שכל מה שלא הנעה אחורית יבאס אותך בהיבט של הנאה מנהיגה.

אהה... לא.

מגאן RS

מיני קופר S

פורד פוקוס ST

קליאו RS

גולף GTI (דור קודם)

מכולן נהנתי מאוד. והיו עוד כמה שעשו לי טוב.

נכון שלקנות אעדיף הנעה אחורית, אבל אני עדיין זוכר מה זה להעריך הנעה קדמית טובה...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שמע לא יודע מה איתך, במיוחד באדום בלי שילוב צבעים היא נראית שתי רמות מעל מעולה.

מעניין היה אם היית עטשה גם נסיעה על 208 gti כמו שאמרו לפני, כי היא מקבלת ביקורות די טובות ומעניין אם אחותה הגדולה פספסה את המטרה או שאץה פשוט לא מתחבר לז'אנר.

Sent from my HUAWEI P9 Lite

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם
או שאתה פשוט לא מתחבר לז'אנר.

אני באמת לא מתחבר מאוד לז'אנר מכוניות ה"מסלול" הסטריליות, אבל במיוחד אני לא מתחבר ליצרן שמנסה להכנס לז'אנר הזה אבל עושה את זה גרוע...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מעניין היה אם היית עטשה גם נסיעה על 208 gti כמו שאמרו לפני, כי היא מקבלת ביקורות די טובות ומעניין אם אחותה הגדולה פספסה את המטרה או שאץה פשוט לא מתחבר לז'אנר.

Sent from my HUAWEI P9 Lite

גם ה-208GTI היא לא מכונית מרשימה,אבל בסיגמנט שלה, במחיר שלה, היא טובה. היא עדיין רחוקה מלהיות מרשימה.

אם המגאן RS היא מכונית מצויינת, נקודה, ה-208GTI היא מכונית טובה, יחסית...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אפילו הקופרה דור קודם עדיפה.

כמה אפשרויות:

1. שכחת איך הלאון קופרה דור קודם מתנהגת.

2. אתה מתבלבל.

3. 308GTI זה זבל בקנה מידה קולסאלי.

הלאון קופרה הקודמת היתה פשוט רכב רע!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אולי הוא התכוון ל 280

עכשיו יש כבר 290 ;-)

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

צודק, התכוונתי לדגם שהיו לו 260 כ"ס, אם אני זוכר נכון. נקראה R, לא? הקופרה הרגילה באמת סתמית לגמרי (וה-R לא טובה במיוחד, אבל עדיין טובה מה-308, לדעתי).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

וזה, אצלי לפחות, מעלה שאלה מעט רחבה יותר מהאוטו הזה ועיקרה נוגעת להנחה הסבירה שבמכונית משקיע היצרן לא מעט כסף, מהנדסיו ומתכנניו, לסוגיהם, יודעים פחות או יותר את המלאכה, הם גם לרוב יודעים היטב ולרוב לאחר מבחנים מעשיים, מה יודעים המתחרים לעשות, ואפילו איפה צריך לשים דגשים במכונית שאמורה להיות משהו מעבר לכלי בסיסי, אז איך זה שהם מצליחים לפספס ולייצר בכל זאת מכונית גם חדשה וגם מחורבנת.

הרי אם ההנחה שהחבר האסטוני כאן למעלה מהווה סוג של נהג ממוצע, או לפחות כזה שמהווה לדעת היצרן מייצג נאמן של קהל יעד לאוטו הזה, מחזיקה מים, אז איך זה שהיצרן פשוט שם עליו פס ומשקיע גם ממון גם זמן גם בתכנון וייצור מכונית עלובה שכזו, לפחות ע"פי חוו"ד של החבר הנכבד שכאן.

• תוכן חדש...