Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, היום הלכתי עם אבא לסוכנות של שלמה סיקסט כדי לחפש רכב חדש למשפחה בעזרת ה'.

הוצע לנו הרכב הבא, אופל אסטרה 2012 המנוע 1400 עם הטורבו.

ק"מ רשום: 73,149

מחירון לפי יד 2: 74,000

מחירון לפי מה שמופיע במחשב של החברה 72,800(מאמין שזה ע"פ לוי יצחק)

מחיר שהנציג מציע: 62,000

על פניו נראה שיש פה הנחה משמעותית.

יש לציין שהרכב היה בעברו רכב ליסינג נהג יחיד בבעלות חברה מסויימת בארץ. (מה שאומר שאנחנו נהיה יד 2)

אני מצרף פה את הבדיקה של הרכב ע"פ החברה,כמובן שאם נחליט ללכת על הרכב הזה אז בעזרת ה' ניקח אותו לבדיקה נוספת אצל מוסך לבחירתנו,ההסכם הוא שליקויים (אם ימצאו) בבדיקה הבאה-יתוקנו לפני מסירת הרכב.

1. האם הבדיקה הראשונית של החברה סבירה?

2. האם יש סיבה כלשהי להתרחק מהרכב?

3. מה לגבי המחיר? האם הוא טוב?

*על פניו נראה שהשלדה נקיה(פח ומרכב נקיים לגמרי ברור לי שכמעט לא מוצאים..)מה לגבי המנוע ומערכת קירור?

בדיקה ערוך.jpg

תודה רבה!

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה מה שפורסם, מדוע הוצע לכם יותר יקר?

[ATTACH=CONFIG]469945[/ATTACH]

אכן זה מה שפורסם :) אבל נכון להיום כשהיינו בסוכנות הרכב הכי נמוך שהיה להם להציע הוא עם 100K קילומטר,ובאופן כללי המבצע תקף רק לרכבים עם 90K לפחות.

פורסם

הייתי בודק שוב את מערכת הקירור, שמעתי לא פעם שיש שם תקלות וצינורות מתפוררים, נניח בשרשור הזה- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?607348-%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%94-%D7%90%D7%95-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1-2013.

נראה שצריך להחליף בלמים (כנראה שצלחות צריך, לא יודע לגבי רפידות).

אבל תכלס, הבדיקה שלהם לא שווה משהו בשבילך.

פורסם

1. הדף בדיקה מטעם הסוחר, כמו שאתה בטח כבר יודע, לא פעם לא שווה את הנייר שעליו נכתב.

2. חפש, וקרא חוות דעת של רוכשים, לגבי המגרש ממנו אתה מתכנן לרכוש רכב, כדי לדעת מול מה אתה עומד.

במיוחד כאלו מהחודשים האחרונים( לדוגמא "רוכשים רכב משלמה סיקסט - כדאי שתכנסו" או "למה כדאי טרייד אין בשלמה סיקסט")

3. אם 72800 זה אכן מחירון לוי יצחק (אתה בטוח ?) - האם הרכב אכן היה בליסינג נהג יחיד ? האם יש בידם הוכחה חד משמעית שתגבה את ה"עובדה" הזו ? במידה ולא, תוריד כמה שהיו מורידים לך אם היית מגיע אליהם למכור רכב דומה, לך היו מורידים משהו יותר קרוב ל20% בתור התחלה. מכאן הגענו ל 58,240 - זה המחירון וזו נקודת הפתיחה למשא ומתן, למעלה או למטה בהתאם לנתוני הרכב הספציפי.

פורסם
הייתי בודק שוב את מערכת הקירור, שמעתי לא פעם שיש שם תקלות וצינורות מתפוררים, נניח בשרשור הזה- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?607348-%D7%90%D7%95%D7%A4%D7%9C-%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%94-%D7%90%D7%95-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1-2013.

נראה שצריך להחליף בלמים (כנראה שצלחות צריך, לא יודע לגבי רפידות).

אבל תכלס, הבדיקה שלהם לא שווה משהו בשבילך.

לגבי מערכת קירור-יצא לי קצת לקרוא בנושא,הבנתי שיש שם בעיית צינורות מתפוררים,הנושא ייבדק,תודה.

1. הדף בדיקה מטעם הסוחר, כמו שאתה בטח כבר יודע, לא פעם לא שווה את הנייר שעליו נכתב.

2. חפש, וקרא חוות דעת של רוכשים, לגבי המגרש ממנו אתה מתכנן לרכוש רכב, כדי לדעת מול מה אתה עומד.

במיוחד כאלו מהחודשים האחרונים( לדוגמא "רוכשים רכב משלמה סיקסט - כדאי שתכנסו" או "למה כדאי טרייד אין בשלמה סיקסט")

3. אם 72800 זה אכן מחירון לוי יצחק (אתה בטוח ?) - האם הרכב אכן היה בליסינג נהג יחיד ? האם יש בידם הוכחה חד משמעית שתגבה את ה"עובדה" הזו ? במידה ולא, תוריד כמה שהיו מורידים לך אם היית מגיע אליהם למכור רכב דומה, לך היו מורידים משהו יותר קרוב ל20% בתור התחלה. מכאן הגענו ל 58,240 - זה המחירון וזו נקודת הפתיחה למשא ומתן, למעלה או למטה בהתאם לנתוני הרכב הספציפי.

הבדיקה אכן לא שווה הרבה,למרות שזה במקום שאני מחזיק ממנו אמין (קומפיוטסט, אבל כמובן שאין לדעת..) יצא לי לקרוא סקירה אחת,סה"כ הבנאדם נראה דיי מרוצה.

אני לא יודע אם לוי יצחק עומד על 72800 אבל יד 2 עומד על 74K,ומאמין שלוי יצחק גם משהו בסגנון אבל כמובן אפשר לבדוק..

לגבי נושא הנהג היחיד,הרכב היה בבעלות חברה בארץ (אפשר גם לבדוק איזו חברה) הוא הראה לנו את המסמך אני פשוט לא זוכר,אבל ניתן לראות את החוזה בין החברה לשלמה סיקסט,והרכב היה נהג יחיד (יש להם הוכחה לזה) במצב כזה-האם הרכב שווה 62K?

אגב,הבנתי שהיו שינויים בחלק מהאסטרה,מתיחת פנים וכו' איך אני יכול לדעת איזה דגם אני קונה?

בנוסף,אשמח לדעת במידה וזו היתה בדיקה במכון שלי,שאני סומך עליו-האם הבדיקה הזו סבירה יחסית? כמו שאמרתי בכל מקרה,נקח את האוטו (אם בעזרת ה' יסתדר איתו ולא תהיה סיבה לבטל) לבדיקה במכון אחר שאנחנו רוצים,ואת הליקויים שימצאו יתקנו.

פורסם

לא מכניסים ראש למיטה חולה תחפשו יד פרטית אם אתם בקטע של 1.4 טורבו של GM יש מלא שברולט קרוז ואסטרות ביד 2 מידיים פרטיות.

אני אחריי השרשורים שנפתחו פה על שלמה סיקסט לא הייתי מתקרב לרכבים שלהם.

תעשה חשבון נפש ותראה אם באמת שווה לך.

במידה ואתה ניגש עליהם עקב צורך במימון כל בנק מביא מימון לרכב יד שנייה במידה והוא עד גיל 3 באותה רמה של ריבית.

פורסם

ובאמת - גם לי זכור שאכן רשם כבר מישהו פה (maxizm אאל"ט) - שלאסטרותיש חולשה במע' הקירור.

גם לזו.

מציע לעבור לרכב הבא - זה הנדון לא מציאה.

יש סימנים לתאונה מאחור, שאפילו בדיקה מוזמנת לא יכלה להתעלם ממנה.

סביר להניח שבדיקה מטעמך - רק תחמיר הממצאים (לא הייתי לוקח לבדיקה מטעמי אפילו).

alfa 156 2.5.

פורסם

התקציב(ואפשרויות המימון) לצערי לא מאפשרות לנו לקחת רכב בן פחות מ4.

לגבי הפגיעה מאחור רשום משמעות נמוכה,גם אני מעכתי פעם את הטמבון ברכב הנוכחי כשעשיתי רוורס וצבעתי לרכב אחר את הדלת בכחול(וכמובן שהשארתי פרטים אך לא זו הנקודה) רשום שהתיקון הוא משמעות נמוכה,השאלה אם יש פה עוד משהו לדאוג ממנו? (מופיע שזה מרכב ולא שלדה) אגב,לאחר בדיקה הרכב היה שייך לעובד בתעשייה האווירית(קיבלנו מסמך שמראה את החוזה בין שלמה סיקסט לבין החברה) בנוסף שכחתי לציין,שילמנו אתמול מקדמה לא מחייבת בסך כמה מאות,והנציג ציין(ברור לי שזה לא במיוחד בשבילנו אבל עדיין) ש"מי שקונה היום(אתמול) מקבל אחריות יצרן של אופל למשך שנה,תחשבו שזה כאילו קניתם רכב 2016 וקיבלתם 3 שנים אחריות? אז אותה אחריות רק למשך שנה" זה שווה משהו? על פניו נראה שזה דיי "מגן עלינו" לתחילת הדרך עם האוטו... מה דעתכם?

אם נתעלם רגע משלמה סיקסט בהיבט הרמאים/לא ונתעסק נטו בבדיקה של האוטו (יש לנו אפשרות לבקש גם רכב אחר,הרכב הנוכחי בכל מקרה יגיע לסניף ויתאפשר לנו לראות אותו)

פורסם

ממליץ לבדוק 1.4t קרוז, אמריקאית, ltz. יש מס לא מבוטל למכירה, פרטיות, ק״מ נמוך, סביב אותו מחיר.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

• תוכן חדש...