Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סבבה, אני אקפוץ עוד שעה בהפסקה לחנות חלפים.

יש איזה חנות ספציפית שאתה מעריך שיהיה להם מקורי? (באשדוד)

עריכה :

לס.ע חלפים יש תחליפי של יונדאי/קאיה שלטענת הנציג בטלפון מתאים וזה מה שיש לו.

התקשרתי גם לכל-בו לרכב וגם להם יש רק תחליפי.

לקנות תחליפי וזהו? או שלהמשיך לחפש?

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
טוב לאחר נסיעה ללא מזגן, אין שום סימני מים במקום בו ראיתי את המים קודם.

בנוסף, עד כמה שידוע לי, אין גם שום סממן שאני מכיר של אטם ראש פרוץ (טחינה, התחממות, ריח מהאגזוז וכו'), ואני לא מצליח לאתר שום נזילה .

בנוסף, הפקק של הרדיאטור נראה תקין לחלוטין.

נראה שהמפלס ממשיך לצנוח :( לכל הרוחות!!

אני אעקוב עוד יומיים שלושה, ואם אגיע למסקנה סופית שהמים אכן הולכים לאיבוד אגש שוב למוסך X____X

אגב, האם ייתכן שהמים מתחילים לטפטף רק אחרי שהרכב מתקרר?

כן, לעיתים משאבת המיים יכולה לנזול רק כאשר היא לא עובדת כלומר מייד שתכבה את המנוע אתה תזהה טיפטוף. במשאבה קיים חור הקרוי בשפת המכונאים "חור הדמעות" ולא מעט פעמים חוסר האטימות הפנימית של המשאבה באיזור המייסב שלה מביא לנזילה דרך החור הזה וזה נטו פגם ייצור של המשאבה.

פורסם

החתימה שלך מאור, מתחילה להוכיח את עצמה לצערי :(

אגב, דעה לגבי פקק רדיאטור תחליפי לפני שאני קופץ לאזור תעשייה?

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם

מכיוון, שלא קיבלתי תשובה לגבי התחליפי, עשיתי בדיוק את מה שאמרת ולא ראיתי שום נזילה.

אגב, פתחתי ובחנתי את הפקק שוב, הוא נראה במצב חדש, לא שאני מתקמצן או משהו, תצביעו לי על מקום שמוכר פקק טוב ואני טס לשם לקנות :D אבל לדעתי אם קיימת בעיה, היא לא מהפקק.

מבדיקה נוספת של המפלס אני חושב שהוא באזור של +- מה שהיה כשמיליתי לאחר ניקוז האוויר. נראה לי שהניקוז עזר :shock:

המשך מעקב, ייתן לנו את התשובה הכי נכונה.

(אגב מזל שלא צריך לנקז אוויר שוב בעקבות פתיחת הפקק של הרדיאטור, היה לי חשש מתמיד שהמים עוד שנייה עפים לי לתוך הפרצוף :roll:, אני לא בנוי לדברים האלה ..)

פורסם

טוב חברים, לאחר מעקב של כ130 ק"מ בנסיעות שונות, אפשר לומר בביטחון שהרכב לא מאבד מים בכלל וניקוז האוויר מהמערכת עזר :shock:.

אגב, המים שראיתי בקרקעית הם מצינורות המזגן 100%, ראיתי את זה קורה בlive.

המפלס נשאר קבוע בין 2-5 ס"מ מעל הקו התחתון של מיכל העיבוי (קר-חם).

כדי לסכם את השרשור, אשאל שאלה אחרונה ברשותכם.

האם להשאיר את המפלס כפי שהוא, או למלא מעט מים במיכל העיבוי כדי להעלות טיפה את המפלס? (אני נוטה שלא ליגוע)

• תוכן חדש...