Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ברכב שלי (שברולט טריילבליזר) אין בורג ריקון לשמן גיר אלא פלנג׳ גדול. מכיוון שאני גורר נגרר כבד אני רוצה לעשות החלפה חלקית של השמן. האם ניתן לשאוב שמן מפתח המילוי כליטר ואז להוסיף שמן טרי ? מה דעתכם

עריכה אחרונה על ידי pc_
פורסם

לא נתקלתי עוד בגיר שלא ניתן להחליף בו שמן.. אלא יש גירים שהמלצת הייצרן שלא להחליף שמן לכל אורך חייו

במידה וכך זה ברכב שלך ,אז זה תלוי מאד כמה כבר נסעת עליו בלי החלפת שמן

בהצלחה

רמי

פורסם

לא כתבתי שלא ניתן להחליף שמן. בשביל להחליף צריך לפרק את הברגים של הפלנג׳ הגדול.והחלפתי בעבר שמן לפי הוראות היצרן. אין לגיר בורג ריקון נפרד.

פורסם

הפלאנג' שאתה מדבר עליו זה כנראה הפילטר שמן גיר, אם תפתח אותו אכן כל השמן גיר ישפך.

בסרטון

תוכל לראות על מה אני מדבר וגם ללמוד ממנו דבר או שניים כדי לבצע את ההחלפה כמו שצריך :) מומלץ בחום.
פורסם (נערך)

בכדי לבצע החלפת שמן גיר, יש להוציא את קרטר (אגן) שמן הגיר באמצעות הברגים שבהיקף שלו (10 ברגים בערך),

תוך כדי הורדת האגן, הנוזל יישפך החוצה.

לאחר שאגן השמן בחוץ, תראה את הפילטר. יש להחליפו (תפוס ע"י בורג 1 או 2).

לאחר הרכבת הפילטר החדש, יש לנקות את אגן השמן מבתוך, להחזיר את אגן השמן עם אטם חדש ולחזק את הברגים שמחזיקים אותו.

לאחר מכן יש למלא שמן גיר דרך המדיד, את כמות השמן שיצאה בהורדת האגן ולאחר מכן לבדוק מפלס.

תראה סרטון בו מפרקים אגן שמן גיר בתיבת הילוכים כמו שלך (החל מדקה 3:50):

עריכה אחרונה על ידי shlomi_e11

שלומי

• תוכן חדש...