Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שואל בשביל מישהי מהעבודה

לאחר טיפול במסך שכלל החלפת בלמים, בנסיעת מבחן המכונאי עשה תאונה עם הרכב והוא טוטל.

איך מתקדמים בטיפול של כזה מקרה מבחינת ביטוח?

אני מחכה לפרטים על הביטוח של הרכב מבעלת הרכב ויעדכן (דייהטסו סריון)

פורסם

מה שמזכיר לי שתמיד יכול להיות יותר גרוע מהחוויות שלי עם סמל"ת...

בהצלחה לחברה, שלא תאמין לאף אחד ושתתעד הכל כולל שיחות טלפון עם המעורבים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לפי הבנתי המוסך אחראי לתאונה, בטח לאחר טיפול החלפת ברקסים, וחייב לפצות את הלקוח (בעצמו או באמצעות הביטוח).

אם מדובר במקום מסודר (מורשה משרד התחבורה) ונפתח כרטיס עבודה מסודר, לא צריכה להיות בעיה. בדרך כלל למוסך יש ביטוח מקצועי למקרים כאלה כאמור.

פורסם

שתקווה שלמוסך יש ביטוח למקרים כאלה ( בד"כ יש )

ואז צריך להגיש את התביעה לחברת הביטוח של המוסך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הסיכוי גבוה יותר לקבל את הכסף מהר יותר כאשר הולכים לתבוע את הביטוח של המוסך, מאשר את בעל המוסך

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

קודם כל להצטייד בחוות דעת שמאי לגבי שווי הרכב - מחירון לוי יצחק לא מספיק להוכחת שווי הרכב.

שנית לברר מי הבעלים של המוסך מי ״האישיות המשפטית״ שממנה עומדים לדרוש את הנזק- ״מוסך ישראל״ זה שם מסחרי זה לא אישיות משפטית צריך או שם של אדם - שם מלא + ת.ז. וכתובת או שם של חברה הרשומה ברשם החברות + מספר הח.פ. שלה.

אחר כך ניתן לתבוע את הבעלים של המוסך ואת חברת הביטוח שלו אם יש כזו.

על פי חוק השומרים לבעל המוסך יש כמעט אחריות מוחלטת לפצות על הנזק.

אם למוסך אכן יש ביטוח זה יהיה יותר מהיר ויותר קל וייגמר אפילו ללא משפט.

גילוי נאות - אני עו״ד העוסק בביטוח ובנזיקין.

• תוכן חדש...