Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, מצאתי שני סוזוקי אלטו אוטומט, מתלבטת איזה מהם לקחת לבדיקה:

1. 2010, עשה רק 47, יד 1 פרטית - רוצה 33, צבע שמצא חן בעייני (נכון שזה לא הכי חשוב אבל עדיין..)

2. 2011, עשה 84, יד 2 פרטית רוצה גם 33 (טוען שגמיש) - בן אדם מבוגר שנשמע אמין, רואה חשבון. הייתה מכה בכנף שמאל שתוקנה (רק פחחות לא פגע בשלדה או בשאסי)

שניהם מתחייבים בבדיקה

פורסם

את הראשון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מצטרף לדיסקו,יש הבדל גדול בקמ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

קודם כל לכי לראות את המכוניות. המלצות לבדיקה עצמית ראשונית תמצאי בשרשורים הדביקים.

החשוב ביותר הוא לבחון את המוכרים ואת הרשיונות. סוחרים יכולים להטעות אותך היטב. אני נפלתי בפח הזה לפני הרבה שנים, הפסדתי כך לא מעט כסף בימים שבהם הייתי די לחוץ כלכלית. השלב הבא הוא בחינה ראושנית של הרכב, על ידך, ורצוי בסיוע מכר מבין עניין.

עוד דבר - לכי לבחון את המכוניות בלווי גבר שיודע "לטפל" בתחמנים, רצוי בעל ידע טכני בסיסי, בענייני רכב. נכון שאני נשמע שוביניסט (ואני לא), אבל אשה, במיוחד צעירה, נתפסת על ידי הסוחרים כקרבן פוטנציאלי טוב. עדיף ליווי של גבר (או אשה מנוסה בכגון אלה) עם פה גדול ויכולת זיהוי תקלות ראשונית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על התשובות!

לגמרי מסכימה עם כך שצריך להתלוות אלי גבר

מחיר המחירון של הרכב הראשון הוא 33 - כמו שהמוכר מציע. אבל הבנתי שבדרך כלל לא מבקשים מחיר מחירון.. לכמה לנסות להוריד אותו? אני לא הכי טובה בהתמקחות

והאם הגיוני שהמחיר מחירון של הרכב השני הוא 36?? הרי הק"מ פי 2 מהראשון והוא רק שנה אחת יותר על הכביד

פורסם

המחירון של השני 34 לפי יד 2.

לגבי המחירון, אם הרכב תקין 100% (מצריך בדיקה), יש היסטוריית טיפולים מסודרת, נראה טוב חיצונית+פנימית והטסט לא קרוב מדי אין מה להוריד מהמחירון.

פורסם

הקמ של הקכב מתחת לממוצע ואלי בגלל זה הוא מבקש מחירון,אך כמובן זה תלוי במצבו החיצוני ומה יגלו בבדיקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אצלנו ברחוב נפל עץ על אלטו אוטומטית. הביטוח הפך אותה לטוטל לוס למרות שעיקר הנזק בגג.כדאי לבדוק...

פורסם

האם הייתם לוקחים לבדיקה במוסך או במכון בדיקה או גם וגם?

האם הבדיקה במכון הרישוי חייבת להיות ממוחשבת?

ובקשר למחירון של הרכב השני הוא עלה ביוני 2011 ומסתבר שזה מוסיף עוד איזה אלפיים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ה2010 עדיף.

לדעתי בדיקה במוסך עם מחלקת פחחות (שיגידו לך אם היו תאונות) מספיק. מכוני בדיקה מביאים לך טופס שחצי ממנו זה כיסתוח"ים כדי שלא תוכלי לתבוע אותם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לדעתי, מכלול הנסיבות של הצעה 2, מאפשר לך יכולת מיקוח גדולה יותר.

מציע לא להסתנוור מק"מ נמוך אלא לבחון את מצבו הכללי של הרכב, פנימי וחיצוני, אם תצליחי להוריד יפה במחיר את מציע 2, לאור ק"מ גבוה, מכה בכנף ומצב השוק, לכי על זה.

נ.ב. זה שהוא רואה חשבון לא אומר שהוא אמין :wink:

נוסע בפריוס 2008

• תוכן חדש...