Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם הליפט שיש לך בבית?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
עם הליפט שיש לך בבית?

בשביל לתקן רכב ולהחליף חלקים לא חייב ליפט. אין ספק שליפט הוא נוח יותר אבל גם גירים ומנועים הוצאתי שהרכב על בוקים בלבד!

פורסם

אני צריך שמן 10 ליטר 0-40 ו 16 פלאגים אירודיום 4 דיסקים מאוררים ו 8 רפידות . פילטרים שונים ... החלפת אטם ראש מנוע .. וזהו ...

Sent from my SM-G928C using Tapatalk

פורסם
עם הליפט שיש לך בבית?

זה למשל, זלזול וחבל.

בימנו, ניתן לבצע עשרות טיפולים ברכב עם ג'ק ראוי ובוקים תקניים. במקרה הכי גרוע, רמפה מיוחדת, כך מבוצעים המון תיקונים.

פורסם

נראה לי שדיסקו התכוון שמכונאי מקצועי לא יסכים לעבוד ללא תנאים מתאימים (וביטוח, וכו').

אבל אם מדובר בתחביב, יש כאן כנופייה מטורללת שעושה דברים כאלו ללא תמורה... אם זה אצלך בבית הייתי קובע עם החבר'ה ומחמם את המנגל.

אגב, 16 מצתים? סיקרנת.

פורסם

הכוונה היא למכונאי שעושה טיפולים בבית בתשלום, לא צריך תחביב ולא צריך ביטוח.

המכונאי אמור לבטח את עצמו אם כבר.

הכל עם תמורה, פשוט משלמים לאדם שיחליף שמן פילטר וכמה מצתים, זה הכל.

פורסם
זה למשל, זלזול וחבל.

בדקת מה המחוקק אומר על תיקוני מדרכה כשאתה רושם כזה דבר?

מבלי להיכנס לויכוח על ענייני הכנופייה שנטחן כאן באתר, טוב יעשה פות"ש אם יבקש הפניה למוסך, כשהוא אומר מראש שהוא בא עם החומרים שלו ומבקש רק לשכור את העבודה.

מכונאי שעושה עבודה בבית? בלי תנאים מינימאליים של ליפט, ופינוי שמן, וציוד בסיסי מוכן ומסודר וכד' - תעשו לי טובה אבל אם מכונאי עד כדי כך נואש לעשות כאלה עבודות - אני מראש מוותר על שרותיו.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בדקת עם חברי כנופיית הטיפולים השוטפים?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם
בדקת מה המחוקק אומר על תיקוני מדרכה כשאתה רושם כזה דבר?

מבלי להיכנס לויכוח על ענייני הכנופייה שנטחן כאן באתר, טוב יעשה פות"ש אם יבקש הפניה למוסך, כשהוא אומר מראש שהוא בא עם החומרים שלו ומבקש רק לשכור את העבודה.

מכונאי שעושה עבודה בבית? בלי תנאים מינימאליים של ליפט, ופינוי שמן, וציוד בסיסי מוכן ומסודר וכד' - תעשו לי טובה אבל אם מכונאי עד כדי כך נואש לעשות כאלה עבודות - אני מראש מוותר על שרותיו.

נשמע שצריך מחר לצאת במחאה ולאסור את כל הטיפולים השוטפים בבית.

פורסם

השירשור הזה הולך לכיוון לא טוב.

הנושא נטחן בעבר המון פעמים, היו שירשורים של עשרות עמודים. הם כולם לא הגעיו לשום מקום, חוץ מהעלת מפלס עצבים והעכרת אווירה של הפורום על ידי שני הצדדים.

מי שמעוניין לקרוא, יכול להריץ חיפוש.

לא רואה טעם בשירשור נוסף כזה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...