Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בד"כ אני לא סובל ביקורות "גימיקיות", אבל הצלחת לכתוב אותה בצורה מעניינת, תמציתית וקולחת. נהניתי לקרוא, תודה רבה!

לגבי הרכב, מצטרף לדעות על העיצוב. מצד שני זה פחות או יותר מה שהייתי מצפה אז לא כזה ביג דיל.

מצטרף שלאלה של alfa_draco

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סקירה מעניינת!

בסופו של יום, למי שקונה את הרכב הזה נטו כדי לנהוג אגרסיבי ולא אכפת לו מהיומיום, האם היא נותנת את הערך המוסף של פאן, ריגוש, אילוף שנאבד בכל כך הרבה רכבים בשנים האחרונות?

לפי התיאור של פותח השרשור - לא. זה גם לא עניין אובייקטיבי אלא תלוי בהעדפות נהג.

חזרה לדוושת התאוצה מלווה בהשהייה קלה עד שהלחץ נבנה מחדש. אם אתם יודעים לבלום עם רגל שמאל, תוכלו לחזור לגז קצת יותר מהר על מנת לקצר את ההמתנה אך כנראה שאם הנהיגה לא מתבצעת על מסלול, אז רוב האנשים לא יעשו זאת.

הצלחת לעשות בלימה משולבת בלי רתמות?

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
הצלחת לעשות בלימה משולבת בלי רתמות?

זה לא מדע טילים, אתה יודע. למרות שבלי שמץ ציניות, מי שבזכותו למדתי לבלום ברגל שמאל מדען טילים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ממש לא מדע טילים, אבל בנהיגה מהירה בלי רתמות, רגל שמאל צריכה להיות על המדרס אחרת הבלימה וההיגוי מתפקששים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

עדיף, אבל זה לא שזה בלתי אפשרי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מדהים איך כל הפוקוס בארץ נופל על מכונית נישה יקרה שמדברת לאחוז נמוך עד אפסי של לקוחות הונדה.

ועדיין, זה כייף לראות את זה ואני בטוח שלמרות המחיר הגבוה משמעותית מהלאון והמגאן, היא תמכור יפה מאוד וזו לא תהיה השערה מופרעת להמר שהיא תמכור גם הרבה יותר מהמגאן, שעולה 70 אלף פחות. שם בקרסו, עושים הכל כדי לא למכור.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

ה R לא צריכה לקרוץ לאחוזון של לקוחות הונדה, היא צריכה לקרוץ לאחוזון של לקוחות הוט האטצ.

להערכתי, לא תמכור הרבה בדיוק כמו שלא מכרה הרבה בדגמי ה R הקודמים שיובאו.

יקרה מידי בלי שום תמורה ממשית שתגרום לרבים להעדיף אותה על פני לאון קופרה (לדוגמא).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הכתבה יפה ומעוררת חשק ובמילה אחת. אני רוצה !!! היתה לי type r 9 שנים ונהנתי מכל רגע . וכמעט אין תקלות מלבד בלאי נורמלי. ובגירה הבושידו היה די מבוים.

פורסם

מודה לכולם על הפידבק! :beerchug:

----------------------------------------------

השאלה היא אם יש פה גם קצת (לפחות) ריגוש? משהו קצת עצבני, רועש, שמכריח אותך להזיע קצת ולהנות מהעניין - או שהכל סטרילי ומתמצה בזמני הקפה.

מצטרף שלאלה של alfa_draco

היא לא סטרילית כמו ואג לדוגמא. הרכב גס למדי מבחינת התחושה שהוא מעביר, לא מההגה, שלדה וכו' אלא מבחינת בידוד, ויברציות וכו'. אפשר להנות איתה, אבל ההנאה הזו די חד מימדית ואת מירב ההנעה תוכל להפיק על אחד המסלולים הפזורים בארצינו.

----------------------------------------------

הגשה מצויינת. כל הכבוד.

רק כדי להבין. כל פעם מלבד כוח מנוע וכוח בלימה, הצמיגים שוברים שיא חדש בחתך שלהם.

איך זה באמת בלי R+ על הכבישים, עם חתך 35 במכונית כזו?

שאלה פרקטית - איך הנוחות שלה במצב מתלים רגיל בהשוואה ל-135 במצב הרך של המתלים?

אענה לשניכם במכה: נוחות הנסיעה במצב הרגיל סבירה בהחלט. במצב הרגיל היא לא מתרסקת וקופצת במידה שגורמת לך לחשוב בראש, שוב ושוב: טוב לפחות היא נותנת בראש בסיבובים וזה המחיר. לא, היא באמת בסדר.

בהשוואה לב.מ.וו 135, אני חושב שהב.מ.וו מספקת נוחות נסיעה גבוהה יותר.

לעומת הקופרה, כאשר שתיהן במצב הרגיל ייתכן שיש לסיוויק יתרון קל.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
בסופו של יום, למי שקונה את הרכב הזה נטו כדי לנהוג אגרסיבי ולא אכפת לו מהיומיום, האם היא נותנת את הערך המוסף של פאן, ריגוש, אילוף שנאבד בכל כך הרבה רכבים בשנים האחרונות?

זהו עניין מאוד סובייקטיבי ולכן מעט קשה לענות על זה. יחד עם זאת, אומר כי אין כאן בשורה. מה שכן יש כאן זה רכב שיודע לבצע, לתת בראש. זו כנראה אחת ממכוניות ההנעה הקדמית (לכביש) המהירות ביותר בהיסטוריה, כן עד כדי כך.

מה שלא תמצא כאן זה יכולת לשחק עם הזנב, העברות משקל ותיקונים באמצע סיבוב וכו' - זה לא הקטע שלה ומבחינה זו היא הזכירה לי יותר מדי רכב אחר: לא, לא ואג כזו או אחרת (למרות שקווי הדימיון בהחלט שם) אלא את הסיוויק הפשוטה - זו עם מדבקת אלדן/הרץ/אוויס עליה. טייפ R באה לעשות דבר אחד ויחיד: להיות טיל בליסטי ואת זה היא עושה טוב מאוד, אך לא מעבר.

קח אותה למסלול והיא תתן עבודה ותוכל להנות בדיוק ממה שהיא תוכננה עבורו. קח אותה לכביש המפותל הקרוב לביתך ואמנם תגלה שאינך משתעמם לחלוטין, אפשר להנות משיפור מהירויות כניסה לסיבוב, דיוק בביצוע וכו', אבל כאמור, זה כל מה שיש. Nothing else to see here.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

כתיבה והגשה בהחלט משובחים.

בתור בוגר דור ראשון של "ילדי הסיוויק" בתחילת שנות ה90 יש לי פינה חמה בלב לתוצרת שלהם שנשארת ריקה בזכות תמורה נמוכה למחיר.

ב300K יש רכבים הרבה יותר מעניינים.

פורסם

מה שלא תמצא כאן זה יכולת לשחק עם הזנב, העברות משקל ותיקונים באמצע סיבוב וכו' - זה לא הקטע שלה ומבחינה זו היא הזכירה לי יותר מדי רכב אחר: לא, לא ואג כזו או אחרת (למרות שקווי הדימיון בהחלט שם) אלא את הסיוויק הפשוטה - זו עם מדבקת אלדן/הרץ/אוויס עליה. טייפ R באה לעשות דבר אחד ויחיד: להיות טיל בליסטי ואת זה היא עושה טוב מאוד, אך לא מעבר.

קח אותה למסלול והיא תתן עבודה ותוכל להנות בדיוק ממה שהיא תוכננה עבורו. קח אותה לכביש המפותל הקרוב לביתך ואמנם תגלה שאינך משתעמם לחלוטין, אפשר להנות משיפור מהירויות כניסה לסיבוב, דיוק בביצוע וכו', אבל כאמור, זה כל מה שיש. Nothing else to see here.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זמן בנורדשלייפה זה מודל עיסקי לא רע. זה מוכר טוב ומזכה בפרמיה. קשה לקבל מושג על הבדלים בתחומים אחרים בצורה שהיא מדידה בצורה אבסולטית. זה מהות החד ממדיות. נוחות, צליל, גימור ופידבק הם הממדים הנוספים. בהונדה מאמינים שגם שופוני זה ממד. סך הכל יצא מוצר ממוקד.

פורסם
^ אני לא טוען שזה בלתי אפשרי, אבל זה לא הקטע שלה.

חוץ מזה, למה אין שם מסך קטן כזה בצד שמראה את ידית בלם היד? :)

לא צריך מסך קטן. ב-0:05 רואים את העשן העולה מהגלגל האחורי הפנימי הנעול...

וזה אכן ממש לא הקטע שלה, מנסיון. הסיוויק הזו מרגישה יותר מכונית מסלול מהוט האץ' - וזה מתבטא בין השאר גם ברגישות נמוכה להעברות משקל. עם צמיגי סמי סליקס, המכונית הזו תשאיר עשן לכל מתחרותיה, כולל פוקוס RS החדשה(שהפסידה לה במבחן מסלול של אוטו-בילד, בעודה נעולה בסמי סליקס, להבדיל מההונדה).

אבל באיזשהו מקום, המכונית הזו היא one trick pony - ולכן גם מידת ההנאה והסיפוק ממנה מוגבלות.

שאפו ללב ספורטיבי שכתב והגיש את רשמיו בצורה מהנה ואסתטית. דומו אריגטו גוזיימס(תודה רבה ביפנית).

ובנוסף, מצטרף לפות"ש במחמאות על סוכנות הונדה חיפה(ולאיש המכירות הסימפטי טל), על שירות נעים ויעיל, גם בהתנסויות חיוביות קודמות.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...