Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתה צודק מאיר, זה היה ככה בדיוק באיביזה ספורט שהייתה לי.

חשבתי לא מזמן לשרדג לגולף הנהדרת הזאת (150 כ"ס), נאלצתי לוותר בגלל שהוצאנו המון כסף על שיפוץ דירה.

אם הייתי מזמין הייתי מבצע נסיעת מבחן ובמידה שהחום היה מעיק כמו באיביזה, הייתי מברר אם ניתן להזמין בלי סאן-רוף.

בארץ שלנו בגלל שרוב השנה הימים שטופי השמש וזה פשוט מבאס.

אגב הדגם הזה, לדעתי נוגס במכירות של הליאון FR.

הם עשו בשכל שהוציאו את הגולף עם מנוע ה-1.2 והורידו את המחירים + הרחיבו ל-3 שנות אחריות.

עריכה אחרונה על ידי fusion-x
  • תגובות 215
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אתה צודק מאיר, זה היה ככה בדיוק באיביזה ספורט שהייתה לי.

חשבתי לא מזמן לשרדג לגולף הנהדרת הזאת (150 כ"ס), נאלצתי לוותר בגלל שהוצאנו המון כסף על שיפוץ דירה.

אם הייתי מזמין הייתי מבצע נסיעת מבחן ובמידה שהחום היה מעיק כמו באיביזה, הייתי מברר אם ניתן להזמין בלי סאן-רוף.

בארץ שלנו בגלל שרוב השנה הימים שטופי השמש וזה פשוט מבאס.

אגב הדגם הזה, לדעתי נוגס במכירות של הליאון FR.

הם עשו בשכל שהוציאו את הגולף עם מנוע ה-1.2 והורידו את המחירים + הרחיבו ל-3 שנות אחריות.

מרגישים מעט את חום השמש עם הוילון. כמו שכתבו כאן הוא לא אוטם ב-100 אחוז ונכנס גם קצת אור לאוטו. יחד עם זאת, זה בכלל לא מפריע כשנוסעים עם המזגן כל האוטו מתקרר יפה וכמו שצריך. אני שם את בקרת האקלים על מצב אוטומטי 20 מעלות וזה נהדר, אפילו אפשר יותר מ-20.

לגבי המכירות של הלאון fr- לטעמי האישי, הגולף 150 נראית הרבה יותר יפה ומשדרת הרבה יותר רצינות מהלאון fr, אותו דבר בפנים הרכב- עיצוב, וגימור ברמה גבוהה יותר. התחושה הנעימה יותר ממשיכה גם במרווח באוטו, במיוחד מאחורה- בגלל העיצוב של הרכב התחושה בגולף היא מרווחת יותר.

הלאון אמנם יקרה יותר, ויש בה יותר כוח ואולי עוד אבזור כמו ריפודי עור ולדים, ועדיין גם אם הפער היה נמוך יותר כנראה הייתי לוקח את הגולף.

אני בכלל רציתי בהתחלה את הסקודה 1.8. עליה קיבלתי הצעה בא-2000 שקל פחות מהמחיר ששילמתי על הגולף כולל חיישני חנייה ומצלמת רוורס. התחושה באוקטביה מרשימה מאוד אבל האוטו גדול מידי, ואם אני חוזר גם לנושא העיצוב- אז הגולף הרבה יותר לטעמי.

דבר נוסף- כתבת שטוב שהוציאו לגמלאות את דגם ה 1.2 והרחיבו את האחריות וכל זה- אני אוסיף לטיעונים שלך גם את נושא האבזור שממש קפץ מדרגה בגולף והיום גם הגרסה של ה125 מגיעה מאובזר יפה. עם כל המחמאות על האבזור, יש גם צד אפל מאוד בנושא הזה והוא בדגם ה gti. לא מספיק שהאוטו עולה 210 אלף שקל- שים לב ואני מקווה שאתה יושב-

הוא לא מגיע עם פנסי לד! הם דורשים על פנסי לד לא פחות מ 16 אלף שקל!!!! מישהו שם השתגע... מוזר שבסיאט כן מביאים לד במחיר הרבה יותר נמוך ובפולקסווגן רק לחלום על זה...

עריכה אחרונה על ידי roeyd102
תוספת פרטים

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם

תתחדש, אחלה בחירה.

אגב הג׳נטיים לא משהו.

ממש מאכזבים. לטעמי, בדגם ה-160 של דור 6 הם קלסיים, גם נראים טוב וגם נוחים לניקוי.

הגאנטים של ה 125 מורכבים בארץ

לא רק שמורכבים כאן, מרגישים כמו לא מקוריים (פני שטח), ומאוד לא נוחים לניקוי.

פורסם

בכל הפולקסווגנים בעלי רמת גימור גבוהה ישנם חישוקים מקוריים מזעזעים וחסרי טעם במיוחד.

וזה כולל גם את הקאדי והפאסאט.

לפחות אלו שמורכבים כאן נראים טוב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

טוב לפני שנסחפים פה, כבר שלוש פעמים שכותבים על המרווח מאחור - אז הוא די עלוב. פשוט מאכזב אפילו ביחד לדור הקודם. כמעט ואין בו יתרון על הג׳ולייטה, והיא לא מרווחת מאחור. רחוקה שנות אור מרכבים כמו קורולה או אלנטרה. רק לשים פרופורציות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא מרווחת ולא צפופה, ככה היא באמצע.

4 מבוגרים לא יהנו מרווחה מיוחדת, אך גם לא ירגישו צפיפות.

בכל זאת, הקורולה והאלנטרה ארוכות ממנה בכמה ס"מ.

מי שחייב מרווח פנימי, ימצא מבוקשו בג'טה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בכל הפולקסווגנים בעלי רמת גימור גבוהה ישנם חישוקים מקוריים מזעזעים וחסרי טעם במיוחד.

וזה כולל גם את הקאדי והפאסאט.

לפחות אלו שמורכבים כאן נראים טוב.

עניין שמשום מה חוזר על עצמו מאז ומתמיד, ויש להם מבחר ענקי של ג'אנטים לבחירה, תמיד מקבלים בארץ חישוקים קטנים ומכוערים ברכבי פולקסוואגן.

בסיאט וסקודה משום מה זה לא קורה.

דווקא אלה של ה-150 נחמדים בעיני.

כל הג'אנטים הלא מקוריים שהם מתקינים בארץ (גם בסיאט) סובלים מפינות שמאוד קשה לנקות היטב מהפיח של הבלמים.

פורסם

לטעמי דווקא סוג אחד של הג'נט שמותקן בארץ בגדם 125 כ"ס בצמיגים 205 נראה מאוד יפה. זה הסוג שיש בו גם גוון כהה בשילוב עם גוון האלומיניום. אני מסכים שהג'אנט המקורי שבא בדגם 150 כ"ס משעמם, אבל קל יחסית לניקויי.

פורסם

^^^

עד כמה שזכור לי, כשרכשתי את הרכב (125 כ"ס), הוצע לי הג'נט הנ"ל (עם הגוון הכהה) בתוספת תשלום. אאל"ט, הוא גם גדול יותר, "17 ולא "16.

את כיסוי הפלסטיק לברגי הגלגל רכשתי בעצמי, הקמצנים האלה חוסכים אפילו בזה.

125_wheel1.jpg 125_wheel2.jpg 125_wheel3.jpg

פורסם
^^^

עד כמה שזכור לי, כשרכשתי את הרכב (125 כ"ס), הוצע לי הג'נט הנ"ל (עם הגוון הכהה) בתוספת תשלום. אאל"ט, הוא גם גדול יותר, "17 ולא "16.

את כיסוי הפלסטיק לברגי הגלגל רכשתי בעצמי, הקמצנים האלה חוסכים אפילו בזה.

[ATTACH=CONFIG]463257[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]463258[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]463259[/ATTACH]

לטעמי הג'אנט 16 שמגיע ב-150 נראה לא רע. אמנם אין בו משהו שימשוך את העין וכולם יגידו "וואו", אבל קצת נסחפתם לדעתי.

מי שקונה את ה 125, הדגם מגיע עם ג'אנט 15 בהתקנה מקומית, וכאופציה יכול להוסיף 2000 שקל ולקחת ג'אנט 16, גם הוא בהתקנה מקומית. בהתחלה סגרתי על זה ואז החלטתי לקפוץ ל-150. הג'אנט שאני מדבר עליו מצורף פה כתמונה, התמונה לקוחה מאתר אוטו, שם הם עשו סקירה לדגם ה 125.

הג'אנט הזה נראה פחות אותנטי לפולקסווגן אבל נראה לא רע.

Screenshot_20160613-080220.jpg

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם (נערך)

מזכיר לי את הגולף CUP 1.2 ידני ששכרתי בגרמניה לפני שנתיים, שהגיע עם ג'אנטים 17, כמובן מקוריים של פולקסוואגן:

20140905_113307.jpg

אני משתגע מזה. מייבאים גולף עם גלגלי ברזל ומציעים ללקוח ג'אנט "מגנזיום" לא-מקורי (סיני? בעצם, מה זה משנה). כמה כבר קשה לספק ג'אנטים מקוריים של היצרן? הרי כמו שנאמר פה, הם עושים את זה בסקודה.

מעניין אם יש אפשרות לבחור בג'אנט מקורי של פולקסוואגן. בסדר, שלא יהיה מבחר כמו פה אבל לפחות אחד-שניים.

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם
מזכיר לי את הגולף CUP 1.2 ידני ששכרתי בגרמניה לפני שנתיים, שהגיע עם ג'אנטים 17, כמובן מקוריים של פולקסוואגן:

20140905_113307.jpg

אני משתגע מזה. מייבאים גולף עם גלגלי ברזל ומציעים ללקוח ג'אנט "מגנזיום" לא-מקורי (סיני? בעצם, מה זה משנה). כמה כבר קשה לספק ג'אנטים מקוריים של היצרן? הרי כמו שנאמר פה, הם עושים את זה בסקודה.

מעניין אם יש אפשרות לבחור בג'אנט מקורי של פולקסוואגן. בסדר, שלא יהיה מבחר כמו פה אבל לפחות אחד-שניים.

אולי לא קראת הכל, בדגם הקומפורטליין 150 כ"ס מגיע ג'אנט מקורי מגרמניה.

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

פורסם

^

אתה צודק, שכחתי לציין שאני מתייחס לגרסאות "נחותות" של הגולף.

אגב, אני עדיין חושב שצריך לספק ללקוח אפשרות בחירה ב(לפחות) עוד ג'אנט מקורי אחד של היצרן בעיצוב שונה. בלינק שהעליתי למעלה יש כל כך הרבה מבחר- תביאו עוד ג'אנט אחד ותנו ללקוח לבחור (בתשלום או לא- זה כבר עניין אחר).

• תוכן חדש...