Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עושה אותו פח לעומת שאר רכבי מיני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מצד שני אחריות גדולה שאין לאחרות,שמירת ערך טובה יותר,גיר פלנטרי שמצד אחד אולי לא חיסכוני אבל נעים מהגיר הרובוטי.

כך שלא הייתי קורא לו פח,יש חסרונות אבל גם יתרונות,רכב פח זה רכב שברובו חיסרונות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ספארק ללא ספק, מנוע חזק יותר ומאובזרת בצורה יפה - לא מוצא שום סיבה ללכת על הפיקנטו שכן גם לא חסכונית בדלק (צריכה של משפחתית 1600).

שני הרכבים אמורים להיות דיי זולים לאחזקה, אמינות אני פחות מכיר את הצדדים של הרכבים הנ"ל.

היא כתבה שמדובר ברכב שני וצריכת הדלק היא לא קריטריון. לגבי הספארק- היא אמנם מאובזרת יותר, אך לא נוחה כמו הפיקנטו. מעדיפה להתפשר על הנוחות תמורת האבזור? אחלה. לא חושב שזה יהיה נכון, במיוחד כשמדובר ברכב שני. אם ניכנס לעניין האחריות- הפיקנטו מגיעה עם 7 שנות אחריות, בעוד הספארק עם 3 בלבד.

פורסם (נערך)

נוחות זה עניין אישי,לי השברולט הייתה נוחה יותר.

אגב גם באוטו ציינו שהיא פחות נוחה וב ynet.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם
פיקנטו זה סתם פח. נמצא בכמויות גדולות בליסינג..

זה מעצבן אותי שאומרים על רכב נהדר שהוא סתם פח. מעבר לאיכות השיח שלך ואוצר המילים, מה בדיוק הסימוכין לדעה הנחרצת. אני למשל נסעתי על פיקנטו אלפי קילומטרים ואני מודיע לך שהוא רכב מעולה. כמה ק"מ יש לך עליו?

• תוכן חדש...