Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים, אני מתלבטת בין שני רכבי מיני חדשים -

קיה פיקנטו אוטומטית, 1.2 EX (מבצע חבר 74,000)

שברולט ספארק אוטומטית, 1.4 LT+ או LTZ (מבצע מכירות השבוע 75,100 לLT+ ו-78,900 לLTZ)

ההתלבטות:

את הקיה אני מכירה מהגרסאות הקודמות ונהגתי עליה שנים (בליסינג). רכב מיני נהדר, קצת מרגישים את הכביש והוא לא חזק בעליות ועומסים. את השברולט אני לא מכירה בכלל (וגם לא את המותג והאמינות שלו). הביקורות על הדגם החדש ממש מהללות אבל בכל מקום יש הערות על נוחות הנסיעה היחסית מבאסת.

אני גם לא מכירה את עלויות התחזוקה של שני הרכבים (עלויות חלפים ואמינות כללית - אשמח להארות).

השברולט יקרה במעט, אבל מאובזרת הרבה יותר. הקיה מרווחת יותר ונראה כי אמינה יותר.

לשניהם מבצעי רכישה שמסתיימים השבוע ולכן הלחץ להחלטה.

מדובר בקניית רכב שני, כך שאין הרבה בעייה עם חוזק הרכב או צריכת הדלק.

שקלתי אפילו את הפיקנטו אוטו' 1.0 אבל בלתי אפשרי להשיג עליה נסיעת מבחן בשלב זה... לא קונה בלי לנסות וקצת מלחיץ אותי שהיא מאד חלשה.

אשמח לדעתכם!

פורסם

אםזה המחיר לltz אז אין פה מה לחשוב,הספארק חזקה יותר,מאובזרת יותר,לדעתי מושבים נוחים יותר ולא רואה כיצד הפיקנטו מרווחת יותר,היא מעט חיסכונית מהפיקנטו לכן הייתי בוחר בה.

את מוזמנת לקרוא את המבחן שלי על הספארק ltz

http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/2479/מבחנים/מבחן-דרך---שברולט-ספארק-LTZ

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ספארק ללא ספק, מנוע חזק יותר ומאובזרת בצורה יפה - לא מוצא שום סיבה ללכת על הפיקנטו שכן גם לא חסכונית בדלק (צריכה של משפחתית 1600).

שני הרכבים אמורים להיות דיי זולים לאחזקה, אמינות אני פחות מכיר את הצדדים של הרכבים הנ"ל.

Opel Adam S 2017

פורסם

לא מכיר את הספארק החדשה. כן מכיר היטב את הפיקנטו. על הפיקנטו יש לי רק מילים טובות ואת לא יכולה לטעות איתו, לא במקרה הוא הרכב הכי נמכר בארץ כבר שנתיים אם אני לא טועה.

לגבי הספארק, שוב, לא מכיר את החדשה אבל בגדול השם שלה הרבה הרבה פחות טוב מזה של הפיקנטו ובמכירה שלו את עלולה לסבול קשות.

פורסם

הספארק נכנסה היישר למקום ה3 במכירות המיני,כך שלא הייתי דואג במעמד המכירה,לדעתי אם זה ימשיך כך היא תגיע למקום ה 2 במכירות.

כניראה אנשים נמשכים לאיבזור ולמנוע העדיף בספארק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין שום סיבה שהספארק תהיה פחות אמינה.

בהיבט הסחירות העתידית, יש סיכוי לא רע שיהיה קל יותר למכור את הפיקנטו.

יחד עם זאת, אי אפשר לנבא מה יהיה עוד שנה, שנתיים או שלוש.

מהקצב בו שברולט מוכרים את הספארק, היא אולי תהפוך להיות הפיקנטו החדשה.

בשורה התחתונה - בעיני הספארק נותנת תמורה טובה יותר לכסף. בזה אין ספק.

מנוע חזק יותר, אבזור רב יותר והתנהגות נעימה יותר

פורסם

^ והפיקנטו כן שומרת על ערכה?

פיקנטו מכונית טובה, אבל ספארק טובה יותר בכל פרמטר. אין צורך לפרט כבר הכל נכתב מעל.

פורסם
ירידת הערך של הספארק היא רצחנית.

רצחנית ביחס למה? ומהי ירידת הרכב של הספארק החדשה? ואיך אתה יודע אותה (רכב חדש, לא מדבר על הדור היוצא)?

פורסם

מסכים לגבי החשיבות של נסיעת המבחן ולא הייתי ממליץ לך לקנות לפני שאתה עושה סיבוב על הרכב ומרגיש אותו בעצמך. לגבי הספארק- אני לא כ"כ מכיר אבל אם הייתי צריך לבחור הייתי הולך על הפיקנטו, הרבה בגלל שהיא מגיעה עם 7 שנות אחריות יצרן. בהצלחה!

פורסם (נערך)

אז איך אתה יכול לבחור אם אתה לא מכיר?

לא ככה ממליצים על רכב.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם

אחריות זה הדבר היחידי שאתה מסתכל בבעת בחירת רכב?

או גם על מנוע,איבזור,נוחות,מרווח,צריכת דלק?

• תוכן חדש...