Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כתוב בכותרת שהוא מוכר איביזה טורבו, אז כנראה זה מה שהוא מוכר.

כאילו דההה.לא חשבתי שהוא סתם פירסם תראד מתוך שיעמום, כי יש לו רק 3 הודעות בפורום.

רציתי פרטים על הרכב.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כאילו דההה.לא חשבתי שהוא סתם פירסם תראד מתוך שיעמום, כי יש לו רק 3 הודעות בפורום.

רציתי פרטים על הרכב.

פרטים? למה, כדי שתגיד לו שהרכב נסחר מתחת למחירון? כדי שתתלונן על המחיר הגבוה? כדי שתקבע איתו רק כדי לעשות סיבוב? תעשה לנו טובה ותחסוך את השטויות. אם אתה באמת מעוניין ברכב שלו, שלח לו ה"פ. זה לא כ"כ קשה. בינתיים אתה זה פה שמפרסם הודעות מתוך שיעמום.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לא חסרים משועממים שמשגעים בעלי מכוניות שהם לא רוצים ולא יכולים לקנות.

אף פעם לא הבנתי את זה. כנראה זו איזו שהיא אבולוציה של ילדים שעובדים על אנשים בטלפון. כשהם מתבגרים הבדידות והרחמים העצמיים עדיין דוחפים אותם לנסות ליצור קשר עם אנשים בצורה עלוקתית.

לי, אגב, זה קורה על הכביש. לפחות פעם בשבוע מישהו ברמזור או בפקק צופר ומנפנף לי בהיסטריה, אני קודם כל בודק בהיסטריה עוד יותר גדולה אם האוטו שלי בוער או שנפתח לי הבגאז' וכולם רואים את הגופה שבפנים, ופותח חלון לידו ואז זה הולך בערך ככה:

הוא: מוכר?

אני: לא.

הוא: אני רציני. עצור בצד לרגע.

אני: הרכב לא למכירה. סופי.

הוא: תגיד, אחי, איזה אוטו זה בכלל?

אני: :shock:

וזה קורה בממוצע פעם בשבועיים.

לפני כמה שבועות כבר נשבר לי כשאיזה חייל ברכב צבאי רצה שאני אעצור עכשיו בצד מרוב שהוא היה קונה רציני. וכשהוא שאל אותי איזה אוטו זה, אמרתי לו - זו צ'ינגואלה מרין (או איזה שהוא קישקוש אחר שאני זורק בדרך כלל) ותגיד לי, זה נראה לך רציני לשגע בן אדם שמאחר לעבודה בשאלות סתם, ולטעון שאתה רוצה לקנות רכב שאתה לא יודע בכלל מה הוא?!?!?

והתשובה המוחצת הייתה - תראה, אחי. אני מחפש משהו זול.

תגובתי הייתה - אז לך לחצי חינם!.

אשכרה נעלבתי! :evil:

למה סתם לזיין את השכל? מי שבאמת רוצה לרכוש רכב, שיכין את הכסף שיש לו, יערוך מחקר שוק קטן לגבי מה הרכב עם המחיר הריאלי המתאים לו וייצור קשר עם מוכרים של מכוניות המתאימות לו ולכיסו.

פורסם

כדאי להוסיף לחתימה שורה של " *גם אני שאלתי את אישפוז אם הוא מוכר ת'אוטו* " ? :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הסאגה ממשיכה.... זה עדיין לא נגמר.

מתקשרת אלי אתמול ילדה נחמדה.

-"כמה זה עולה?"

- אני משיב לה.

- " אוייייש, זה עובר את התקציב שלי"

- "מה התקציב שלך?" אני שואל בסקרנות

- "50,000 ש"ח"

- "תראי בתקציב כזה את יכולה לכל היותר להשיג 1400 סמ"ק ממודל ישן יותר", אני עוזר

- "למה? ואיזה סמ"ק שלך?"

- "זאת איביזה טורבו-ספורט. מנוע 1800 סמ"ק עם טורבו. למנוע יש 156 כ"ס" אני משיב

- "טוב, אז למה לא ציינת את זה במודעה? לא הייתי מתקשרת אליך" ....

:roll:

שאלה נפוצה רק במקומותינו-

- "תגיד, זה אוטומאטי?"...

:shock:

לאחרונה התחלתי להרגיש כמו שרות של "ערן". פונים אלי ילדים עם בעיות במשפחה ומבקשים ממני לנסות לפתור אותן-

- אימשלי לא מוכנה להוסיף לי לתקציב. אתה יכול להתגמש?

- תשמע, אם ההורים שלי יגיעו לראות ת'אוטו, אתה תהייה מוכן להיות גמיש איתם, כי הם נורא קשוחים..

- אתה מוכרח לעזור לי עם אבא, הוא פוחד לתת לי אוטו כזה ואני דלוק עליו, אחי..

:lol:

ואני ממש לא נעים לי. יש לי ילדים בגיל הפונים אלי. מנסה לייעץ, להפנות למקורות מימון. זה לא עוזר. מה, באמת זו השיטה החדשה לניהול מו"מ בשוק הרכב המשומש? שיטת תבכה-תצליח?! :conf:

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

אפשר לשאול איפה פירסמת את האוטו ?

לדעתי, כדאי לפרסם אותו אך ורק במקומות יעודיים כמו הפורום הזה או MAX TUNING, אני בטוח ששם יהיו קופצים עליו.

פורסם
לי, אגב, זה קורה על הכביש. לפחות פעם בשבוע מישהו ברמזור או בפקק צופר ומנפנף לי בהיסטריה, אני קודם כל בודק בהיסטריה עוד יותר גדולה אם האוטו שלי בוער או שנפתח לי הבגאז' וכולם רואים את הגופה שבפנים, ופותח חלון לידו ואז זה הולך בערך ככה:

:rofl:

יופי!

עכשיו המקלדת שלי נראית כמו צונאמי של מזון לעוס.

אבל זה עדיין מצחיק :roflmao:.

:idea:חשוב כאיש נהיגה, נהג כאיש מחשבה :idea:

_

"במקום שאליו אני הולך

אני נזהר שלא לשמוע שלא לדרוך שלא לזכור

וטוב לי שאתה איתי וגם אתה וגם את..."

("היה לי חבר", דודו טסה)

פורסם
אפשר לשאול איפה פירסמת את האוטו ?

לדעתי, כדאי לפרסם אותו אך ורק במקומות יעודיים כמו הפורום הזה או MAX TUNING, אני בטוח ששם יהיו קופצים עליו.

היי שלומי,

פרסמתי כאן, בידיעות אחרונות ובלוח העיר. על התגובות- סיפרתי כאן. ממש מתסכל, כי באמת אין בכל הארץ אחת שמורה ומקורית כמו שלי. מי שכבר מגיע לראות נדהם למראה האוטו אבל למעשה סתם מבלבל את המוח כי אין לו כסף. לא מבין את זה. מה אנשים חושבים "רחמנות מוכרת"?

לאור ההמלצה פרסמתי גם בפורום VAG הישראלי. נראה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

זאת בעיה רצינית. זה ככה עם כל רכב ספורטיבי. יש הרבה מאוד זייני שכל ומעט מאוד אנשים נורמלים שמבינים מה הם קונים. אני פוחד לדעת מה יקרה כשאפרסם את הרכב שלי למכירה. (אולי בגלל זה אני מעדיף לרסק אותן במקום למכור, הרבה יותר קל :wink: )

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני ולכל השאר תשאלו את עומר (המנהל) איך היתה הקניה ממנו.

ת'אמת אני לא ציפיתי שיקנו את הרכב (אחרי תאונה מרשימה מאוד על פונטו HGT) , אבל לחץ על ההורים משפיע.

תראה לא כל אחד יכול להרשות לעצמו את הרכבים הנ"ל, אבל מי שכן יכול מנסה לשכנע את ההורים פעם מצליח פעם לא מצליח (עקב סיבות שלא קשורות לכסף אלא לבטיחות ) , אסור לשלול ע"פ זה את כולם ואת כל האנשים שמחפשים לקנות, בחור בן 20 יכול להתקשר לשאול להתעניין , לבוא אפילו להתרשם (אפילו נסיעה קצרצרה שתמחיש את הרכב).

ואז להגיע לבית ואומרים "לא!"... ויש כאלה שאומרים תביא את הרכב נעביר בדיקה הכל טוב קונים...

או במקרה שלי , עבר בדיקה , יצא רע (עקב סיפור שלם שהיה עם מכון הבדיקה שעשה צרות לעומר ורבו איתו על משהו ספציפי של דרך הבדיקה, והחליטו לקטול את הרכב בצורה מאוד מאוד רצינית , מה שכמובן לא היה ולא נברא והדבר הרציני היחידי היה נזילה שתוקנה לאחר הקניה באחריות). ועוד תחשוב שאת זה הייתי צריך לספר לאבא שלי שהוא מכיר את מכלולי הרכב ככף היד שלו , והוא מדריך ראשי לנהיגה מונעת (מדריך של המדריכים). והוא שומע על כל הריג'קטים ואז צריך לשמוע לילד הקטן שאומר "לא... זה לא ככה זה הכל שטויות"... נו למי מאמינים, המזל היה לצידי והוא סמך עלי.

בקיצר מה שאני בא להגיד הוא שאסור לשלול בחור צעיר שבא לקנות רכב אפילו אם הוא נראה בהתחלה כעוד אדם שרוצה אבל לא יכול.

במקרה שלי הסיפור ערך למיטב זכרוני כארבעה ימים מרגע התעניינות לקניה. שזה קצר מאוד (בהתחשב בעובדה שהרכב עצמו הופיע יום לפני ההתעניינות, אני חושב שזה אפילו שיא במכירת רכב.... :) ).

פורסם

במקרה שלי הסיפור ערך למיטב זכרוני כארבעה ימים מרגע התעניינות לקניה. שזה קצר מאוד (בהתחשב בעובדה שהרכב עצמו הופיע יום לפני ההתעניינות, אני חושב שזה אפילו שיא במכירת רכב.... :) ).

ממש לא השיא. ( רועי? :) )

פורסם

עידן, הבעיה מתחילה כשילדים יודעים שיש להם תקציב של 55K ובמיוחד בגלל זה הם רוצים לקנות רכב ששווה 70K. הם פשוט מצפים שבעל הרכב יוריד להם כי הוא נחמד או פראייר...

קודם כל תברר אם יש לך את הכסף, את התקציב ואם הכיוון הכללי בסדר. יש לך את התקציב לרכב בוודאות? תדבר עם ההורים על הרכב. הגיוני מאוד שהם יגידו לך שהם רוצים לראות את הרכב, ואז במצב כזה פשוט הולכים לראות את הרכב עם ההורים. נתנו את האישור שלהם? מזל טוב, לבדיקה ואחר כך אלוהים גדול. לא נתנו את האישור כי הרכב מסוכן מדיי\חזק מדיי\לא לטעמם מכל סיבה אחרת - אין סיבה לטחון לבחור את הראש. אם הבעיה היא על כסף בתחום ההגיוני אז תמיד אפשר להתפשר.

גם אני "ילדון" שתלוי בהוריו. עדיין לא עשיתי מעצמי צחוק במהלך קנייה של רכב, ובלי עין הרע רכשתי כבר איזה 4 (מן הסתם לא הכל בשבילי, אבל עדין...).

מה שהבחור שפתח את השרשור מדבר עליו זה לא בדיוק כמו שקרה לך (לפי מה שהבנתי ממך עכשיו) אלא זה אחרת לגמרי. אנשים מתקשרים אליו ומתבכיינים, מבקשים טובות וכל מיני גועל נפש אחר. אתה פשוט בדקת את הרכב ודיברת עם ההורים לרשות - שזה סביר בהחלט אחרי תוצאות בדיקה להתייעץ.

Back to the original - NC again.

• תוכן חדש...