Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי כמה שאלות שאלות

הראשונה היא היום נהגתי באיביזה של חבר, שמתי לב שהקלאץ שלו כדי ללחוץ עליו צריך קצת כוח, להרגיש התנגדות ואצלי הקלאץ ממש רך כאילו לוחץ הוא למטה באיביזה יש טיפה התנגדות.. זה נרמאלי? שלא נדבר על רנו קליאו שכדי ללחוץ על הקלאץ צריך להפעיל עוד כמה שרירים ברגל.

וכשאני מעביר הילוכים במיוחד בין ראשון לשני כשהקלאץ מגיע לנק חיבור הרכב סוג של מגמגם (כאילו ברח הקלאץ ויש תזוזות של הרכב קדימה ואחורה) אני פותר את זה בעזרת טיפת גז לפני הנק חיבור, וברכבים שציינתי למעלה לא קרה לי לעולם.

משהו אחרון, כשאני מניעה את האוטו, יש מין שריקה כזאת מהמכסה מנוע, שריקה שעוברת אחרי כדקה בהתחלת נסיעה, לא זוכר שהיה לי את זה ברכב וזה דבר חדש ששמתי לב אליו, לפעמים זה קורה ולפעמים לא.. לפי דעתי שקר בחוץ זה קורה אבל לא בטוח ב100 אחוזים

פורסם

לגבי הקלאץ' זה די משתנה בין רכב לרכב, בחלק מהרכבים יש משאבת קלאץ' שמקלה על הלחיצה.

לי גם יש איביזה ידנית ולחברה שלי יש גרנדה פונטו ידנית, ההבדל מורגש מאוד בין הרכבים כיוון שאצלה יש משאבה חשמלית [ אם אני זוכר נכון ] שהופכת את הלחיצה על הקלאץ לממש רכה, אישית אני מעדיף את האיביזה כי יותר נוח לעבוד עם הקלאץ' כי הוא לא ממש רך.

כנ"ל לגבי דוושת הברקס והגז, באיביזה הן הרבה יותר קשות מהגרנדה פונטו.

בקשר לקפיצות שאתה מרגיש, האם זה קורה רק כשהאוטו קר או גם כשהוא חם? אם זה קורה כשהוא קר אז כנראה זאת הסיבה ואז צריך לתת לו עוד קצת גז כמו שאתה עושה, אם מופיעות לך קפיצות בהילוכים נמוכים גם כשהוא חם יכול להיות שמדובר על תושבות מנוע למרות שנראה לי קצת מוזר שתושבות נפגמו ברכב משנת 2012, כמה קילומטרים עבר הרכב?

לגבי השריקות שאתה שומע יכול להיות שמדובר על רצועת רופפת שמצריכה חיזוק או החלפה, אם תוכל להקליט את הרעש זה יהיה מצוין.

• תוכן חדש...