Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה.. ברשותי 206CC מנוע 2000 ידנית שעברה 140K קילומטר, יד ראשונה ממש ממש שמורה,

לאחרונה האגזוז התחיל לרעוד ולהרעיש בצורה מוזרה שמתי לב בעיקר בסרק (שאני עוצר), פניתי להמון מוסכים ורובם באמת חאפרים וזורקים סתם באוויר שיפוץ מנוע בוכנה תקועה וכו', לא יודע כמה לסמוך עליהם במיוחד שהם דורשים 10 אלף ומחירים כאלו מופרכים.

שהאוטו קר האגזוז לא רועד, לרוב אחרי התחממות קלה הוא מתחיל לרעוד דבר נוסף האוטו לא רועד מבפנים רק ממש ממש מעט הידית הילוכים, ההגה בכלל לא.

האוטו סוחב מצוין לא נידלקה מעולם נורת מנוע, הטורים יציבים כמו פלס בערך 850 בסרק יציב, האוטו לא מעשן\מסריח,מנוע לא מתחמם וגם לא הגיר..

האוטו לא אוכל שמן כמעט- (המד קבוע מראה על 2 מתוך 6 ואני מתעצל למלא יש מצב זה קשור? וגם עד כמה החיישן הזה מדויק? אני יכול לסמוך עליו?) שמתי לב שגם המנוע טיפה רועד (אבל עובד בצורה עגולה-בלי פיספוסים) ושהלכתי למוסך המרכזי אמרו לי "שככה זה, לא משהו חריג",

בכל מקרה החלפתי מצתים ליותר טובים עדין לא השתנה, השתמשתי בK44 למרות שזה לפיח גם לא השתנה, שמתי נפט במצערת גם לא השתנה.

עכשיו אני נזכר שבערך חודש לפני שהתחילו הרעידות מהאגזוז החליפו לי אלטרנטור (ל150A במקום 120A אם זה קשור) וגם סטרטר יש מצב הם לא חיברו משהו טוב?

אני מיואש האוטו באמת עובד מעולה ואני לא יודע מה יכול לגרום לתופעת האגזוז הרועד...

דבר נוסף מוזר!!!! כשאני מדליק את המזגן האוטו עובד פיקס!!! שום רעש שום רטט הכול כשורה, איך שאני מכבה תוך חצי דקה בערך האגזוז חוזר לרעוד!

ואם כבר הזכרתי את המזגן יש איתו עוד משהו מוזר שלפעמים אחרי נסיעה ארוכה (חצי שעה בערך) הוא מוציא חום למרות שהוא מכובה לגמרי...

עריכה אחרונה על ידי 369
פורסם

יכולות להיות לכך הרבה סיבות. לדעתי פנה לאחד המומחים- גבע או אורן שירותי רכב

פורסם
יכולות להיות לכך הרבה סיבות. לדעתי פנה לאחד המומחים- גבע או אורן שירותי רכב

חשבתי על זה השאלה, איך? להתקשר\הודעה בפורום\להגיע? אני לא ממש מכיר פה את הפורום\אנשים :)

• תוכן חדש...