Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ואקיזשי עתיקה (650+ שנה), Sukemitsu

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה-

ואקיזשי מתקופת קאמאקורה ביפן, איזור ביזן (אוקאיאמה של היום) ספציפית מהשנים 1330-1340אורך הלהב- 37 ס"מ (חלק חותך), אורך מלא 55 ס"מ, בגיאומטריה בשם "Hira zukuri", קונבקס בודד מהבסיס עד לחורפה (ללא רכס באמצע.)

האמון בסגנון gunome ko-kidare, כלומר גלים קטנים עם קפיצות פה ושם

על הלהב הורימונו, חריטות קישוט, משני הצדדים, כפי שניתן לראות בתמונות.

החרב חתומה Sukemitsu. רקע היסטורי ינתן לכל דורש.

מצב טוב מאוד, במיוחד ביחס לגיל, קיימים מעט פגמי שטח (בעיקר שכבות פתוחות בפלדה- כמו על כל להב עתיק), הכל מינורי מאוד ולא קיימים פגמים בעלי חשיבות.

אין סדקים/שברים/תיקוני פלדה זרים/שלפוחיות וכדומה.

האבאקי (קולר להב) בסגנון שריון צב, מפליז, ב 2 חלקים

עם הלהב כרטיס הרישום ממשרד התרבות ביפן (טורוקו-שו)

ינתן עם-

שרוול נשיאה, סטנד תצוגה, כרטיס הרישום, שמן מתאים לטיפול ושימור, והפעם בגלל הגיל המופלג של הפריט- קופסת תצוגה סגורה מפרספקס שקוף.

לא תימכר לאף אחד שיש לי חשד שלא יטפל בה כראוי, קשה מספיק למצוא פריטים בריאים בגיל כזה.

המכירה מעל גיל 18, ורצוי 21.

יצירת קשר בה"פ, אתן שם מספר טלפון.מחיר מבוקש- 9000 ש"ח.

DSC_0139.JPGDSC_0143.JPGDSC_0148.JPGDSC_0149.JPGDSC_0151.JPG

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שימו לב, תקף עד יום חמישי בלבד- (בעיקרון רביעי, אבל הפרשי שעות בין פה לחו"ל...)

יש מכרז שאני רוצה להשתתף בו וצריך מימון. המחיר צונח בענק ל 7500 ש"ח, כל מה שמצוין למעלה עדיין כלול.

אם לא תימכר/תיסגר עסקה עד יום חמישי, המחיר עולה חזרה, ל 8500 ש"ח.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

לא שמתי לב ונעלם חודש. וואו.

הרבה מים זרמו בירקון, וגם קצת דרמות- נחתם זכרון דברים למכירת החרב והתקבלה מקדמה, הקונה הפר את התנאים, המקדמה נשארת אצלי, והקונה הבא זוכה- סכום המקדמה מנוכה מהמחיר, ועל הדרך גם הורדת מחיר קטנה לפסח.

מ 8500 ש"ח המבוקשים, המחיר יורד (באופן לא זמני) ל 7200 ש"ח! עוד גילוח קטנטן במחיר ינתן למי שיחסוך לי נסיעה ויגיע לפה.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מועלה ממעמקי השאול אחרי סמסטר עמוס.

7000 ש"ח, מחיר אחרון. עסקה די מטורפת בהתחשב במה שמוצע פה, אני אומר די בבטחון שגם כרישים באתרי מכירות פומביות לא יצליחו למצוא עסקה דומה כ"כ מהר....

• תוכן חדש...