Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדירתי החדשה ישנם נקודות תקשורת, טלפוניה, בכל החדרים. אך בארון התקשורת ישנם רק חוטים שכמובן לא מחוברים לכלום. בכל חדר, בדקתי, הכבל מחובר לשקע הטלפון.

אני לא מעוניין להתחבר לבזק אלא רק רוצה לגרום לכל שקעי טלפוניה בדירה להיות פעילים תחת הטלפון של הוט.

טכנאי של הוט שביצע את החיבור לכבלים (טריפל) אמר שמבחינתו הוא מחבר לי את הטלפון למודם או לחילופין, בגלל שביקשתי למקם את המודם\ראוטר בארון התקשורת הוא עשה לי "ג'סטה" וחיבר לי את נקודת הטלפון בסלון למודם. כך שיש לי קו טלפון רק בסלון.

הוא טען שהם מחוייבים לחבר רק נקודה אחת ובאם יש תשתית טלפון פעילה בדירה ניתן לחברה.

אך אצלי כאמור זה לא המצב ועל חיבור כל נקודת טלפון נוספת הם גובים 200 ש"ח :shock:.

כאן אני פונה אליכם, איך אוכל לחבר את כל הדירה שיהיה לי קו בכל החדרים. מדובר על 5 נקודות טלפון, אם זה משנה.

מה צריך לעשות, לקנות?

מצורף צילום להמחשה

IMG_20160217_124906.jpg

תודה.

נ.ב

לאלה שיציאו לי להשתמש באלחוטיים בטכנולוגיית DECT, מכיר אבל לא מעוניין :)

פורסם

למה אתה מסתבך?

תתקשר להוט, תבקש חיבור הנקודות ללא עלות - הם כמובן לא יסכימו.

תדרוש(!) לשוחח עם קשרי לקוחות ואיים בניתוק- ואתה תקבל את ההתקנה ללא עלות.

תנסה, אחר כך תודה לי ;).

פורסם

לא יחברו לו, מניסיון.

אתה צריך לראות אילו זוג גידים מחוברים בכל שקע בחדרים ובארון תקשורת לאחד את כל אחד מזוג הגידים בכל חמשת הנקודות שמגיעות מהחדרים.

אל זוג החיבורים שיצא לך אתה מחבר את היציאה מהמתאם שיחות של הוט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לא יחברו לו, מניסיון.

אתה צריך לראות אילו זוג גידים מחוברים בכל שקע בחדרים ובארון תקשורת לאחד את כל אחד מזוג הגידים בכל חמשת הנקודות שמגיעות מהחדרים.

אל זוג החיבורים שיצא לך אתה מחבר את היציאה מהמתאם שיחות של הוט

בהתקנה "תקנית" ("לפי הספר" וסדר הצבעים) - אמורים לחבר זוג כחול+הלבן שלו (הגיד הלבן שכרוך יחד עם הכחול באותו זוג) לשקע (למחברים 3+4 אמצעיים בשקע)

alfa 156 2.5.

פורסם

את כל הכחולים ביחד - ואת כל הלבנים ביחד (הלבנים הכרוכים סביב החוטים הכחולים כמובן).

בכל כבל לבן יש 2 צמדים של חוטים, כחול+לבן וכתום+לבן. כאשר תחשוף מעט את הבידוד הלבן של הכבל אתה תראה שכל זוג חוטים בא כרוך ביחד).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לפי דעתי אתה צריך לדרוש זאת מהקבלן.

אני לא יודע אם הוא מחויב לכך, אבל נהוג שהקבלן משרשר את כלל הנקודות על פס קרונה בארון תקשורת.

כשמגיעה החברה להפעיל את הקו הם רק מחברים כניסה מהארון הקומתי/מודם לפס קרונה ובזה מסתיימת ההתקנה.

Aprilia Shiver 750

פורסם

בידיוק.

מוזר שאין לו שם פס קרונה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שום דבר לא מוזר, ככה בונים בתים בישראל, חוסכים איפה שרק אפשר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...