Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי סקודה אוקטביה 2016.

ברצוני להרכיב פנסי קסנון במקום הפנסים הרגילים.

השאלה שלי היא: האם כדאי להזמין אותם דרך אחד האתרים כגון ebay, aliexpres וכו'...

או שעדיף לקנות אותם בארץ?

שאלה נוספת היא: האם אני צריך להחליף את כל יחידת הפנס או רק את הנורות עצמן?

פורסם

יש בחור בשם הדר, מהרצליה אני חושב.

קורא לעסק שלו hi led- חפש בפייסבוק.

עושה עבודות ברמה לכל רכבי ה VAG ובכללי.

שווה לך לנסות לדבר איתו , הוא מחזיק מוצרים ברמה גבוהה יחסית.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

הבנתי שיש תחליף לקסנון שעולה הרבה פחות והוא גם חוקי ועובר טסט זה נקרא "dimond vision".

למישהו יש ניסיון או שהוא מכיר את הפנס הנ"ל?

פורסם

פיליפס דימונד וויז'ן עם טמפרטורה של 5000 קלווין קצת כחלחלות, אצלי לא ממש יצא דמוי קסנון, יצא לי כמעט ירוק (צהוב+כחול) מזוויות מסוימות וראו יותר צבעי קשת חחח אצל חבר היו כחולות יותר, הבדל מוזר מאוטו לאוטו (עם אותן נורות, העברנו)

תלוי בעדשה בפנס או במתח החשמלי או גם וגם

בכל מקרה אם זה כמו אירופה, קראתי שחוקי לכביש עד 4200 או 4300 קלווין, וזה עוד פחות מתקרב לצבע הלבן.

https://www.google.co.il/search?q=DIAMOND+VISION&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjG87Dk7_fKAhVJBiwKHc5aCkQQ_AUIBygB&biw=1280&bih=629

ט.ל.ח

פורסם

דיאמונד וויז'ן לא חוקי ואין לו תקן אירופאי,נעזוב אתזה שאין לו תקן אירופאי הוא גם דיי חלש[ציפוי הכחול אוכל לך את הספקטרום],אתה מקבל צבע יפה אבל מאבד ראות[כלומר לא בטיחותי, עדיף כמה מטרים יותר מאשר פחות], ראיתי בפייס עבודות של HI-LED באמת נראה שהוא עושה עבודות טובות,צור איתו קשר תראה מה הוא יכול להציע לך.

• תוכן חדש...