Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

לפני פחות משבועיים קיבלתי את הפיג'ו 308 SW החדשה שלי

עד עכשיו מרוצה מאוד

למעט העניין שבכותרת...

מדובר על חלודה בגלגל אחד בלבד

מצ"ב תמונה.

האם יש טעם לגשת למרכז שירות של לובינסקי? או שלא כדאי לעשות מכך עניין וזה נורמלי?

IMG_2113.JPG

פורסם

טבעי לחלוטין לרכב שעמד קצת בזמן ההובלה לארץ, כל עוד אין בעיה/רעש סע לשלום ותהנה מהאוטו

פורסם

גם אצלי קיים,בימים הללו אני רואה תופעה של מעט חלודה בכול הרכבים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין לזה יותר מידי לאן להיתפשט...אתה יכול להיות רגוע בכל רכב על הכביש תראה היום חלודה בהיקף של הצלחת וגם בחלק הפנימי איפה שאין מגע עם הרפידות.

פורסם
שבוע טוב,

לפני פחות משבועיים קיבלתי את הפיג'ו 308 SW החדשה שלי

עד עכשיו מרוצה מאוד

למעט העניין שבכותרת...

מדובר על חלודה בגלגל אחד בלבד

מצ"ב תמונה.

האם יש טעם לגשת למרכז שירות של לובינסקי? או שלא כדאי לעשות מכך עניין וזה נורמלי?

ידוע לי שמגע של מים (גשם) עם חומר הסגסוגת של הצלחות יוצר את החלודה. ומייד בנסיעה הראשונה לאחר בלימה החלודה נעלמת.

בגלל זה ברכבים שלא נסעו כמה ימים בימי הגשם ניתן להבחין בחלודה על כל שטח היקף הצלחות.

בתמונה שהעלית ניתן להבחין כי שם אין הרפידות מגיעות ולכן נשארה החלודה.

אני לא מומחה, אבל לעניות דעתי זה לא יתפשט כי החלודה שאתה רואה זה בקצוות של הסגסוגת.

סע לשלום.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

יש צלחות מקוריות שמגיעות צבועות בשחור/מצופות בחומר מיוחד מונע חלודה בחלקים "המועדים לפורענות" כמו הצלחת הזאת של מאזדה 3, אבל כמו שאמרו, סע לשלום.

1nzjjktzjjyq.jpg

Stay Dirty

פורסם

צריך איזה מנגנון שעונה אוטומטית "זה תקין, אין מה לדאוג" לשרשורים בסגנון הזה. יחסוך לעמוס הרבה ביטים. :lol:

לגבי תאריך הייצור: קח את המספר שמופיע אצלך, תכניס למחשבון, תעשה "פחות" 5898.

כנס לפה, בשורה הראשונה תכניס 1.1.1993 ובשורה השניה את התוצאה מהשורה הראשונה.

שתה בירה.

be awesome.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
יש צלחות מקוריות שמגיעות צבועות בשחור/מצופות בחומר מיוחד מונע חלודה בחלקים "המועדים לפורענות" כמו הצלחת הזאת של מאזדה 3, אבל כמו שאמרו, סע לשלום.

1nzjjktzjjyq.jpg

ו..תודה לך אסף-אסף שלימדת אותי את מה שאמרתי לעיל :-)

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

• תוכן חדש...