Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שוקל להחליף את המיקרה שברשותי בדאצ'יה הנ''ל, תוכל לומר לי איך היא מבחינת הגודל לעומת המיקרה?

יש אקו מיקרה לחבר טוב שלי, שנת 2013, הדאציה חיצונית נראית טוב יותר וגדולה יותר, בפנים באקו מיקרה מאוד מאוד צפוף מאחורה ( להיכנס שם 3 גברים בני 25 כמעט ולא אפשרי ) בדאציה עוד לא ייצא לנו לנסוע יחד ( וכנראה שגם לא ייצא) אבל נראה לי שיש יותר מקום (שוב פעם לא בממש הרבה)

• תגובות 331
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

3 מבוגרים בדאצ'יה נכנסים. זה לא כיף אבל אפשרי בהחלט ויש יותר מקום מאשר באקו מיקרה.

לגבי מבחן בין הדאצ'יה לבין MG, חפשו שרשור שלי עשיתי שם סקירה בין MG3 לסטפווי. עכשיו פשוט תורידו את המנוע שיש בסטפווי ותנמיכו את הרכב (והמחיר) וזה מה שיש לפותח השרשור. שאר הדברים דיי זהים...

פורסם
אין בעיית ביצועים.

איך אתה יכול לסבול את הזמני תאוצה של הD4F ועוד על קליאו 4? הרי מהקליאו שלי זמני התאוצה עלו ב1.2 שניות.

היצרן טען שהדור השלישי מאיץ 0-100 ב13.3 שניות עם המנוע הזה. זה לא מציאותי.

המרכב כבד מדי למנוע הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לא רק שהגזמת, אתה גם טועה: התמחור של מכוניות המיני הוגן ביחס לדאצ'יה הזו. גם באירופה זה המצב - מיני "מודרנית" עולה כמו סופר-מיני "מיושנת".

ברוך הבא לשנה שעברה - גם השוק הישראלי נמנה על השווקים הללו.

נכון לעכשיו מביאים רק את המנוע המיושן בסנדרו סדאן (לא סטפוואי)

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם (נערך)

בוא נגיד שהקליו המקבילה ששכרתי לפני 3 שנים בסלובניה לא הסתדרה טוב בהרים, בחיפה הכבישים יותר טובים ומאפשרים לצבור תנופה, אבל, עדיין, בקנה מידה מודרני אני צופה שהרכב ירגיש חלש.

מישהו הזכיר את פרויד - זה קנה מידה גרוע כיון שקצב התנועה שם נמוך מהיכולת של רוב המכוניות. אני נוהג בסויפט 1.25 מסורסת (אוטומטית) ובד"כ עוקף את רוב הכלים היותר חזקים, אלא אם המתנחלים השמאלנים חוסמים אותי. עניין של הכרות רבת שנים עם הדרך (עוד מהימים שהיה חד מסלולי). יותר חשוב לבדוק בכבישים שאינם פתוחים ולראות איך הרכב מזנק, נניח, בשד' או"ם (הזכרתי קודם), בלפור או התורן.

צור קשר עם אחת הסוכנויות ותאם נסיעת מבחן, וקח את הרכב לפחות לעוקף נו"ש (ועדיף שד' או"ם, אבל לא סביר שיאפשרו לך).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
איך אתה יכול לסבול את הזמני תאוצה של הD4F ועוד על קליאו 4? הרי מהקליאו שלי זמני התאוצה עלו ב1.2 שניות.

היצרן טען שהדור השלישי מאיץ 0-100 ב13.3 שניות עם המנוע הזה. זה לא מציאותי.

המרכב כבד מדי למנוע הזה.

אני נוהג רגוע ובכביש פתוח אני על 90 עם קרוז קונטרול.

גם בשנתיים האחרונות גרתי במקומות בלי עליות (ראשל"צ).

עכשיו ביקנעם אני יותר מרגיש את חוסר הכוח.

זה לא משנה כי בקרוב תהיה לי קליאו יותר חזקה.

פורסם
לא רק שהגזמת, אתה גם טועה: התמחור של מכוניות המיני הוגן ביחס לדאצ'יה הזו. גם באירופה זה המצב - מיני "מודרנית" עולה כמו סופר-מיני "מיושנת".

תסביר לי שוב, מה בדיוק "מודרני" ברכבים שיצאו לאוויר העולם, כמו ה-107, C1, ב-2005?{במקרה שלא ידעת, כמעט ללא שינויים עד לפני ה-108.}

הסנדרו הנוכחית, הוכרזה ברומניה רק ב-2013.

ואם כבר מדברים על רכבי מיני למינהם, מה מודרני ב-סוזוקי אלטו, בדיוק? שמגיעה אלינו מהודו.

מה חסר לסנדרו, כדי להיות "מודרנית" כמו הרכבים הללו?

או שאולי צריך לשאול את השאלה הזו הפוך?

אף רכב מעולם לא היה זול אצלנו. ודווקא עכשיו כשיש רכב עם מחיר יחסית{לתמורה} "שפוי", לא נוח לך להשלים עם המצב?

היחס בין אירופה, לכאן, לא חייב להיות זהה. המגמה יכולה להתהפך. אתה לא יודע בכמה היבואן{קרסו}, קונה אותם מהרומנים, ולאיזה מחיר נמוך הוא יוכל להגיע, עם קצת מאמץ. אז היחס בין רכבי מיני באירופה, לאלה שאצלנו, יכולה להשתנות. וזה כבר קורה בשטח.

פורסם

יש הבדלים מהותיים ברכבים האירופאיים ואלו שמגיעים הנה.

באירופה הגרסה הבסיסית היא באמת מופשטת.

אין חלונות חשמל, אין לפעמים נעילה מרכזית (לא ידוע לי לגבי הדגמים הספציפיים האלה אבל לרוב זה ככה).

אין שם מזגן ולפעמים אין רדיו.

פה חייבים את כל הדברים האלה אז המחיר גבוה יותר לרכב הכי בסיסי.

בגלל זה אי אפשר להשוות עם הגרסאות הבסיסיות של אירופה, כי זה בא עם אופציות אחרות.

פורסם

את זה הבנתי וידוע שהרכבים באירופה כמעט ערומים. וזה טבעי שיעלו כאן יותר. כמובן לא בהגזמה. וכאן רובם הגזימו. אתה בטח זוכר כמה עלו רכבי המיני לפני "מהפכת האלטו" נכון? ומה קרה אחר-כך? אבל לא זו הנקודה.

כאן יש מקרה של רכב סופר מיני, מאובזר לגמרי, במחיר של רכב מיני דל איבזור, ואף זול יותר ממנו.

עוד ימים יגידו, ובעקבות זה, אתה תראה יבואנים אחרים, שיורידו גם את מחירי רכבי המיני, בהתאמה. כי פשוט לא תהיה להם ברירה.

ותאמין לי שהם יכולים.{אילו היו רק רוצים}.

פורסם
הגאנטים לא כלולים במחיר שמנו אותם באוטו דיפו ב1400 שח בנפרד. כל השאר כן.

אצלם לכם בערב אני בעבודה הרכב לא איתי

נשמע לי כמו המון המון כסף לג'אנטים סיניים. מצד שני, זה אוטו דיפו אז מה אני מתפלא.

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם (נערך)

תיתחדשו!

גם לדעתי אם אני הייתי צריך כעת רכב למישפחה(לא מיני) אז בוודאות הייתי רוכש אחת בלבן כי זו באמת אחלה תמורה למחיר, וכמה ערך כבר תאבד ב3 שנים(יחסית)?

בקיצור עיסקה כלכלית ופרקטית מצויינת.

איזה כיף הולך ליהיות בשוק יד2 חחח, גם MG3,דאצ'יה ועוד בעוד 3 שנים בכלום כסף.

נ.ב אשמח אם תזכירו לי כיצד עובד השלם וקח אצלם- הרכבים בתצוגה כבר עם מס' רישוי או שתוך שעה מהתשלום הנפיקו לך מס' רישוי?

אני מהאנשים האלה שלא ממש אוהבים להמתין שבועות לקבל את המוצר, המתנה ארוכה לרוב מסכנת את העיסקה עבורי ואני נוטה לבטל וליקנות משהו אחר בהישג מיידי :-).

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

איך התחתנת? יש קופון טוב לכלות באינטרנט כמו ששלחת לסמארטפונים ומצלמות דרך?

:lol:

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
יש הבדלים מהותיים ברכבים האירופאיים ואלו שמגיעים הנה.

באירופה הגרסה הבסיסית היא באמת מופשטת.

אין חלונות חשמל, אין לפעמים נעילה מרכזית (לא ידוע לי לגבי הדגמים הספציפיים האלה אבל לרוב זה ככה).

אין שם מזגן ולפעמים אין רדיו.

פה חייבים את כל הדברים האלה אז המחיר גבוה יותר לרכב הכי בסיסי.

בגלל זה אי אפשר להשוות עם הגרסאות הבסיסיות של אירופה, כי זה בא עם אופציות אחרות.

גרסת הבסיס שנמכרת תמורת 5995 ליש"ט באנגליה היא סופר בסיסית.

אפשר לראות פה כמה זה בסיסי: https://www.youtube.com/watch?v=QDpwW6yNsfo

טמבונים שחורים, מראות שחורות וידיות שחורות, אין מראות חשמל, אין בקרת שיוט, אין נעילה מרכזית (!), אין מזגן, אין מערכת מקורית ובטח שלא שליטה מההגה. דגם מאובזר יותר עולה בסביבות 7000 ליש"ט, והוא עדיין פחות מאובזר מהרכב שמגיע ארצה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...