Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מפואר ב 150K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכל חברי הפורום,

אבי מחפש רכב בתקציב של 150 אלף ש"ח (ניתן למתוח עד 160).

הדרישות העיקריות של הרכב שיהיה מפנק.

כיום הוא נוהג על מאזדה 6 הדגם הקודם, והוא רוצה להחליף למשהו שהוא באמת ירגיש את ההבדל בפינוק, ככה שמאזדה 6 הדגם החדש למשל לא בא בחשבון (לטענתו ההבדל זניח אז אין טעם).

רכב לדוג' שנראה לו - פאסאט CC.

הוא נוסע מעט ככה שצריכת דלק היא לא רלוונטית והוא לא רוצה ג'יפים או רכב גבוה (כמו טוסון למשל)

רכב יד 2 גם בא בחשבון.

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי elad_f
פורסם

סקודה סופרב החדש גם יכולה להתאים, המחיד רק עלה לאחרונה להחל מ-165,000.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בלוח יד שניה של הפורום יש אודי S8 שנת 2008 (אין לי קשר למפרסם) במחיר שנכנס בדיוק בתקציב ועונה על הדרישות של אביך. :loco:

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
סקודה סופרב החדש גם יכולה להתאים, המחיד רק עלה לאחרונה להחל מ-165,000.

כמה זמן הדגם הנ"ל בשוק? זה דגם חדש או דגם שעומד לצאת בקרוב?

פורסם

אם הוא באמת רוצה בעיקר פינוקים, אני ממליץ בחום על יד שנייה, כך יוכל לרכוש רכבי פאר בתקציב שלו ובאמת לחוש את ההבדל

כבר חתמתי...

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בלוח יד שניה של הפורום יש אודי S8 שנת 2008 (אין לי קשר למפרסם) במחיר שנכנס בדיוק בתקציב ועונה על הדרישות של אביך. :loco:

בדיוק מה שהתכוונתי לכתוב. עונה בדיוק על ההגדרה. פאר אמיתי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
כמה זמן הדגם הנ"ל בשוק? זה דגם חדש או דגם שעומד לצאת בקרוב?

הדגם בשוק כמה חודשים מאזור נובמבר שנה שעברה. יש לך כמה שנים עד הדגם הבא.

המאליבו החדשה צריכה להגיע בחודשיים הקרובים.

• תוכן חדש...