Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא נסע להסתפר בערב עם הרכב שלו מסוג טויוטה קורולה החדשה והחנה את הרכב מול המספרה במקום שמותר להחנות לא חסם וזו לא חניה פרטית של אף אחד. סיים להסתפר בא לרכב מגלה שכל 4 הצמיגים מפונצ'רים :-o:x !!

מתקשר אליי לספר לי מה קרה ושאני אברר לו לגבי פנצ'ריה שפתוחה בשעות הלילה 20:30-21:00 אבל לצערנו כולם היו סגורים (גרים ברחובות) לא בבילו ולא באזור תעשיה של רחובות . נסע למלא אוויר בתחנת דלק וחזר הביתה.

לפי מה שהבנתי ממנו הוא פירק את הגלגל הקידמי ימני ושם שם את הרזרבי שבא בגודל מלא כאשר היה בתחנת דלק.

כשחזר הביתה עזרתי לו עם ג'ק מהרכב שלי ומהרכב שלו שמנו בשני הצדדים אחד שמנו בצד ימין מאחור והשני בצד שמאל מקדימה והתחלנו להרים ופירקנו את שני הצמיגים השמאליים (קידמי ואחורי) מה שכן היה רגע שהג'ק השמאלי לא עמד בלחץ והרכב נפל קדימה היה על הרצפה אבל לא נראה שנגרם נזק רציני לטמבון קידמי.

אבא נסע עם הרכב שלי עם 2 הצמיגים בתא מטען לבדוק לגבי פנצ'ריה בבילו שיתקנו אבל היה הכל סגור. על הדרך הוא גם קנה ג'ק אדום כזה שנוח בקלות לעבוד איתו.

לסיכום נזק נגרם ל4 צמיגים ומחר הוא יצטרך לנסוע לפאנצ'ריה שיתקנו אותם ואני מאחל למי שעשה את המעשה הזה שיעשו לו את זה גם ושאלוהים ישלם לו באיזה קללה או מחלה אמן !! גועל נפש של אנשים פשוט מאכזב לחיות במדינה הזו .

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...