Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בבחירת כלי לשטח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני די חדש בתחום ומעוניין לקבל קצת המלצות מוותיקים ממני.

אני מחפש ג׳יפ לשטח, עד כה חשבתי על סופה, מנסיוני היא תמיד כייפית. בנוסף לכך הרכב יהיה רכב יום יומי עבורי ככה שמזגן ודברים בסיסים יהוו בונוס.

תקציב בין 40 ל70 אלף, אשמח לקבל הצעות נוספות.

אם עברתי על אחד מחוקי הפורום אני מתנצל ואתקן את הטעות.

פורסם

כמה אנשים יהיו באוטו על בסיס קבוע? (אתה וחברה או אתה אישתך וארבעת ילדיכם + הגולדן ריטריוור )

ק"מ שנתי משוער?

אוטומט או ידני?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

רכב יישן,

אני לא מכיר סופה שלא ראה שטח

לא קל למצוא אחד שמור

ועוד ועוד...

בוא נגיד שזה לא כמו לתחזק רכב 2007

JDM its my life,Subaru b3 Sport

פורסם
כמה אנשים יהיו באוטו על בסיס קבוע? (אתה וחברה או אתה אישתך וארבעת ילדיכם + הגולדן ריטריוור )

ק"מ שנתי משוער?

אוטומט או ידני?

אני החברה והכלב באופן קבוע, סביב 20-30 קמ ליום יום.

פורסם

אני לא מבין גדול ברכבי שטח אבל איך אתה מציע ג'ימני לאדם שמעוניין בסופה?

עם הידע המצומצם שלי אפילו אני יודע שאין מה להשוות בכלל בין הרכבים, תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

יש הרבה דימיון בין ג'ימני לסופה. שניהם מציגים שתי תוצאות שונות לקונספט דומה - שלדת סולם, שני סרנים חיים, עבירות גבוהה על חשבון שימושיות ונוחות וכד'.

כן, יש הבדלים עצומים לאן לקחו את הקונספט.

כשקראתי את הדרישות של פותח שרשור דווקא חשבתי על גרנד ויטארה. יש כאלה מכל השנתונים וכולם בתקציב של פות"ש, ויותר מזה גם לא יחייבו אותו למתוח את התקציב למקסימום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אני מסכים איתך בעניין הזה.

גם לדעתי גראד ויטרה יכול לעמוד בדרישות

מה שגם אם תגביה קצת תשיג מיגון גחון הוא יכול

לפעול לא רע בשטח כמובן שלא ברמת העבירות של סופה או גימיני

אבל רמת שטח קל-בינוני הוא יזפיק בהחלט.

JDM its my life,Subaru b3 Sport

• תוכן חדש...