Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, שנה אזרחית טובה.

קיבלתי את העט TDS החדש של שיומי, ורציתי לדעת מה בעצם הערכים הנ"ל אמורים להגיד?

מבדיקה קטנה שעשיתי:

מי ברז - כ165 PPM.

מים מהדוד- כ175 PPM (דוד חדש יחסית).

מים מינראליים של חברה כלשהי: 250~260 PPM.

מים מזוקקים 8 PPM.

מה בעצם זה אמור להגיד לי? מצד אחד ניראה שמי הברז צלולים עם ערך מוליחות נמוך, אבל מצד שני מים מינראליים עם כיתוב של רמת מינראלים נמוכה נותן מעל 250PPI.

בקיצור האם יש חשיבות לבדיקות הTDS? האם כדאי לעשות מבחן השוואתי של כל מותגי המים המינראליים וליבחור את המים עם הערך הכי נמוך? (לא רוצה את כל התוספים).

[video=youtube;tJdhr0MV0-g]

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אין שום חשיבות לבדיקות האלה במיוחד כשאתה מסתמך על מכשיר שאמינותו ודיוקו לא ידועים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הם מייצרים הכל, כולל מטהרי אוויר וגם מטהרי מים.

אני מעריץ מושבע שלה מוצרים שלהם, הכל איכותי ונותן תמורה X2 מהמחיר.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אתה יכול להתקין מערכת אוסמוזה הפוכה, תקבל מים עם קרוב לאפס מינרלים.

אם אתה חושב שזה בריא - זה לא. הגוף זקוק למינרלים האלה.

פורסם

אני אמרתי שמישתעשע ברעיון, לא מומחה.

קודם כל מה דעתכם על ערך הנמוך של הPPM במי ברז ? ראיתי שיש מקומות עם מעל 500.

ולא אני לא התכוונתי לישתות מים מזוקקים אבל סתם עניין אותי מדוע מים מינראליים עם ערך גבוהה שרשום בעלית תכולת מינראלים נמוכה, בעקרון איך אנחנו יודעים מה אנחנו שותים והאם זה תמיד אותו הדבר?

והעט הזה זה לא ציוד מעבדה, זה לבדיקה ראשונית ליבדוק את מקור המים לפני השתייה, הוא ניייד ולדעתי אחלה למטיילים בעולם.

בנוסף סתם ראיתי שמי שמגדל צמחים משתמש בעטים כאלה אז אולי זה יעזור להם?

פורסם (נערך)
הם מייצרים הכל, כולל מטהרי אוויר וגם מטהרי מים.

אני מעריץ מושבע שלה מוצרים שלהם, הכל איכותי ונותן תמורה X2 מהמחיר.

בסין You get what you pay for

תשלם מחיר של זבל - תקבל סופר זבל

תשלם מחיר של איכות - תקבל איכות משוגעת

כשהייתי בסין קניתי המון בגדים מהמותגים המקומיים שלהם שלא משווקים בעולם והאיכות מצוינת

עריכה אחרונה על ידי yotams4

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
אני אמרתי שמישתעשע ברעיון, לא מומחה.

קודם כל מה דעתכם על ערך הנמוך של הPPM במי ברז ? ראיתי שיש מקומות עם מעל 500.

ולא אני לא התכוונתי לישתות מים מזוקקים אבל סתם עניין אותי מדוע מים מינראליים עם ערך גבוהה שרשום בעלית תכולת מינראלים נמוכה, בעקרון איך אנחנו יודעים מה אנחנו שותים והאם זה תמיד אותו הדבר?

והעט הזה זה לא ציוד מעבדה, זה לבדיקה ראשונית ליבדוק את מקור המים לפני השתייה, הוא ניייד ולדעתי אחלה למטיילים בעולם.

בנוסף סתם ראיתי שמי שמגדל צמחים משתמש בעטים כאלה אז אולי זה יעזור להם?

למים מינרלים בד"כ יש תכולת מינרלים גבוהה יותר מאשר מי ברז. 250 PPM זה בהחלט נמוך.

לגבי טיול בעולם, העט לא יעזור לך בגרוש. מה אכפת לך תכולת המינרלים? יותר חשוב שהמים לא מזוהמים בחומרים רעילים ובקטריות. את זה העט לא יאמר לך.

פורסם
אתה יכול להתקין מערכת אוסמוזה הפוכה, תקבל מים עם קרוב לאפס מינרלים.

אם אתה חושב שזה בריא - זה לא. הגוף זקוק למינרלים האלה.

במערכת ביתית לא תקבל משהו שאפילו קרוב לזה.

יש כל מיני ממברנות עם כושר סינון משתנה. ממברנה למים כמעט מזוקקים תעלה המון ותידרוש לחץ מאוד גבוה ׁ(בסביבות ה 60 אטמוספרות) ופחת מים של כ 20% לשטיפת הממברנות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אולי עניין הגדרה שונה של אפס מינרלים :)

האמת היא שיש לי מערכת בעבודה, אני יכול להביא מד מהבית ולבדוק. אבל מדיווחים של אחרים מדובר ב- 10-30PPM. אני מניח שתלוי גם בכמות בכניסה.

• תוכן חדש...