Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על הפקדה/משיכה ל/מ פקדון/חסכון אין עמלה. אתה מוזמן לבדוק אותי.

חוץ מזה, גם תחת ההנחה שאני טועה ויש על הפעולות הנ"ל עמלת ערוץ ישיר, אם סך הפעולות שאתה מבצע בחודש אינו מגיע לגובה עלות עמלת המינימום, הרי שלא תחויב בדבר מעבר לעמלת המינימום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אבל יש מיסוי, ולפחות לחלק מסוגי הפקדונות דמי ניהול של הגוף המנהל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

היי לאחר שקראתי את התגובות לפני כן תודה רבה לכם! תמיד אפשר לסמוך על האנשים פה :)

בנוגע להלוואה דרך מקור אחר, משפחה וחברים אני בחיים לא אערב עם כסף ככה שאת האופציה הזו אפשר להשאיר בחוץ.

העניין שאני לא סטודנט, חברה שלי סטודנטית ואני באמת לא רוצה לערב אותה בעניין הכספי של הלוואה שלי, הקשר ביננו מעולה ואנחנו מנהלים חשבון בנק נפרד לשם הבית אבל הלוואה שעליי לא מעוניין שתהיה מעורבת.

לבינתיים נותרה לי האופציה של לבדוק במקומות אחרים ריביות יותר נמוכות, ההלוואה שניתנה לי זה בתנאים של חיילים משוחררים והבנקאית אמרה לי שאלו תנאים טובים ואני האמנתי לה כי אני לא מבין בתחום.

מבחינת יציבות כלכלית אף פעם לא הרשיתי לעצמי להיכנס למינוס וכל התקופה עבדתי והייתה לי משכורת, לפני לקיחת ההלוואה היו לי באיזור 20 אלף שקלים בצד הון עצמי שחסכתי תקופה למען הטיול לאחר צבא אבל חשבתי שזה בא לטובתי בלקיחת ההלוואה אך מסתבר ששגיתי.

אנסה לבדוק מסלול דרך מקום העבודה אולי ניתן להשיג משם הלוואה זולה יותר.

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

פורסם
על הפקדה/משיכה ל/מ פקדון/חסכון אין עמלה. אתה מוזמן לבדוק אותי.

חוץ מזה, גם תחת ההנחה שאני טועה ויש על הפעולות הנ"ל עמלת ערוץ ישיר, אם סך הפעולות שאתה מבצע בחודש אינו מגיע לגובה עלות עמלת המינימום, הרי שלא תחויב בדבר מעבר לעמלת המינימום.

הופתעתי. בדקתי כרגע הפקדה לפקדון בבנק שלי (מזרחי), ואין עמלה אם אני מנסה להפקיד.

:mm_yeah:

פורסם

אני לא יודע מה הבנקאית שלך אמרה לך, אבל הלוואה זולה זה לא. עדיין לא הריביות הגבוהות של חברות כרטיסי האשראי אבל בהחלט לא זולה.

תבדוק בבנקים אחרים, תעשה סקר שוק. אנשים חושבים שבגלל שהם נכנסים לבנק מפואר וממוזג אין אפשרות לויכוח. למעשה הבנקאים יותר גמישים במחירים שלהם ממוכר עגבניות בבסטה בשוק. אל תתבייש לבצע סקר שוק, בהתחלה יגידו לך שאין על מה לדבר בבנק שלך, אבל אם תבוא למשל עם הצעה מבנק אחר מייד ישוו את ההצעה או אולי אפילו ישפרו אותה. אתה לא צריך שיהיו לך סנטימנטים לבנק. זהו קשר עסקי בלבד. כמו שאתה קונה טלוויזיה אתה נכנס לכמה חנויות ומשווה מחירים, תעשה את זה גם שאתה קונה כסף בבנק.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...