Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 185
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לחיוב - אהבתי את החלפת הReasonably priced car בקרוס ראלי. הרבה יותר מעניין מאשר קיה משמימה.

נראה גם שאיכות הצילום עלתה מדרגה. כנראה שניצלו את ההזדמנות לשדרוג.

לשלילה - אוונס איום ונורא. מעבר לעובדה שהוא מנסה לחקות את חתך הדיבור של קלארקסון, אבל לא ניחן בקול כדי לגבות אותו - הוא פשוט לא סותם. כמה פעמים אפשר לחזור על אותו משפט בוריאציות שונות?

היו כמה קטעים טובים, אבל התחושה עדיין מאולצת. בין אם שומרים על חלקים מהסדרה הקודמת (Some say...) ובין אם משנים (And on that bombshell), הכל מרגיש לא טבעי.

Sent from my Le Max using Tapatalk

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)

איזה דיון ארוך על כלום.

טופ-גיר זו השלישיה, זו הכימיה בינהם, הסגנון השונה של כל אחד והחיבור הנפלא בין הסגנונות השונים - זה כל כך טבעי, הם לא מתאמצים. הסוד של התוכנית הזו היתה ההרגשה שאתה יושב איתם בסלון בטבעיות ומריץ צחוקים (וכמובן ברקע הצוות הטכני הגאוני).

מי שלא מבין את זה לא מבין טופ-גיר.

מאט לבלנק ??!!?!?!!?? ג'ואי טריביאני ???? זה כל כל דביק :sissies:

הנה, לצעירים שבינינו, טטעמו קצת TOP GEAR אמיתי:

top gear pendine sands

חלק 1:

חלק 2:

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

זו פשוט תכנית אחרת עם אותו פורמט.

זה לא טופ גיר אלא רק הפורמט והשם.

מי שרוצה לראות באמת את טופ גיר יכול פשוט לחכות כמה חודשים ולראות The Grand Tour.

זה ממש לא אומר שאי אפשר ליהנות מזה כפי שזה, בלי קשר לטופ גיר שאנחנו מכירים.

הרי יש המון תכניות רכב שונות, והעובדה שעכשיו יש אחת שהתפצלה לשניים לא אמורה להיות משהו רע. זה פשוט אומר שיש לנו יותר שעות של רכב בטלוויזיה.

אגב, לפי התיאוריה שלי הם עשו את ראשי התיבות TGT כדי שעדיין יהיה דומה לTG.

פורסם

לא, הפורמט של טופ-גיר זה זקן נרגן, זקן מתנשא ואוגר מדברים על מכוניות.

ג'ואי טריביאני זה ווווואאאחחדד שינוי פורמט.

הפורמט של התוכנית היה בנוי על כימיה בין מגישים, כמה פשוט ככה גאוני.

יוסי, אני מתפלא עליך... :lol:

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אז זהו, שאם אתה רוצה להמשיך לראות את הדינאמיקה הזאת אתה יכול לראות אותה בתכנית החדשה.

לא איבדנו כלום.

אם כבר אז באמאזון הם יהיו יכולים לעשות הרבה יותר מה שהם רוצים כי זה לא הBBC.

פורסם

נכנסתי לזה בראש פתוח, לא אהבתי בכלל.

אני דורש החזר של שעה מהחיים שלי.

(לא יודע ממי אני דורש, אבל לדרוש זה יפה)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יש טופ גיר בערך בכל שפה בעולם, טופ גיר זה לא שלושת הפנסיונרים שהיו קודם בתוכנית האנגלית.

הם ניסו לעשות משהו שיתאים לשידור בכל העולם עם אנגלי, אמריקאי וגרמניה.

האנגלי קצת מוזר.

לתת לאמריקאי לנהוג באנגליה זאת סכנת תאונה.

הגרמניה בקושי מדברת אנגלית.

אני לא מאמין ששלושתם יישארו לשנה הבאה, יש להם חיים במדינות שלהם.

האקסטרה היה יותר צוות אנגלי שמסתדרים אחד עם השני.

יש גם סרטון ב 360

[video=youtube;uTD-OvBQqBw]

אייל

פורסם

באתי בראש פתוח ואפס ציפיות. סליחה שאני הורס, אבל היה סבבה בעיניי.

מי שלא מצפה לטופ גיר הישנה בשום צורה, ומוכן להתעלם מהתקפי הטמטום של כריס האריס, התכנית סבבה לגמרי.

הומור לא רע, התוכן טוב והתכנית סה"כ הייתה בסדר גמור. אני אצפה גם בשבוע הבא.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כריס אכן קצת מעצבן (מה נסגר עם השרוולים שלו?). מאט היה בסדר גמור, באופן מפתיע. נראה שהוא משתלב טוב בתוכנית. סבינה - אני יכול לראות את הפוטנציאל, יש בה חן מסויים (עם פה של נהג משאית מטנסי, אבל חן נון דה לס).

אצפה בפרק הבא.

פורסם

מי שלא מצפה לטופ גיר הישנה בשום צורה

זה המפתח.

צריך לקבל את העובדה שגם אם השם הוא ישן, מדובר בפורמט חדש, ויקח לצוות ולמנחים קצת זמן "למצוא את הנישות שלהם" ולייצר כימיה לפני שהתוכנית תהיה מוצלחת. אני בטוח שאם נצפה היום בעונה הראשונה של טופ גיר המחודש (2002?) זה ירגיש מאולץ באותה מידה.

סה"כ, פרט לכריס אוונס (לא כריס האריס! הג'ינג'י זה כריס אוונס, כריס האריס מופיע באקסטרה גיר) שלפעמים מעצבן דווקא די נהניתי. כמו שאמרתי, ברור שהתוכנית מרגישה לא מלוטשת, אבל זה רק פרק ראשון. אני אישית מתכוון לתת להם הזדמנות.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...