Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה חברים ערב טוב , אני צריך להתייעץ איתכם לגבי קניית רכב בזמן הקרוב התקציב שלי יגיע עד 55 אלף גג .

הדרישות שלי מהרכב הם : פוזה , עוצמה .

הכיוון שלי בעין שנראה הכי נכון זה :יונדאי קופה 2008 2.7 ידני 170 כ"ס

או סיאט איביזה טורבו 1.8 250 כ"ס

עכשיו אשמח לייעוץ מבחינת כל הפרמטרים : צריכת דלק , סיפוק אישי , חווית נהיגה ועוד ..

ידוע לי שביונדאי יש יותר פוזה יותר " סקסי " , אך בולע דלק ואין הכי הרבה תמורה שהופכת לכ"ס בסוף ..

לעומת זאת האיביזה לפי מה שנראה לי יותר חסכונית ויותר חזקה אבל חסר לי העוד קצת פוזה ( זה גם רכב שיש להרבה ) ..

ייעוץ יעזור לי מאוד הכיוון שלי שיהיה ספורט , חוויה , תמורה לכסף , ושתהיה עם שנתון גבוה עד כמה שאפשר ( 2006+ ) . באמת תודה למי שיוכל להכווין אותי לדרך הנכונה ביותר תודה רבה ! :-P

פורסם

קצת מצחיק שאתה משווה בין 170כ"ס ל250כ"ס ועוד מצפה לצריכת דלק.

אתה נמצא בקטגוריית הבזבוז כסף. תלך על הרכב שנראה לך יותר טוב בעין.

פורסם

האיביזה כמקורית לא באה עם 250 כ״ס.

גם אם זו קופרה - אם המנוע סגור והטורבו מקורי - לא פשוט להגיע למספר הזה.

זה מעבר לצ׳יפ - אז מה יש באיביזה ואיזה דגם בדיוק?

רכב ברמת הספק הזו כבר לא יתן צריכת דלק חסכונית במיוחד ויחייב 98

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יונדאי קופה אולי נראה רכב ספורט אבל רק נראה.

לגבי איביזה קופרה - ההגדרה יותר מתאימה (וגם פוטנציאל השיפורים רב למדי).

אם אתה מחפש רכב חסכוני - אף אחת מהשתיים לא תיכנס להגדרה.

לגבי סיפוק אישי - תצטרך לעשות (במידת הניתן) נסיעת מבחן ואז להחליט.

alfa 156 2.5.

פורסם

כן , אותי לא מעניין בכלל הצריכת דלק חברים אני מציג עובדות בכדי שתעזרו לי לנסות להגיע למקום הנכון . בכל אופן היונדאי קופה תספק לי את הצרכים ? כמו שרשמתי וציינתי חשוב לי גם הפוזה לא מעט .. כוח תמיד אפשר להשיג עוד בכל דבר . השאלה מה עדיף ומאיזו בחינה מה שלא ציינתם לי עדיין כאן . תודה

פורסם

יונדאי קופה, במידה ולא נהגת מעולם על רכב עם יומרות ספורטיויות או רכב עם מנוע חזק לפני ,אני חושב שהקופה תפורה עלייך.

בגדול,היא תרגיש לך מיוחדת יותר מבאיביזה גם בניסעה מנהלתית, (תנוחת הישיבה נמוכה מראה סקסי וקרבי) ה170 סוסים יריגשו לך דיי נמרצים בעיקר אם תלך על 6 הילוכים ידנית. ליונדאי יש שלדה לא רעה בכלל והתנהגות דיי פוזיטיבית בשילוב עם גיר ידני חביב תתן לך פאן לא רע בכלל!.

עלויות אחזקה, ליונדאי בהחלט יש מנוע צמא,אבל גם איביזבה משופרת תהיה צמאה לא פחות. בשני המיקרים אנשים מייחסים לצריכת דלק יותר מידי חשיבות בעיני,במיוחד אם אתה לא עושה 25000 קילומטר בשנה. עלויות אחזקה אחרות משמעותיות הרבה יותר. וכאן שוב היונדאי מנצחת,חלקים דיי זולים וביטוח זול.

שיהיה בהצלחה.

Porsche 944 turbo

פורסם

ozlees כל אחד והטעם שלו ללא ספק , אבל ב 55 אלף איזה פוזה תקנה סיווק ? אין יותר מדי אם את מתכוון לקאמרו או קורובט .

סיוויק 08 לגבי התגובה הנחמדה שלך לא קשור לנושא , אבל באמת תודה ששיתפת .

יש אנשים קצת יותר רציניים בפורום הזה ??

פורסם

עכשיו אשמח לייעוץ מבחינת כל הפרמטרים : צריכת דלק

כן , אותי לא מעניין בכלל הצריכת דלק

לא כל כך הבנתי מה השאלות שלך, אבל אם אתה מחפש פוזה נטו - לך על היונדאי קופה.

פורסם
איזו פוזה יש ביונדאי ? הרכב הזה הכי רחוק מלהיות רכב פוזה.

אני חולק עלייך,אמנם היא לא תסובב ראשים כמו אס אל אס פתוחה במרינה בהרצליה,אבל בישביל רכב קופה ראשון,היא בהחלט עונה על הדרישות, הפרופוציות נכונות,מראה קרבי נמוך,צמד מפלטים מאחור,בהחלט נראת טוב גם 6-7 שנים אחרי.

Porsche 944 turbo

פורסם

צחוק בצד, אני עדיין מסובב את הראש אחרי יונדאי קופה מהדור הראשון.

לצערי לא נשארו הרבה מהן על הכביש, אך לדעתי הן עדיין נראות מעולה!

ImageLoader.aspx?carId=392&imageNumber=4

פורסם

גם הראש שלי מסתובב מיונדאי קופה, ותנוחת הישיבה בה בהחלט קרבית והסבה לי הנאה רבה.

אבל תיזהר, לא נשארו הרבה אקזמפלרים שלא כיסחו אותם. עלי אישית סוחר רוכב ניסה לעבוד לגבי מספר ידיים (טען 5, ברשיון כתוב 8 ) ולגבי פגיעה בשאסי שהסתיר ממני. קח אותה לבדיקה מקיפה מאוד.

ואגב, בטוח שאין לך בעיה עם צריכת דלק? בנסיעה יומיומית אתה יכול להגיע ל 1200 ש"ח בחודש על רכב כזה.

פורסם
בנסיעה יומיומית אתה יכול להגיע ל 1200 ש"ח בחודש על רכב כזה.

איך אתה יכול לדעת כמה יעלה לו דלק מבלי לדעת כמה הוא נוסע בחודש? :shock:

• תוכן חדש...