Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים לא להתעצבן עלי. אני יודע שזה עניין רגיש וגם אני הייתי כועס אם הרכב שלי היה נדפק בגלל כשל תכנוני. אבל לא כל יום רואים חברה שמוכנה לתקן משהו שהיא לא חייבת לעשות זאת ועוד על חשבונה. אני מצטרף לקריאה על תיעוד שיוכל לשפוך אור על המקרה.

אף אחד לא מתעצבן עליך אבל נשמח לראות מסמך שמתעד את ההחלפה כי החברה ממש לא מוכנה לתקן ואפילו לא לבצע בדיקה על חשבונם. ותאמין לי אני יודע להיות קרציה כשצריך ושרות לקוחות לובינסקי כבר סימן אותי כלקוח בעייתי . לי נראה שכותב הפוסט שתול של לובינסקי והיו כבר מקרים דומים בפורום .

אחלה יום אנשים בסה"כ אחלה מכוניות . זה שהשרות ולקיחת האחריות של היבואן משאיר טעם רע זה הכי חבל ומוציא שם רע לרכבים .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם
יש ברשותך מסמך או תיעוד של התקלה ברכב ?

באיזה מוסך ספציפי של ייבואן הרכב התקלה טופלה חינם אין כסף ?

חבר יקר, אנא ספק לנו פרטים נוספים.

איזה כייף לי :)

פורסם
לי נראה שכותב הפוסט שתול של לובינסקי והיו כבר מקרים דומים בפורום .

זה שהחשד כלפי חבר מתחיל גדול יותר, זה הגיוני. אבל הטענה שלך לא הגיונית כלל.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני מציע שפוסט ראשון של חבר חדש יהיה מותנה באישור של מנהל ו/או חבר ותיק. כך מתנהלים פורומים של גוגל למשל. ואז נימנע משרשור חסל תועלת כזה בו מישהו טוען שלובינסקי חמודים מבלי לספק אפילו פרט מהותי אחד (שם מוסך, חברת השכרה וכו).

פורסם

אתמול נתקלתי בשרשור הזה בפורום כללי :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?589300-%D7%A8%D7%A2%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%97%D7%96%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-2015-%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9-%D7%A2%D7%9C-%D7%94%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%A9

אחרי שקראתי על מה מתלוננים הלכתי וחיפשתי קצת על הבעיה בגוגל והגבתי באותו שרשור.

במחשבה שניה, כשמשווים את השרשור הנוכחי על הטורבו של פיג'ו ואת השרשור על הקורולה (ואולי עוד כמה שרשורים מחשידים) עושה רושם שאותם משתמשים חדשים (שתולים או לא שתולים, באמת שקשה לדעת) משתמשים ביותר מדי סימני קריאה, דבר שלפחות בעיני גורם לתוכן שלהם להראות פחות אמין .

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

דווקא זה לא מה שמחשיד.

סביר שחברים חדשים יגיעו עם מניירות המקובלות ברשת ובווטסאפ, ויקח להם זמן קצר לעבור התאמה לתרבות הנהוגה והמוקפדת בפורום.

אם היה מדובר בכותבים "מקצועיים" שחוזרים לכאן כל פעם עם כינוי חדש, הרי שהם היו יודעים כבר שלא כך כותבים בפורום וזה גם היה מוריד את החשד שלך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

חתם על הסכם שתיקה נוסח VW ?

בכל מקרה, עד שאין צילום של חשבונית : קראנו פה אגדה אורבנית.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

פות"ש נראה פה לאחרונה לפני שבועיים - כך שלא הייתי בונה עליו...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
פות"ש נראה פה לאחרונה לפני שבועיים - כך שלא הייתי בונה עליו...

בקיצור עשו עלינו עוונטה ,לדעתי לא הצליח .

C4 PICASSO 1.6THP

PEUGEOT 206 XS

פורסם

יכול להיות שחתם על הסכם ויכול להיות סתם סיפור למרות שדברים כאלו קורים באמת.

ללא מידע מהימן , שכל אחד שיחשוב מה שמתאים לו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...