Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3884 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מותג יוקרה +

אני פיפי

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מאז שגיליתי את חנויות האאוטלט (ובמיוחד את המתחם הגדול בחוצות המפרץ בחיפה), מצאתי את עצמי קונה הרבה מאוד חולצות של סיליו במחירים של 70-80 שקל. הן מאוד איכותיות, ויש מבחר רחב של גזרות.

חוץ מזה אני מאוד אוהב את הסחורה של H&M, שם אפשר למצוא במחירים של 100 שקל פלוס מינוס חולצות נחמדות מאוד ששורדות אצלי כמה וכמה שנים בלי ירידה מורגשת באיכות.

אחרון חביב - זארה, אבל זה רק במבצעים קשוחים רצח או עם תווי שי מהעבודה. מחיר חולצה שם יכול בכיף להגיע ל-200 שקל פלוס. וזה יותר מדי ריץ' פור מיי בלאד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

סליו אני לא אוהב האמת.. אבל יש לי מלא מכופתרות קסטרו ואני מאוד מרוצה מהן, מהמראה מסוג הבד והמראה שלהן אחרי כל כך הרבה כביסות. חוץ מזה שהקניה האחרונה שלי בקסטרו עלתה לי כ1000 שקל, אבל זה כולל עשרות חולצות+סריגים

פורסם

אאוטלט.

גם של סליו כמו שאמרו.

וגם למותגים של גולף כמו צומי, מקס מורטי, דניאל הכטר.

חולצה סביב 70-80 ש"ח.

משכנתא זה קל

פורסם (נערך)
מאז שגיליתי את חנויות האאוטלט (ובמיוחד את המתחם הגדול בחוצות המפרץ בחיפה), מצאתי את עצמי קונה הרבה מאוד חולצות של סיליו במחירים של 70-80 שקל. הן מאוד איכותיות, ויש מבחר רחב של גזרות.

גם אני הייתי קונה בעבר מלא חולצות של סליו מאאוטלט בחוצות המפרץ במחירים מצחיקים,

הבעיה שאחרי שנה כל אבל כ-ל החולצות שלהם מתכווצות בצורה מטורפת אחרי מספר כביסות ואתה נשאר אחרי שנה עם מלא חולצות בטן..

ממליץ על זארה וקסטרו - סדרת הBLACK , מעט יקר אבל אלה חולצות שיחזיקו בכיף שנים בלי שיתכווצו או יאבדו מהצורה/האיכות.

המכופתרות של נאוטיקה נראות כמו משהו שבגיל הזהב לובשים.. :?

אגב, אם יש לך כ.מועדון של המשביר, כמעט תמיד תמצא שם יש מבצעים מטורפים על ראלף לורן

וקלווין-קליין במחירים מצחיקים, מכופתרות במקום 400-500 ש"ח באיזה 200-150 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
במחירים של זארה וסליו אתה יכול ללבוש חולצות איכותיות ומותאמות אישית מ-http://bombayshirts.com/

וואו וואו וואו.

נראה כמו אחלה דבר.

איך החולצות יוצאות להם?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אם הם לא מרגישות "הודו" והבד באמת נעים אז זאת נשמעת אחלה עיסקה, במיוחד לאור העובדה שלא צריך להיכנע לטרנדים כמו סלים פיט או כיסים מזוייפים וכו'

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...