Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב ידני, לא גדול, ולא פיצפון. משהו בגודל של פולו או גולף לדוגמא. 3 דלתות זה פלוס. נוסע יחיד, במקרים חריגים 2-3.

לא רוצה להוציא עליו יותר מידי כסף, בין 20-30 אלף נראה לי סביר. אם זה אפשרי בתקציב הזה, אני מעדיף רכב שכמה שיותר בנוי לנסיעות מהירות, עקיפות והאצות.

משהו חשוב, הייתי רוצה גם שיהיה אמין וטיפולים זולים. אין לי עצבים למוסכים ויום ללא רכב יקשה עליי.

על חיסכון בדלק אני מוכן להתפשר.

אני לא יודע עד כמה אפשר שרכב יהיה בעל שני הדברים שביקשתי, מהירות ואמינות, אבל אני מקווה שנמצא משהו.

אני יותר נוטה לצד של האמינות.

תודה.

פורסם

תודה.

אני פשוט לא מצליח להגיע להחלטה.

כאילו, 80 כ"ס? זה נשמע ממש מסכן.אני חושש ממקרה שבו אני ארכוש את הרכב ואתבאס.

למרות שאני כולה צריך רכב לנסיעה מA לB כל יום ובחזרה.

אני לא יודע מה להגיד גם... בוא נניח שהשרשור לא היה נפתח והיית צריך להמליץ על רכב אמין עם כמה שיותר ביצועים, עד 40K, מה היית ממליץ?

פורסם

היא דיי זריזה, אני מאוד אוהב את הרכב הזה. אבל אם 80 כ"ס לא מספיקים...

יש גם גרסת 100 כ"ס למיטב זכרוני גם בפאביה/פולו/איביזה ועם גיר רגיל יש לה ביצועים לא רעים.

לדעתי גם יש איביזה ופאביה עם מנוע 1.6 אבל צריך לבדוק אם זה נכנס לך בתקציב (בדוק ביד 2).

סיאט קורדובה 1.6 ידנית 2008 גם אופציה טובה, לא טיל בליסטי אבל בהחלט נותנת תמורה טובה למחיר וביצועים לא רעים.

פורסם
היא דיי זריזה, אני מאוד אוהב את הרכב הזה. אבל אם 80 כ"ס לא מספיקים...

יש גם גרסת 100 כ"ס למיטב זכרוני גם בפאביה/פולו/איביזה ועם גיר רגיל יש לה ביצועים לא רעים.

לדעתי גם יש איביזה ופאביה עם מנוע 1.6 אבל צריך לבדוק אם זה נכנס לך בתקציב (בדוק ביד 2).

סיאט קורדובה 1.6 ידנית 2008 גם אופציה טובה, לא טיל בליסטי אבל בהחלט נותנת תמורה טובה למחיר וביצועים לא רעים.

אלך לבדוק את העניין.

אפשרות נוספת שמצאתי - סיאט לאון 2008?

http://www.yad2.co.il/Cars/Car_info.php?CarID=1a995d67b8469d18692ab94ab7b91a21f4e

פורסם

לדעתי גם אופציה נחמדה, אם כי לדעתי מכיוון שהיא קצת יותר כבדה מהפולו/פאביה/איביזה אז הביצועים שלה קצת יהיו חלשים יותר.

אישית אני מאוד אוהב את הלאון. היתה לנו לאון 1.6 ידנית אבל שנת 2002 לדעתי המנוע דיי דומה (תקנו אותי אם אני טועה) וגילתה אמינות טובה אבל שוב כפי שכתבתי לך רכב מתיישן זה רכב מתיישן לא משנה איזה סוג וצריך להשאיר קצת כסף בצד לתיקונים ובלתמ"ים. כמו כן חובה לבדוק שהרכב עבר טיפולים בהתאם להנחיות יצרן עם חלקים איכותיים ושיש תיעוד על הטיפולים בקבלות/במוסך.

• תוכן חדש...