Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא פעם אחרונה שמרחתי ווקס על השמשה ( של טרטל ), כל פע םשהייתי מעביר ווישר לנקות עם מים היה משאיר לי פסים לבנים כאלה על השמשה והיה לוקח כמה שניות טובות עד שיתייבשו

פורסם

מוצר נחמד, אני הזמנתי PROKLEAR ומחכה ליישם אותו עוד מעט.

בקיצור - תעשה חיפוש בפורום על הAQUAPEL ועל ה PRO KLEAR, בנוסף תעשה חיפוש על השרשור של הבחור ששם מנזרנה PL וזה עבד לו מעולה, זו אפשרות טובה.

פורסם

מה דעת המומחים על פוסו על השמשה?

ובנוסף האם יש חומר יעודי שמומלץ יותר?, לא אכפת לי זול שצריך לחדש כל חודש או יקר שפעם בשנה..

פורסם

ניסיתי פוסו לשמשה שנה שעברה.. זוועת עולם אל תשים, הבידינג החלון מפריע וזה לא באמת עף.

בקיצור זה יותר מפריע מאשר שימושי עם הפוסו.

פורסם

הנושא לא מעניין אותי כשלעצמו כי שוב מתעצלים לעשות חיפוש אבל בשביל הבטיחות- רוב הוקסים והאוטמים לא מתאימים לשמשות. אם לא יודעים בוודאות אם החומר מתאים תנסו לעשות על אזור קטן בטווח של הווישרים ותסעו שבוע. אם רואים שהאזור נהיה עכור\ "חלבי" או יוצר בידינג (טיפות) בלי שיטינג (המיים לא עפים) אז אסור להשתמש בחומר על חלונות. בכלל, יש חומרים יעודיים לחלונות (חיפוש) ולא יקרים במיוחד (הזמנה מחו"ל), שווה את ההשקעה.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

את האמת ig אני מחכה שאתה תעשה ניסוי ותראה תוצאות חח, החומר הקודם שהשתמשת בו לדעתי לפחות מהסרטון שהעלת לא משתלם מאחר שאחרי שנה, לפחות לדעתי, אפשר להגיד שהציפוי לא אפקטיבי עד לא קיים והמחיר גבוהה.

לכן כמו שאמרתי אין לי בעיה למרוח כל חודש או שלושה שבועות אבל שהחומר יעלה בהתאם, אם זה בכמות או במחיר..

הרי גשם לא גשם האוטו ממשיך להישטף גג פעם בשבועים חח, אני צוחק אבל יש מצב שצריך לאשפז אותי.. מודה :oops:

פורסם

הG1 שיש לי קצת חזר לחיים אחרי שטיפה טובה של הרכב וקצת ניקוי פלסטלינה, בגלל זה אני קצת דוחה את הקניה של הציפוי הבא אפילו.

יש חומרים זולים יותר שיחזיקו לפחות חצי חורף, כמו הG5 (יש עוד הרבה של חברות אחרות) ויש חומרים שיחזיקו עונה שלמה, לדוגמא הflyby30 של קארפרו שעולים באזור ה100 ש"ח כולל המשלוח. ממש עצוב שהיבואנים לא מביאים לארץ את החומרים האלה. (יש חומרים של חברות אחרות כמו וולפס כמיקאלס, ג'יאן ועוד אבל הייצוג שלהם בארץ או מטומטם מבחינת תמחור או לא קיים)

לי אישית מגבים לא טובים ממש מפריעים אז הייתי שם כל חורף הרבה כסף על מגבים איכותיים (בוש). עם ציפוי שעולה בתאכלס 50-60 ש"ח לחורף אני יכול להסתפק גם במגבים רגילים של הדר רוזן או משהו כזה ככה שבתאכלס אני לא מבזבז כסף עודף

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

הפתרון שמצאתי לשמשות נכון להיום הוא אופטי סיל. בזמנו רכשתי אותו בתור אוטם צבע כללי לרכב אבל עם הזמן עברתי למוצרים טובים יותר (שלא מתאימים לשמשות) והוא נשאר לצורך השמשות בלבד. ברור שהעמידות שלו על פנים אבל היישום די קל ואין בעיה בסוף כל שטיפה לשים קצת ממנו על השמשות.

שיטינג מטורף, הטיפות עפות כבר במהירות של 60-70 קמ"ש ואני כמעט לא משתמש במגבים.

בעתיד הקרוב אני מתכוון ליישם את ה-EXO ואם ישאר לי חומר אחרי היישום על הפח אמרח גם על השמשות ואדווח על הממצאים.

• תוכן חדש...