Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3916 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. ברשותי פורד פיאסטה שנת 2002 מנוע 1.3 ליטר.

בכמה חודשים האחרונים היו לי מספר בעיות עם מערכת הקירור של המנוע. קודם נסדק לי מיכל העיבוי של הרכב והחלפתי אותו באחד חדש ומקורי. לאחר מכן התפוצץ אחד מצינורות המים, ולאחר כשבועיים צינור נוסף. הצינורות הוחלפו. הדברים נראים לי קצת יותר ממקריים. בנוסף כל הצינורות של מערכת הקירור הנראים לעין ממש מנופחים, כאילו רואים שהם התנפחו כמו בלון מעבר לגודל המקורי שלהם.

הדבר גרם לי לחשוב שאולי קיים לי לחץ עודף במערכת הקירור.

איך אפשר לברר דבר כזה? ומה ניתן לעשות. שמעתי דעה אחת שאומרת שאולי ראש המנוע נסדק. מה דעתכם ? האם יש עוד גורמים שיכולים להוביל ללחץ גדול?

תודה מראש לעונים

פורסם

ברוב הרכבים לפקק המילוי יש תפקיד של פריקת לחץ, יכול להיות שהפקק לא מתפקד ולא פורק את הלחץ, או שמדובר במשהו אחר ומוכרב יותר.. המתן לתגובות נוספות.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

הפקק של המיכל עיבוי הוחלף לפני כשנתיים במסגרת טיפול במוסך מורשה, זאת אומרת שהחלק מקורי. אולי הוא בכל זאת נהרס מאז.

לרכב אין פקק לרדיאטור. יש רק מיכל עיבוי ודרכו מתצבע מילוי הרדיאטור.

איך אני יכול לבדוק את תקינות הפקק?

פורסם

יכול להיות שהגיע הזמן להחליף חלק מהצינורות אצלך, תלחץ על כל צינור ותנסה להרגיש עם הוא עדיין גמיש מספיק, אם אתה לא מרגיש שהוא קשיח ומתפורר, תנסה לראות חיצונית שהוא לא יבש ואין סדקים.

חלק מהצינורות באמת מתנפחים קצת מעבר לגודל המקורי, שמתי לב לזה כשהחלפתי לאחרונה את הצינור העליון לרדיאטור וכשקניתי צינור חדש הייתי בטוח שקיבלתי צינור בעובי לא נכון. הצינור החדש די מהר גם הגיע לגודל של הצינור הישן.

פורסם

באופן סדיר הרכב לא מאבד נוזלים, אלא אם כן קרה לי משהו כמו הפיצוץ של הצינור.

רוב הצינורות בהחלט לא חדשים אבל זה לא הגיוני הגודל שהם מגיעים אליו, הם מנופחים בצורה מחשידה. ויותר מדאיג אותי זה שלאחר נסיעה אני פותח מכסה מנוע ונוגע בחלק מהם, אז הם ממש קשים כמו בטון, לא משהו גמיש שמזכיר צינור בכלל. כשהאוטו קר הצינורות גמישים ומרגישים בסדר.

האם יכול להיות שמערכת הקירור לא מתפקדת כראוי? תרמוסטט לא נפתח לגמרי או רדיאטור סתום שגורמים לעודף לחץ?

פורסם

החלפת צינ ורות והם שוב חזרו והתנפחו? נשמע ממש לא טוב. במיוחד עם החלקחם הנוספים במערכת הקירור שנהרסו.

כאמור בדיקת לחץ הפוך .כנראה אטם הראש נפרץ.

• תוכן חדש...