Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפי ספר הרכב, השנה אני לא חייב להכניס את הרכב לטיפול, אלא רק שנה הבאה או ב100K ק"מ. עקב המלצות מחברי הפורום, החלטתי להכניס את הרכב לטיפול השנה, כמובן במוסך המרכזי שאני מטפל בו. כשדיברתי עם אחת הפקידות שם היא מסרה לי ש"טיפול גדול" יעלה בסביבות ה2,500 ש"ח ו"טיפול קטן" יעלה 1,000 ש"ח ויותר. לקחתי בחשבון את האפשרות לפנות לאחד מכנופיית הטיפולים השוטפים (האלופים) שמסתובבים כאן בפורום ואפילו חלק מהם כבר הציעו לי בעבר. העניין הוא שבבדיקה יגלו עוד דברים שבכנופיה (תקנו אותי אם אני טועה) לא מתעסקים, כמו בלמים וכ'ו...

אשמח כאן גם להצעות מה לעשות, ומה ההבדל בין טיפול גדול לקטן ? תודה מראש :-)

עריכה : הרכב הוא מיצובישי לנסר ספורטבק, עלה לכביש ב10/2011, כרגע עומד על 70K ק"מ.

עריכה אחרונה על ידי Menro

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

ברקסים לבדוק ולהחליף זה דיי שטויות ואני כמעט בטוח שהכנופיה תעזור לך

2500 שקל נשמע כמו טיפול שיחליפו לך הרבה דברים שעולים המון כסף וללא שום סיבה (המחיר ולא הדברים)

יש לך שרשרת במנוע ולכן אין צורך בטיימינג

אתה כנראה צריך להחליף פלאגים (שעולים הרבה בגלל שהם אירידיום) וגם שמן גיר (שעולה לא מעט)

מעבר לזה אולי פילטר דלק

אבל להגיע ל2500 זה כבר חוצפה

• תוכן חדש...