Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לבדוק היום פי'גו 206 One line PK 1.4 שנת 2007 עם 120,000 ק"מ גיר ידני, הרכב נראה ומרגיש במצב די טוב, מצרף את תוצאות הבדיקה במוסך. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא הרכב.

כמו כן הרכב היה שייך בעבר לחברת השכרה ובעל הרכב הנוכחי טוען שזה "השכרה נהג יחיד"-השאלה אם יש דבר כזה "השכרה נהג יחיד"? אני מכיר רק "ליסינג נהג יחיד".

תודה רבה וחג שמח

נדב

3ללא שם.jpg

20151004_125944.jpg

ללא שם.jpg

ללא שם1.jpg

פורסם

חסר פקק מיכל עיבוי.

ודולקת נורית בלוח בשעונים שמורה על תקלה. שים לב לבדוק מה התקלה בדיוק ולתמחר בהתאם.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

לא ממליץ לקנות מכוניות עם נורת Check engine דולקת.

יכול להיות שהיא דולקת כבר שנים ובעל הרכב לא מטפל.

סימן די וודאי לתחזוקה רשלנית וקמצנית: כל עוד האוטו נוסע, לא מטפילם.

בשביל זה אגב לא היית צריך בדיקה.

מבחינתי - נורת מנוע דולקת - שלום ותודה.

פורסם

האמת שהנורית נדלקה תוך כדי בדיקה ואחרי ניתוק של המצבר היא הפסיקה לדלוק. כך שזה לא ממש מדאיג אותי. חוץמזה ראיתי קבות אחרונות של טיפולים והבן אדם ממש לא "מתקמצן" על הרכב.

פורסם

יש דבר כזה "השכרה נהג יחיד", אבל רק בתאוריה. בפרקטיקה אתה לעולם לא תוכל לדעת אם זה רכב השכרה נהג יחיד או השכרה מרובת נהגים. לכן מומלץ לך להתחשבן עם המוכר כאילו מדובר בסוג החמור ביותר של ההשכרה ולקוות לטוב.

המצב של הרכב לא נראה מלהיב מפה ואני במקומך לא הייתי מתלהב מהרכב. במחיר הנכון אפשר לשקול את הרכב, כי את כל התקלות אפשר לסדר. אבל למה לטרוח? זאת פיג'ו ישנה, לא מרצדס אספנות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
האמת שהנורית נדלקה תוך כדי בדיקה ואחרי ניתוק של המצבר היא הפסיקה לדלוק. כך שזה לא ממש מדאיג אותי. חוץמזה ראיתי קבות אחרונות של טיפולים והבן אדם ממש לא "מתקמצן" על הרכב.

והיא יכולה לחזור שוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ועוד משהו הוא השתמש במי ברז ברדיאטור במשך ככמה שניים האם לעתכם נוצר כבר נזק בלתי הפיך לרדיאטור או/ו למנוע?

פורסם

כן. נוצר נזק. לא הייתי קונה את הרכב הזה.

אולי אני קצת נסחף ומכליל אבל מי שממלא מי ברז לרדיאטור - אין לו מספיק מודעות כדי להחזיק אוטו צרפתי במצב תקין. זה אלף-בית של תחזוקה נכונה.

פורסם

גם אני הייתי ממשיך הלאה, יותר מדי נורות אדומות של תחזוקה מסריחה, לא חסר 206 טובות.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תודה רבה על העצות הקשבתי לכם וותרתי על הרכב הנ"ל.

אם מישהו ממכם מכיר מישהו שמוכר רכב סופר מיני ידני אשמח לשמוע.

שוב תודה וערב טוב

נדב

• תוכן חדש...