Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המוטיבציה שלך לא ברורה.

אתה רוצה רק רכב חדש , סבבה.

למה חשמלי? לחסוך בעלויות? חוויה חדשה? איכות הסביבה?

מעדיף חשמלי בכל מובן חוץ מהטווח.

גם נוחות, גם אמינות, איכות נסיעה, רעשים, היעדר גיר וכו'.

לא הזכרתי עלויות בשום מקום פה.

איך שאני רואה את זה כל מה שנשאר לך זה ללכת לסוכנות ולבחור צבע.

צריך קודם לשכנע את האישה :wink:

פורסם

האמת היא שהתכוונתי ל"אני אקח אותה לנסיעת מבחן ואז נראה".

אז היום היינו בנסיעת מבחן!

הרכב באמת נחמד ומרגיש נעים.

הוא גם לא מרגיש כמו 107 כ"ס אלא יותר כמו 150.

התחושה של האצה בלי העברת הילוכים היא מוזרה מאוד אבל נחמדה. זה מרגיש כאילו שככה צריכים היו להיות רכבים מאז ומתמיד.

כמה נקודות שלא אהבנו:

- את הגרסה הבאה לא מביאים עדיין לארץ. זה אומר שיש טווח של 160 ק"מ בערך בין טעינות במקום 250.

זה גם אומר שהטווח הוא גבולי.

בפועל הרכב אמר שמאז הטעינה האחרונה עברו 122 ק"מ ושיש עוד 37 אז זה נראה די אמין.

- בגרסה הנוכחית יש גם בליטה בתא המטען שיוצרת מצב לא ממש נוח מבחינת הטענה. בגרסה הבאה זה כבר לא קיים.

- אין מערכת ניווט. מסתבר שכיום זו מגבלה רצינית בניסאן בכלליות כי אמרו לנו שאין להם כמעט רכבים עם GPS מהמפעל.

- יש מערכת שבה אפשר לקשר בין הטלפון ובין הרכב ולשלוט על כל מני דברים כמו התראות שהסוללה מלאה או האפשרות להדליק את המזגן או החימום כמה דקות לפני שנכנסים לרכב. בישראל זה לא קיים.

עוד נושא הוא תחנות ההטענה.

במדינות אחרות יש עמדות סופרצ'ארג'ר של טסלה שמאפשרות לטעון ליף תוך רבע שעה. פה אין, למרות שהבטיחו שיהיו.

בפועל יש אחת במחלף הסירה וזהו.

רוב העמדות בחניות באוניברסיטאות וקניונים גם לא עובדות.

בעצם זה אומר שאפשר לטעון בבית או בעבודה.

אצלנו בינתיים אי אפשר כי החניה לא צמודה לבניין אז נוכל לבדוק את העניין רק אחרי שהבניין יהיה בנוי (צריך אישור מהשכנים לעשות כל מיני שינויים).

בקיצור, אני מחכה בקוצר רוח לגרסה הבאה עם קילומטראז' נורמלי כי אז גם יהיו לי פתרונות טעינה רלוונטיים.

פורסם

הייתי עם ג'וק מהשכרה בצרפת והרכב הגיע עם מערכת מולטמדיה מקורית של ניסאן(קראו לה ניסאן קונקט) ממש מגניבה! עם GPS ואם זה היה הרכב שלי חיבור לגוגל דרך חשבון של ניסאן וכו'.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בדיוק. בצרפת...

משהו חשוב ששכחתי!

מה שאמרו לי באולם התצוגה זה שהרכבים שיש להם אלו רכבים "יד שניה מהיבואן".

זה אומר שהם מהשנה שעברה ורשמו אותם כיד ראשונה כדי לא להחזיר אותם למפעל.

זה גם אומר שהמחיר האמיתי על הכביש הוא 108 אלף ש"ח.

כשחושבים על האלטרנטיבות האחרות במחיר הזה הדברים קצת משתנים.

אני די בטוח שלא אקנה את הדור הזה אבל אם הדור הבא יהיה באותה איכות אבל עם טווח יותר גדול אז אני בטוח עובר לחשמלי.

פורסם

אתה מבין שאם לא יגמרו את המלאי שקיים ושוכב כבר מעל לשנה בנמל לא יביאו את הדגם החדש.

בנוסף קיים סיכוי שעקב כשלון של הדגם הנוכחי קרסו עלולים להפסיק לייבא את הדגם ואז תשאר קירח מכאן ומכאן.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אתה מבין שאם לא יגמרו את המלאי שקיים ושוכב כבר מעל לשנה בנמל לא יביאו את הדגם החדש.

בנוסף קיים סיכוי שעקב כשלון של הדגם הנוכחי קרסו עלולים להפסיק לייבא את הדגם ואז תשאר קירח מכאן ומכאן.

מה שמחזיר אותנו לטענה שלי , תמחור שגוי + אי הבנה של התחרות שקיימת לרכבים האלו.

על פי מה שאני בדקתי המיסוי על רכב חשמלי הוא 27%.

http://www.motorcar.co.il/article/%D7%9E%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%99-%D7%9B%D7%9C%D7%99-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C/

המחיר בארה"ב הוא בסביבות ה22K$ , שזה בחישוב פסימי 88K שקל , נוסיף 27% ונקבל 112K.

http://www.nissanusa.com/electric-cars/leaf/versions-specs/version.s.html

אז איך הם הגיעו ל-150K? נגיד ונוסיף קצת עלויות מסביב ונגיע ל120K , יש פה עדיין הפרש של 30K.

פורסם

קראתי בסקירה של עידן שטסלה מתחיבת לקנות את הרכב אחרי 7 שנים ולשלם 70% מהערך ההתחלתי כי לרכב חשמלי כמעט ואין בלאי.

המחירון של הניסאן גם אמור לשמור על הערך שלו בצורה דומה?

פורסם

הכשרת מכונאים ומנהלים טכניים, מערך שיווק ופרסום, אחסנה, שילוח, אחזקת מלאי, הנחות שונות מהיצרן (עקב התחייבות לכמות מסויימת של מכירות כל שנה).

אלו רק חלק מההוצאות השונות שיש ליבואן כאן בארץ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
מה שמחזיר אותנו לטענה שלי , תמחור שגוי + אי הבנה של התחרות שקיימת לרכבים האלו.

על פי מה שאני בדקתי המיסוי על רכב חשמלי הוא 27%.

http://www.motorcar.co.il/article/%D7%9E%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%99-%D7%9B%D7%9C%D7%99-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%91%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C/

המחיר בארה"ב הוא בסביבות ה22K$ , שזה בחישוב פסימי 88K שקל , נוסיף 27% ונקבל 112K.

http://www.nissanusa.com/electric-cars/leaf/versions-specs/version.s.html

אז איך הם הגיעו ל-150K? נגיד ונוסיף קצת עלויות מסביב ונגיע ל120K , יש פה עדיין הפרש של 30K.

כיוון שהליף ככל הנראה מיוצר ביפן יש להוסיף לחישוב שלך עוד %7 מכס כך שלא מדובר ב 27% מיסוי אלא ב 35%

הכשרת מכונאים ומנהלים טכניים, מערך שיווק ופרסום, אחסנה, שילוח, אחזקת מלאי, הנחות שונות מהיצרן (עקב התחייבות לכמות מסויימת של מכירות כל שנה).

אלו רק חלק מההוצאות השונות שיש ליבואן כאן בארץ.

ליבואן בחו"ל אין את ההוצאות האלו.

יש, רק הם מתחלקים על יותר יחידות שנמכרות , לכן לכל יחידה התוספת תהיה נמוכה יותר אבל עדיין קיימת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...