Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעקבות הזוועות שאני קורא בשירשור על חלונות 10

מצטער שאני מתפרץ לשרשור לינוקס, אבל הייתי ממליץ לך, אם כבר גם ככה אתה מתכוון לעבור למ"ה אחרת, לתת צ'אנס לחלונות 10.

לא לבצע את השדרוג הרגיל אלא לבצע התקנה נקיה (לאחר השדרוג כמובן כדי שלא תהיה בעיה עם האקטיבציה) ולראות אם באמת הרעה כזו רעה.

בכל אופן אם אתה מעוניין במ"ה רק לשימושי KODI וכו', יש את הOPEN ELEC המצויינת, ואם משהו יותר מקיף, אז אישית אני ממליץ על הUBUNTU, גרסאת ה LTS כמובן.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם (נערך)
מצטער שאני מתפרץ לשרשור לינוקס, אבל הייתי ממליץ לך, אם כבר גם ככה אתה מתכוון לעבור למ"ה אחרת, לתת צ'אנס לחלונות 10.

לא לבצע את השדרוג הרגיל אלא לבצע התקנה נקיה (לאחר השדרוג כמובן כדי שלא תהיה בעיה עם האקטיבציה) ולראות אם באמת הרעה כזו רעה.

בכל אופן אם אתה מעוניין במ"ה רק לשימושי KODI וכו', יש את הOPEN ELEC המצויינת, ואם משהו יותר מקיף, אז אישית אני ממליץ על הUBUNTU, גרסאת ה LTS כמובן.

אין סיכוי. אני מכיר את מערכות ההפעלה של מיקרוסופט מאד הדוס .

המערכת האחרונה שבאמת הרגשתי שהייתה מאד מוצלחת והביאה לשינוי מבורך הייתה חלונות 2000. משם הכל הדרדר.

KODY אין לי צורך בו מאחר ואני ממעט לצפות בטלויזיה.

עכשיו ממה שקראתי כאן בשירשור הכי נראו לי MINT,FEDORA, תודה לכל החברים שהמליצו !

לגבי UBUNTU כבר נכתב כאן שהיא עשתה ריגול אחרי המשתמשים והעבירה מידע לאמאזון, אצלי היא פסולה.

עריכה אחרונה על ידי martines
פורסם
הפצת puppy linux מהירה על מחשבים ישנים מאוד, בין השאר מכיון שהיא כולה בזכרון. ההתקנה פשוטה וקלה, אבל במהלך הזמן, אם יש שינויים והתקנות, צריך להשקיע זמן כדי לפתור אותם בעזרת הפורום של משתמשי המערכת.

מצד שני, מחשב עם 2 ג'יגה זכרון אינו כזה ישן ואמור לפעול חלק עם ווינדוס 7 . איזה מערכת מותקנת בו כרגע?

יהודה

יש בו WINDOWS 7 32 BIT עם מעבד DUAL CORE 1.2 וזכרון פנימי 2GB

המחשב עולה ועובד סביר אבל כל מה שקשור לניגון וידיאו הוא פשוט מקרטע במיוחד בווידיאו של YOUTUBE/KODI/POPCORNTIME אחרי מספר דקות יש תקיעות ובעקבות כך הסנכרון בין הוידיאו לאודיו משתבש כל הזמן.

הכרטיס וידיאו שלו זה המובנה של לוח האם/מעבד

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

אני חייב להגיד שאני לא מבין על איזו כבדות דיברתם כאן עם אובונטו.

התקנתי ( במקביל לווינדוס ) על מחשב עם מעבד ATOM, מחשב משנות הטרמפפו עם ג'יגה RAM.

בווינדוס ( 7 STARTER, שהוא קל יותר ), בקושי הצלחתי להיכנס ל"מחשב שלי" בלי להתעצבן.

עם האובנטו זה היה פשוט קסם, גם בגלישה באינטרנט בכמות גדולה של טאבים וגם בשימוש השותף.

הבעיה היחידה מבחינתי עם האובונטו ( ובכלל הפצות לינוקס ), זה שבלתי אפשרי לערוך קבצי וורד בעברית ולשמור עליהם תקינים(אפשר גם להוסיף את הסיוט בתמיכה בתרגום בעברית בנגנים באובונטו - בפופקורן עובד מעולה ).

פורסם
יש בו WINDOWS 7 32 BIT עם מעבד DUAL CORE 1.2 וזכרון פנימי 2GB

המחשב עולה ועובד סביר אבל כל מה שקשור לניגון וידיאו הוא פשוט מקרטע במיוחד בווידיאו של YOUTUBE/KODI/POPCORNTIME אחרי מספר דקות יש תקיעות ובעקבות כך הסנכרון בין הוידיאו לאודיו משתבש כל הזמן.

הכרטיס וידיאו שלו זה המובנה של לוח האם/מעבד

אולי תנסה להתקין את puppy linux על "דיסק און קי" . ההתקנה פשוטה וקלה, וכאשר הוא תקוע בUSB המחשב עולה עם לינוקס, אחרת הווינדוס עולה כרגיל. (כמובן שקודם צריך לסדר בBIOS את סדר העליה). במצב של לינוקס תנסה לצפות ביו-טיוב ולראות אם השיפור מספק אותך.

יהודה

פורסם

למען האמת, המלצתי ואני ממליץ לכל מכרי להתקין וינדוס 10 בהתקנה נקיה.

אין לי כרגע שום בעיה בוינדוס והשימוש שלי בו הוא מאוד אינטנסיבי.

פורסם

השבוע עברתי לעבוד עם לינוקס MINT בצורה מוחלטת ז"א הקצאת שטח HD גדול והתקנה מהבסיס של MINT, ו BOOT בלעדי. הכוונה כפי שהבנתם לא לחזור יותר לחלונות.

בינתיים זה עובד ממש טוב, את ה THUNDERBIRD קינפגתי להמשיך לעבוד מאותה סיפרייה בה הוא נמצא מתקופת החלונות כמובן על דיסק NTFS, כך שלא הייתי צריך להזיז כלום . OFFICE יש חופשי - libre office, המצויין שעבדתי איתו גם תחת חלונות , סביבות הפיתוח עובדות מצויין גם תחת לינוקס (android studio, eclipse, arduino).

אמשיך לעדכן.

חלונות 10 היא לא ממש חינם, היא ניתנת לשנה חינם, אחר כך תצטרכו לשלם

פורסם

חלונות 10 ניתנת בחינם למי שבידיו רשיון חוקי של חלונות 7 ומעלה, אפשרות מימוש ההטבה היא עד ה29 יולי 2016. מי ששדרג יש לו רשיון חוקי ותקף, מי שלא שדרג במהלך התקופה הזו יצטרך לרכוש רשיון חדש.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני חושב לשדרג, יש לי 7 אולטימייט חוקי.

לא עשיתי את זה עד עכשיו כי יש לי 7 עדכונים שמותקנים בכל פעם מחדש ואני לא מקבל את הצעת השדרוג בכלל.

עכשיו גם יש התראות מהסמארט על אחד מכונני ה- SSD והם ברייד 0. כך שנראה לי שהגיע הזמן לעשות משהו...

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...