Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חברים,

שכרתי רכב באיטליה ולאחר החזרתו ראיתי שחויבתי ב-100 יורו נוספים. מדובר ב-25% מעלות השכירות כולה!

כשביררתי מה הסיבה נאמר לי שמדובר בעלות ניקיון מכיוון שהרכב הוחזר מלוכלך....

כדי לסבר את האוזן, הלכלוך המדובר הוא לא יותר מאשר פירורים שנשארו ברכב לאחר טיול משפחתי עם ילדים. לא מדובר בנזק או בלכלוך חריג. מדובר בלכלוך רגיל שאפשר לנקות עם שואב אבק תוך 2 דקות.

שכרתי כמה רכבים בחיי ומעולם לא נתקלתי בדבר הזה.

מבאס קלות. הגשתי בקשה להחזר. מקווה שייענו.

מוגש כהוצאת קיטור ושירות לציבור.

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם

בטוח שלא עישנת ברכב? בד"כ זו העילה לחיוב חריג כזה.

החזרתי מספיק רכבים עם פירורי לחם וקצת בוץ על הרצפה, שואב האבק של תחנת השכרה זלל את כולם בלי תשלום נוסף. אפילו רכב של יורופקאר שנשכר בוורונה והוביל ילדים די צעירים (אבל רכב זה היה לפני למעלה מ-10 שנים)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

זה רשום אצל כל חברות ההשכרה שרכב מלוכלך יחויב בתשלום,

גם כששכרנו בגרמניה וגם בהולנד, נכנסו לתחנת דלק, שילמנו יורו ושאבנו את הרכב היטב. עובדה שלא היו בעיות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שכרתי דרך יורופקאר באוקראינה- קיבלתי רכב נקי והחזרתי באותו המצב. לא הייתה לי שום בעיה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
שכרתי דרך יורופקאר באוקראינה- קיבלתי רכב נקי והחזרתי באותו המצב. לא הייתה לי שום בעיה.

יש לך ילדים קטנים?

פורסם

ילדים זה תירוץ להחזיר אוטו מלוכלך?

אם אתה מנקה אחריהם בבית,

אתה מוזמן לעשות את זה גם באוטו.

במיוחד אם הוא לא שלך...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איזו דרך נפלאה לעשות כסף,

נגיד שהם גובים על ניקיון - אבל בחייאת - 100 יורו?

כאילו אם היו לוקחים 10 או 20 זה כבר די והותר. 100 זה כבר הגזמה על גבול הגניבה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

תודה על האזהרה אני אמור לקחת מהם רכב גם בחודש הבא בסניף מילאנו (בשדה).

האם זה הסניף המדובר?

איזה רכב שכרת ומה קיבלת בפועל אם אפשר לשאול? (איך היה מבחינת תחזוקה וכ'ו).

פורסם
איזו דרך נפלאה לעשות כסף,

נגיד שהם גובים על ניקיון - אבל בחייאת - 100 יורו?

כאילו אם היו לוקחים 10 או 20 זה כבר די והותר. 100 זה כבר הגזמה על גבול הגניבה

זו לא גניבה, סביר להניח שזה כתוב בחוזה.

-

פורסם (נערך)
ילדים זה תירוץ להחזיר אוטו מלוכלך?

אם אתה מנקה אחריהם בבית,

אתה מוזמן לעשות את זה גם באוטו.

במיוחד אם הוא לא שלך...

תהיה בריא איזו תגובה מיותרת.

אני מבין שאתה לא מפנה חדר במלון לפני שעשית ספונג'ה לרצפה וניקית פנלים. אני גם מניח שאתה דואג לסדר את המצעים ולקפל את המגבות (ואולי אך דואג לכבס אותם לפני) ...

אני מבין גם שאתה מנקה בעצמך את השולחן ושוטף את הכלים במסעדה שבה אתה סועד.

אם אתה עושה את זה בבית, אתה מוזמן לעשות את זה גם שם. במיוחד אם הם לא שלך....

תודה על האזהרה אני אמור לקחת מהם רכב גם בחודש הבא בסניף מילאנו (בשדה).

האם זה הסניף המדובר?

איזה רכב שכרת ומה קיבלת בפועל אם אפשר לשאול? (איך היה מבחינת תחזוקה וכ'ו).

אכן מדובר בסניף שבשדה התעופה במילנו. הזמנתי מראש רכב משפחתי סטיישן (פוקוס/מגאן) וקיבלתי סיאט ליאון סטיישן דיזל ידני. הרכב היה במצב טוב. הם היו בסדר גמור חוץ מנושא החיוב המקומם.

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם

מישהי מהעבודה שלי בדיוק חזרה מצפון איטליה גם כן:

- שדה תעופה: ורונה

- חברת השכרה: מג'ורה

- רכב: סיטרואן C4 פיקאסו

- ילדים: 3

- קנס ניקיון: 150אירו.

פורסם

יש לי ילדים ואני שוכר לפעמים רכב ובחיים לא חטפתי קנס על לכלוך. נראה לי כמו התנהלות אנושית בסיסית סבירה לגמרי. אפשר לחשוב שרק משפחות של ישראלים שוכרים רכב ברחבי העולם.

בחיאת זומזום, איפה דריש כשצריך אותו.

אולי נסתכל על זה מהזווית הכלכלית-צרכנית:

רכב שכור הוא שירות.

שירות עם תנאי שימוש.

נושא הניקיון מוגדר בתנאי השימוש.

קל ופשוט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...