Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מדובר בפילטר אינבוקס איתמר,מי שקבע זה דיינו עם כמה פילטרים על אותו הרכב שקבע שהפילטר לא מזיק ולא מועיל מי יודע מה.

דיינו לא בודק את הנזק שחדירת לכלוך למנוע גורם. אלא אם אתה חוזר לאחר שימוש ממושך.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
דיינו לא בודק את הנזק שחדירת לכלוך למנוע גורם. אלא אם אתה חוזר לאחר שימוש ממושך.

היום פירקתי את הצינור שמוביל למצערת(פלסטיק שחור) שהיה נקי כמו חדש,למרות שהפילטר היה מלוכלך.

אז אם היה אבק,הוא בוודאות היה נדבק לצדדים של הצינור,כי הצינור שמגיע לפני הפילטר היה מאובק קצת,וכל מה שאחרי הפילטר נקי לגמריי.

לא הייתי משאיר חלק שעלול לגרום נזק למנוע לעולם

Miata ND2

פורסם
מדובר בפילטר אינבוקס איתמר,מי שקבע זה דיינו עם כמה פילטרים על אותו הרכב שקבע שהפילטר לא מזיק ולא מועיל מי יודע מה.

דיינו לא בודק כוח?

איך הוא בודק לכלוך\נזק למנוע?

(באמת שואל, שכל אחד ישים מה שבא לו, לא מעניין אותי)

רועי

פורסם

בתשובה שלי לאיתמר התכוונתי שהפילטר על הדיינו לא מוסיף לרכב יותר כח אבל לא מוריד גם,לא לגבי לכלוך

ועידו באמת חבל,נשאר לי בקבוקים כמעט מלאים ואני כנראה לא אצטרך אותם שוב...

Miata ND2

פורסם

אם אתה מדבר על קליאו ספורט אז בעיקרון כשאתה מקצר את תעלת היניקה אתה פוגע במומנט.

אבל יש סטאפים שאכן משפרים ביצועים, אבל לא ברמה שתרגיש. את הנזק של זה בעוד חמש שנים אתה כן תרגיש.

למה לקנות משהו שלא משפר כלום ורק גורע ? בשביל הסאונד ? אתה פוגע במומנט ביניים ב 90% מהמיקרים.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם (נערך)

חשבתי מדובר בפילטר אינבוקס לא מקורי, קופסא מקורית ואתה רק מחליף את הפאנל ? לא עושה כלום. רק גורע.

אם לא היו לזה חסרונות, היצרן היה מרכיב את זה לבד.

ולדוגמא להגיד שברכב ראלי או מירוצים יש פילטרים כאלה לא אומר לי כלום, שמירה על המנוע לטווח הארוך זה לא בדיוק בסדר העדיפויות שלהם.

מבדיקה שערכו עם ציוד מאוד יקר , הגיעו למסקנה שההבדל הממוצע בין פילטר נייר לפילטר כותנה בזרימת אויר הוא פחות מ 1%.

אז בזמן שאתה מקבל עוד 0.1 כוח סוס ב 12 אלף סל"ד, אתה מכניס הרבה יותר אבק וחול למנוע (אל תשכח שאנחנו בעיקרון חיים במדבר), ויכול להיות שיקרה משהו בעוד כמה שנים, ויכול להיות שלא. לפי דעתי זה לא שווה את הסיכון ואין לי בעיה פעם בחצי שנה להשקיע 100 שקל על פילטר מקורי.

אגב גם הקליאו V6 באה עם פילטר נייר בדיוק כזה, שם אין לו בעיה לעמוד בהספקים של 240 כ"ס מוצהרים.

חברות כמו K&N עושות את כספן בעיקר על טיפשות הלקוחות ועל אפקט הסאונד שמתקבל.

עריכה אחרונה על ידי diforce

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

הסברתי את הטיעון שלי:

-בצינור היניקה לאחר הפילטר הכל נקי,לפני הפילטר יש חול, מה שאומר שהרכב נשם אוויר מלוכלך וקיבל אוויר מאוד נקי (בהתאם למה שראיתי) - משמע הפילטר עשה את עבודתו (הפילטר היה מאוד מלוכלך)

-הפילטר הגיע עם הרכב ולכן השארתי אותו,לא הייתי רוכש אותו בחיים

Miata ND2

• תוכן חדש...