Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בשעה טובה חציתי רף 6000 ק"מ על ניסאן מיקרה שברשותי חצי שנה. עליתי כנראה על משהו בזוית שהצליחה לעשות נזק לדופן הצמיג סמוך לסוליה, לתקן אי אפשר. הצמיג אחורי שמאלי, משהו בסיסי כנראה. 165/70/R14.

להבנתי גם אם הייתי מוצא כזה צמיג בדיוק, ההבדלים בשחיקה כבר משמעותיים וצריך להחליף זוג. הייתי ב3 פנצ'ריות, הציעו לי צמיגים עלומי שם בסביבות 450 וגודייר\דנלופ באזור 700 לזוג.

בנוסף, חשבתי לנצל את ההזדמנות, לשמור את הצמיג הימני התקין ולשים אותו על ג'אנט ברזל שאני אזמין (זהה לרביעייה שלי), כך שיהיה לי גלגל רזרבי בגודל מלא. אני רק לא בטוח שהוא נכנס מתחת לתא המטען כשהוא מנופח.

אז מה? שני צמיגים? סט שלם? פשוטים או יותר טובים? המלצות יתקבלו ברכה, אני מהשרון.

תודה :-P

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

אני מבין שלניסן מיקרה יש ביצועים עוצרי נשימה, אבל אני חושב שעדיין יספיקו שני צמיגים פשוטים ממותג איכותי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קורה, לא נורא. אני נאלצתי עכשיו להחליף צמיג בן חודש שעבר פחות מ-1000 ק"מ בגלל בעיה דומה.

אני הייתי רוכש צמיג אחד מדגם זהה לשאר. 6000 ק"מ על ניסן מיקרה לא שחקו את הצמיגים כל כך הרבה לדעתי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

גם אני הייתי מחליף רק אחד.

6,000 קילומטרים זה כלום לצמיג אחורי ואני דיי בטוח שאין שם שחיקה משמעותית.

הרכב שלי אחרי 46 אלף קילומטרים והבלאי בצמיגים האחוריים כמעט אפסי.

פורסם

6000 מאחורה זה באמת כלום.

הרכב הקודם שלי עבר מעל 100 אלף קילומטר על זוג הנקוק אחורי שהגיע מקורי עם הרכב מהמפעל :hihi:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

טוב אז כנראה שהצמיג לא היה כזה זול:

Falken Sincera SN-831

באמת אפשר להחליף רק אחד? איפה אפשר למצוא כאלה?

פורסם
זה באמת הצמיג המקורי? הנתונים עלובים משהו...

הלוואי שהמחיר היה עלוב כמו הצמיג. עולה כמו goodyear efficientgrip

פורסם

איך אתם אוהבים להתסכל רק על נתונים.

זה צמיג טוב, ספק אם מישהו פה בכלל נהג ברכב שעליו מורכבים צמיגים כאלו.

בכל אופן זו כולה פאקינג ניסאן מיקרה ואין ממש צורך ביותר מזה, מי אמר שהגודייר טובים מהפאלקן? הנתונים?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ביקורות של אנשים.

אני מסתכל על ביקורות ולא על נתונים.

ויש מלא אתרים עם ביקורות מפה ועד כוש.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

יש 831 ויש 831A שהוא צמיג OEM של ניסאן ועוד כמה קטנות... ההבדל הוא בדירוג המהירות, T בדגם A ו- S ברגיל. לכן בדוק מה מציעים לך! אני דיי בטוח שאתה צריך דירוג T ושזה מופיע ברשיון.

בלי קשר בחו"ל כבר יצא 832, שהוא דגם משופר עם טכנולוגיית סיליקה, ודירוג אירופאי לא רע בכלל.

על הנייר, גם אני הייתי בוחר את הגודייר על פני הפאלקן. חד וחלק.

שאלה - האם אין גלגל רזרווי בגודל מלא?

פורסם

פריג'י,

אין גלגל מלא, יש קטן עד 80 קמ"ש.

ברישיון מופיע לי 81S, גם בפקודת הרישום. בחנות האינטרנטית שרכשתי ותיאמתי איתם התקנה של הצמיגים, אמרו לי שאין בעיה לעלות מS לT מכיוון שT מאפשר 10 קמ"ש יותר מS.

אם מישהו יכול לאשר שזה תקין אודה לו מאוד כי מחר בבוקר אני צריך להתקין.

פורסם

רציתי להחליף רק צמיג אחד, אבל צמיג חדש זהה לשלי לא היה במלאי בשום מקום שחיפשתי. היה 832 אבל לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה אם 831 ו832 על אותו סרן מהווים בעיה מבחינת רישוי, וגם המקום שהיה לו את הצמיג היה רחוק למדי. בסוף הלכתי על זוג הנקוק K425. את הצמיג התקין שהורדתי אני שומר במחסן לעוד חודש חודשיים רק למקרה שמרפי יקפוץ לבקר בסרן קדמי. אח"כ הבדלי שחיקה כבר יהיו משמעותיים מידי אני מניח.

ירדתי מהרעיון של גלגל ספייר בגודל מלא. גם אם היה קל להתארגן על ג'אנט כזה מפירוק (חדש עולה 500), זה היה דורש ממני למצוא מקום לג'ק וכ'ו', ותא המטען גם ככה לא ממש מרווח.

מצחיק איך הראש עובד. את כמות הפנצ'רים שהיו לי בתקופה של מעל 10 שנים אפשר לספור על יד אחת, ורק פעם אחת נאלצתי להחליף צמיג שלא כתוצאה מבלאי, אבל איך שזב קרה, אני רץ לעשות הכנות כאילו זה הולך לקרות מינימום פעם בחודש.

תודה לכולם

• תוכן חדש...