Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנחנו יוצאים לטיול בין 10 ימים ב אוסטריה.

משפחה של 4 נפשות 2 מבוגרים גבוהים ו 2 ילדים לא במיוחד נמוכים,

אני מבקש חוות דעתכם לבין 3 המכוניות שהצגתי למעלה מבחינת מרווח גובה ורגליים גם לנהג והמקביל אליו וגם למרווח רגליים ליושבים מאחור, כמו כן גם למי יש תא מטען גדול ומרווח?

מספר הערות:

1. המחיר זהה בין המכוניות - כלומר הפקטור הזה נעלם - תודה.

2. התעקשנו על אוטומט בלבד.

תודה מראש

שרון

פורסם

a-class הייתי מוריד מהפרק. האוקטביה תספק את הכי הרבה מרווח ואת תא המטען הכי גדול אבל אני הייתי מקריב קצת מהספייס של הילדים ולוקח את האודי.

פורסם

המרצדס A קלאס היא סגמנט מתחת ל-A3 והאוקטביה. לדעתי הסקודה והאאודי יתאימו יותר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
המרצדס A קלאס היא סגמנט מתחת ל-A3 והאוקטביה. לדעתי הסקודה והאאודי יתאימו יותר.

המרצדס והאודי הם באותו סגמנט

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

ללא ספק הייתי לוקח את הסקודה, למרות שהאודי והמרצדס נחשבות למותג פרימיום לעומת הסקודה ויהיה יותר כיף לנהוג באחת מהן, הסקודה תעניק את המרווח פנים הכי טוב וגם את התא מטען הכי גדול

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם

קיבלתי לטיול נהיגה עם עצמי באיטליה שנה שעברה A CLASS ומאוד נהנתי.

אבל למשפחה היא בטח תהיה צפופה יותר מאוקטביה, שנית, אם יש לכם רישיון מתאים נסו ידני, יוזיל משמעותית עלויות והרכבים האירופאים הידניים נוחים לנהיגה ודיי סלחניים לנהיגה לא נכונה ולזמני הסתגלות.

בכל מקרה אתם לא יכולים להבטיח רכב ספציפי גם ככה ותהיו תלויים לחסדי השדה"ת לרכב מאותה קטגוריה או גבוהה יותר(יכולים לתת לכם דגם דומה אבל מאותה קטגוריה ומעלה לצורך העיניין אם לקחתם אוטומט אי אפשר לתת לכם ידני ואם לקחתם רכב משפחתי גדול כמו אוקטביה אי אפשר לתת לכם אופל קורסה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...