Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב יד 1, פרטית, עבר 74K

נבדק במוסך הדרום.

רשום בטופס שאין אחריות על גיר.

הקונה טוען שלא ידע על כך דבר.

בשבוע שהיה הרכב נסע מעולה ולא היו סימנים מקדימים.

יש משהו שאפשר לעשות?

IMG-20150620-WA0000.jpg

פורסם

מקסיזם - יש משהו שאני יכול לעשות עם זה? לפנות למכון?

מאור30 - מה זה הסכמתי... זה סעיף מובנה בטופס...

דני-דין - משלבים להילוך והרכב לא זז...

• ספונסר פורום
פורסם

יש סיכוי סביר שיש חוסר שמן גדול, או שנשברה ציריה.

לא ניתן לקבוע שהלך גיר על סמך שיחת טלפון.

פורסם

בהמשך לאורן,

מאיפה אתה בארץ? צריך לבדוק קודם מפלס שמן ושהציריות תקינות, לפני שחורצים את גורלו של הגיר.

120323.jpg

Stay Dirty

פורסם

מצד שני בטופס רשום בסעיף מערכת העברת כח - תקין , אם אני לא טועה הגיר הוא חלק ממערך העברת הכח

ובכלל הבדיקה הזאת שווה לת-ת לא בדקו מזגן ולא רכיבים מכניים שמחוברים לחשמל

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

הכל תלוי במערכת העצבים שלך, מחלה מוכרת של הדגם.

היו לי 4 קרוזים ב4 השנים האחרונות, בכולן יום בהיר אחד הלך הגיר.

פורסם

אכן גם אני מכיר מישהו שחודש שעבר הגיר של הקרוז שלו (יד ראשונה, 100 אלף קילומטרים), התפגר באמצע נסיעה ונסע רק ברוורס. האבחנה הייתה שהלך הגיר, גם במוסך פרטי.

אפס סימנים מקדימים, והרכב טופל עד אז המורשה בלבד..

כנראה איזושהי תקלה סדרתית שהיצרן לא לוקח עליה אחריות.

תכין 10K.

פורסם
הרמתי טלפון למוסך (UMI בראשון) וזה מה שאמרו.

אכן, בדיקה רצינית ומדוייקת.

למה לא לגשת למוסך ולבדוק?!.

אגב, לאחוית בעבר היתה שברולט קוואליר 96' עם מעל 320000 ק"מ. יום אחד היתה לה בדיוק בעיה כמו שלך, מסתבר שהיה איזה חלק משוחרר בגיר בסה"כ חיברו אותו והרכב המשיך לנסוע ונוסע עד היום (מכרו אותו למכרים שלהם והרכב עד היום משרת אותם נאמנה).

• תוכן חדש...