Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אני בערך כבר 16 שנים עם אותה בנזיניה של קולמן.

במשך הזמן הוחלפו מספר חלקים ותכלס היא עדין עובדת נאמנה.

הבעיה היא בתקלות, כאשר זה קורה, אין עם מי לדבר, תחליף חלק או שביתה איטלקית.

בנוסף ההתעסקות עם הבנזין אני חייב להודות קצת נמאסה עלי.

23735_1_.jpg

אי לכך (ובצער רב) אני שוקל הגירה לכיון כירות הגז/גזיות.

אשמח להמלצות לכירות במחיר הוגן, נוחות תפעול ואפשרות לפרוק מיכל הגז אחרי כל הפעלה.

כזאת שנכנסת לכל תיק טיולים.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

מצטרף לבקשה.

פעם המליצו על מוצר מקביל תוצרת סין שהיה דיי מוצלח. לא מצליח למצוא אותו מאז.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

בזמנו קניתי בריקושט חיקוי של moonwalker של קולמן ב150, אני מאמין שהיום זה אפילו זול יותר. עובדת סבבה לגמרי (ומתקפלת למלבן קטן). מה שכן - המצת התקלקל די מהר (אחרי שנה+-).

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם (נערך)

אם בערכות קפה עסקינן, איך הערכה הזו נחשבת?

adventure.jpg

קיבלתי אותה לפני שנתיים ומאז מאוחסנת. יש תוקף למיכל?

עריכה: עוד שאלות למפנג'ן המתחיל: איך ניתן לדעת באיזה מצב מיכל הגז (מלא \ חצי \ ריק)?

מה קורה שנגמר המיכל, יש אפשרות למילוי חוזר (איך?) או קניה של מיכל חדש (איפה?).

עריכה אחרונה על ידי Michael_N

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

מהתמונה נראה שזה בלון נקב. כמובן שאין אפשרות של למילוי למיכל כזה. את הכמות של הגז אתה יכול להרגיש לפי תחושה כשאתה מנענע את הבלון מצד לצד. בלון גז לגזיה אפשר למצוא בכל חנות טיולים.

פורסם

קיבלתי לגיוס ערכת קפה של outdoor, היה סיוט להרתיח איתו מים. קניתי באיביי ראש דומה למה שבוקי הגיב פה, מרתיח מים ממש ממש מהר עלה לפני 3 שנים משהו כמו 70-80 שקל ושווה כל אגורה

פורסם
Kovea.

יש יבואן מסודר (או קישור לאתר) בארץ?

קיבלתי לגיוס ערכת קפה של outdoor, היה סיוט להרתיח איתו מים. קניתי באיביי ראש דומה למה שבוקי הגיב פה, מרתיח מים ממש ממש מהר עלה לפני 3 שנים משהו כמו 70-80 שקל ושווה כל אגורה

מה תדירות השימוש שלך בה? יש/היו תקלות וכאלה?

אני מבין שניתן לפרק את המיכל גז אחרי כל שימוש?

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

קובאה מעולים. חברה קוריאנית אאלט.

לי יש fireman מתברג ואני (והחבר'ה) מרוצים מאד.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אין הצדקה להחזיק בנזיניה בארץ, זה יותר מיועד להרים גבוהים מאוד ששם הגז עושה בעיות.

אם השימוש הוא אך ורק לקפה, עדיף לרכוש את הגזיות הזולות עם המיכלי ניקוב החד פעמיים וראש רוטופליים.

זה יוצא הכי חסכוני גם ברכישה של הגזיה וגם בשימוש השוטף לקפה, היא מרתיחה את המים הכי מהר ומיכל ניקוב כזה של 190 גרם מחזיק הרבה זמן ועולה בין-8 ל-10 ש"ח.

אם בכל זאת תרצה משהו מעבר לקפה, עדיף את הגזיות האלפיניות שהראש נפרד מהבלון, כמו שהראו כאן בשרשור, זה יושב נמוך ויציב.

אם אתה מתכוון גם להתחיל לבשל בשטח שקשוקות וכו' ותטייל ברכב, יש את הכירות גז הניידות שעולות בסביבות ה-100 ש"ח והם יציבות מאוד לשים עליהם מחבת בשטח ועושות עבודה טובה יש להם מיכלים חד פעמיים שוכבים.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אחת הקניות היותר טובות שלי באיביי זה הפקל קפה שהכנתי, ביניהם זה :

http://www.ebay.com/itm/Mini-Portable-Gas-Powered-Picinic-Steel-Stove-Burner-Camping-Hiking-Cookware-New/391027344945?_trksid=p2047675.c100005.m1851&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D20131003132420%26meid%3Dff2478fdaee34115b7f5ba82ffd53043%26pid%3D100005%26rk%3D3%26rkt%3D6%26sd%3D111658432090&rt=nc

מוצר טוב, אמנם לא מרגיש הכי איכותי בידיים אבל שורד אצלי כבר 3 שנים של צבא, טיולים, מילואים. ברנר חזק בטרוף, לא צריך גפרורים או מצית ומוציא להביור.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

^ זה מתברג למיכלי הברגה רגילים של 450 גר' ו 230 גר' ?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...