Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתי תחכה שה-6 הנוכחית תיכנס לתקציב שלך. לטעמי יפה ומוצלחת באלף מונים מה-6 דור שני.

מסכים, אם אתה כבר מחליף, אז לנוכחית, הדור השני, הצורה מ2008-9 הכוונה. לדעתי פחות מוצלחת משלך, נהגתי בה כמה פעמים ואיך ההגדרה? לא עפתי.

פורסם

לי יש את המאזדה 6 פרימיום 2009 . הרכב באמת מטוס והוא מפנק מאד.

צריכת הדלק הממוצעת היא 1:9.5 אבל זה שווה את זה. ביטוח אני מעל 30 לנהג יחיד משלם 4100(מקיף + חובה) כולל תביעה מלפני שנתיים.

אגרת רישוי משלם 1680 לשנה. דרגת רישוי 5.

עלות טיפול קטן סביבות 700 .

עלות טיפול גדול סביבות 1500. כולל החלפת רצועת מזגן ותושבת מנוע תחתונה עלה 2700. הכל מקורי כמובן במוסך ש.ר.ד (מרכזי של באר שבע שהוא גם מוסך של ב.מ.וו וגם מחלקה צבאית יש בו - בקיצור מוסך ענקי של מאזדה פורד)

בקיצור לעועמת תחזוקה של האיביזה 1600 2008 ידנית שהייתה לי קודם סה"כ יוצא לי עוד 400 ש"ח לחודש עלות אחזקה.

ממש לא רציני .. שווה כל שקל

אני ממליץ לך מאד על הרכב

פורסם

לדעתי אם כבר מחליפים אז לרכב אחר לגמרי. תעשה חשבון כמה רכבים יהיו לך בחיים, חבל לבזבז החלפה ולהשאר עם רכב כמעט זהה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

יצא לך בכלל לנהוג בדור השני?

גם לי יש בבית רכב זהה לשלך ואני מעדיף אותו על פני הדור השני, למרות שהביצועים והאבזור בדור השני טובים יותר.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

יצא לי לנהוג בדור השני, על עשרות מכוניות שונות מהדור השני של ה- 6 אבל במנוע 2.0.

אני מכיר את האוטו היטב ואני לא כל כך מבין מאיפה הביטחון שהרכב זהה.

נכון, הרכבים חולקים הרבה מכלולים אבל נוחות הנסיעה של הדור השני טובה יותר, בידוד הרעשים טובים יותר הגה

אמנם פחות מתקשר אבל ביום יום נוח יותר לתפעול (בדור הראשון ההגה הוא הידראולי). התחושה בגדול לא זהה בכלל.

השיקול נובע מהרצון להתקדם, שוב בינתיים זה רק שיקול ואני לא ממהר לעשות את זה אבל בכל זאת זה מעניין אותי.

אני בכל מקרה לא אקבל את ההשקעה ברכב שלי בחזרה ובינתיים גם הערך של הרכב שלי לא עולה עם הזמן.

מצד שני אני מאוד נהנה ממנו, בתקופה שהוא אצלי עשיתי איתו כמעט 12K ק''מוהיד עוד נטויה

לכן אני ממש לא ממהר למכור אותו וגם לא בכל מחיר, הרכב מושקע ברמות שאין לתאר והכל עם מתועד עם קבלות

של עשרות אלפי שקלים.

ההשקעה ברכב הבא כבר לא תהיה גבוהה מהסיבה שברכב הבא אני מעוניין שהאבזור כבר יגיע מקורי כדוגמת מושבי העור, הקסנונים,

החישוקים המרשימים, פנסי ערפל, חלון שמש וכיוצא באלה.

עריכה אחרונה על ידי shlomi6280

שלומי.

פורסם

הניסיון שלי הוא אחר. אני מעדיף את הדור הראשון.

פורסם

יש לי את הדור השני לקשורי 2 ליטר והיה לי גם את הדור הראשון 2 ליטר לקשורי.

היה משהו בדור הראשון שהוא יותר מחובר לנהג, יותר מדויק בנהיגה, הגה יותר מתקשר וגם צליל מנוע בריא.

מהדור הראשון די התלהבתי, הדור השני יותר מעודן ומרוכך מכל הבחינות - זה מתחיל מהגה רך (מדי) לטעמי, בולמים רכים יותר, צמיגים בחתך 60 במקום 55 דור ראשון. מדי פעם יש לי געגועים לדור הראשון ואני מצטער שהחלפתי. אבל מה לעשות - האוטו התחיל להתיישן והתחשק לי להחליף. גם אני ממליץ לך לדלג על הדור השני לטובת השלישי. קח בחשבון שהשלישי ארוך משמעותית וככל הנראה פחות נוח להסתובב איתו בעיר ולתמרן חניות. ה 2.5 ליטר בשני עם מנוע מיושן, בשלישי מודרני וחסכוני.

פורסם

עניתי לך בפרטי.

לגבי הטוענים שמדובר ברכב זהה, אין לי מושג מאיפה אתם מקריצים את השטויות האלה.

170 כ"ס 24 קגמ. אלו לא הרבה, אבל מספיק בשביל ליהנות מחווית נהיגה לא עייפה.

האבזור מפנק לאין שעור ונותן תמורה למחיר , חימום כסאות, כסא חשמלי עם זכרונות, קסנונים, סאנרוף, מראה ספורטיבי מנהלי, סלון עור דיפוני עור והגה עור.

שליטה מלאה מההגה על תפעול המוזיקה והמזגן , בקרת אקלים מפוצלת לנהג ונוסע, בקרת שיוט, תאורת לד מקדימה המשרה אווירה נעימה גם באיזור הנהג וגם תאורת המחוונים משתנה. הרכב מהנה לנהיגה , ובעל תא מטען מרווח מאוד (במיוחד שאתה זוג +2 קטנים).

אם הוא מתוחזק כראוי אתה תהנה ממנו מאוד! ואם הוא שמור כמו שצריך אתה תמשוך מידי פעם עיניים אפילו שמדובר בסך הכל ב M6 כי הוא רכב חתיך בהרבה מהדגם הקודם.

ולראיה

IMG_1989.jpg

מה שכן, כמו שאמרתי לך, קשה למצוא שמורים ומתוחזקים . אז אני מאחל לך המון בהצלחה!

לגבי סכומים מישהו לפני כבר כתב לך עלות א.רישוי וטיפולים.

פורסם

כל מה שרשמת חוץ מהמושבים והסאנרוף (2 תוספות דיי מיותרות בארץ) יש גם בדור הראשון.

פורסם

לטעמי, הדור הראשון יותר יפה מהשני (לראיה התמונה שהועלתה מעליי)

אם מאזדה 6, אז או הראשון או החדש, האמצע דיי פושר במראה, לא "ספורטיבי" בכלום, לפחות לא לדעתי.

הפלסטיקה גם זכורה לי לרעה כמאוד לא איכותית ביחס לרכב ברמת מחיר הזאת. בדור הראשון יש הרגשה איכותית יותר , לפחות לאחר מתיחת הפנים ב2006/7 לזכרוני.

פורסם

רדרוז. אם אתה מגדיר סלון עור וסאנרוף- מיותרים. השיחה הזו מיותרת.

Ml

לא מצליח לאתר תמונה מעליך אבל בכל אופן, על טעם וריח..

הצלחה בחיפושים לקונה .

פורסם

התמונה שאתה העלית, של המאזדה שלך.

ברור שעל טעם ועל ריח אין ויכוח.

לכן רשמתי שזאת דעתי האישית ולטעמי האישי.

פורסם

חברים, ירדתי מהעניין.

א'- באמת חבל לי לוותר על האוטו שלי. אני חושב שאני צריך להנות מהרכב הזה יותר,

השקעתי עליו המון אהבה והמון המון כסף וחבל למכור כרגע.

מה שכן, אני מתכנן בשנה הקרובה לרכוש את הדור השלישי (עדיין לא סגור על רמת גימור),

וזאת כבר תהיה הרבה יותר מעניינת ומרגשת.

זו מחשבה טובה יותר לדעתי.

שלומי.

• תוכן חדש...