Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ת'כלס צודק. העיקר ההשתתפות, ושדגל ישראל התנפנף בגאון בבירה ערבית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא מביך.

אילו הפרשי הרמות, וכל תוצאה טובה מזה היתה נחשבת להפתעה גדולה.

מה שמביך, זו התקשורת שמצליחה לשכנע אותנו שיש לנו סיכוי להתמודד איתם.

הסיכוי קיים, אך קטן מאוד.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מי שהיה צריך הוכחה להבדלי הרמות-קיבל אותה.

לא הולך כבר שנים למשחק בארץ.

שחקנים מרויחים הון כסף,בלי שום פרופורציה ליכולתם במגרש-

אני לא אהיה חלק במימון הזה.

לעומת זאת,בחו"ל אני תמיד מנסה לשלב משחק-בעיקר באנגליה.תענוג אמיתי.

סלע

פורסם

צפיתי קצת במחצית הראשונה וזה היה משעשע לראות. מכבי נראו כאילו כל מהלך, כל תגובה וכל מחשבה היא בהילוך איטי. בהחלט ניכר ההבדל ברמות. מה שכן, שאפו לקהל ששר ועודד בקול רם. היה ניתן לשמוע אותם מעל לאוהדי צ'לסי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
מי שהיה צריך הוכחה להבדלי הרמות-קיבל אותה.

לא הולך כבר שנים למשחק בארץ.

אני לא אהיה חלק במימון הזה.

לעומת זאת,בחו"ל אני תמיד מנסה לשלב משחק-בעיקר באנגליה.תענוג אמיתי.

לפי ההיגיון שלך למה אתה הולך לראות הצגות פה בארץ ? ראית איך משחקים פה בארץ ? אתה משווה את זה לברודוואי ?

לפי ההיגיון שלך למה אתה הולך לראות סרטים ישראלים ? אתה משווה את זה לטום הנקס וברוס וויליס ?

לפי ההיגיון שלך למה אתה שומע מוזיקה ישראלית ? אתה משווה את מאיה בוסקילה למריה קארי ? את שלמה ארצי לאלטון ג'ון ?

אתה יודע כמה שלמה ארצי מרוויח להופעה ? כמה כל סרט מגלגל פה ?! (ורוב הסרטים עוד ממומנים ע"י המדינה). אתה יודע כמה שחקני תאטרון מרווחיים ?!?!?!?! אל תיתן לזה יד !

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אתה נשמע לי מאוד כועס.

תזכיר לי,אני חייב לך משהו?

אני הולך לאן שאני רוצה,ומשלם למי שאני רוצה.

אתה מוזמן ללכת לאן שאתה רוצה, ולשלם למי שאתה רוצה.

איזו התנפלות-איזה פחד.

סלע

פורסם
אתה נשמע לי מאוד כועס.

תזכיר לי,אני חייב לך משהו?

אני הולך לאן שאני רוצה,ומשלם למי שאני רוצה.

אתה מוזמן ללכת לאן שאתה רוצה, ולשלם למי שאתה רוצה.

איזו התנפלות-איזה פחד.

אתה לא חייב כלום לאף אחד ואף אחד לא התנפל עלייך ולא כועס זה פורום כותבים פה אין טון דיבור, אבל אתה יכול ומוזמן להוריד את האף

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
אתה לא חייב כלום לאף אחד ואף אחד לא התנפל עלייך ולא כועס זה פורום כותבים פה אין טון דיבור, אבל אתה יכול ומוזמן להוריד את האף

איפה ראית שהרמתי את האף?

בינתיים אתה הוא זה שמתנפח ,חבל.

סלע

פורסם

"

אני לא אהיה חלק במימון הזה."

אתה מוזמן לבוא איתי להתלוות אחר שחקן יום אחד ולראות מה שחקן כדורגל רציני משקיע כל יום ויום ותבין מה זה. מה אנשים עוברים שאתה מזלזל בהם כהרף עין. שנים על גבי שנים (רוב) הוריי השחקנים משלמים 3-4K שקל, במשך עשר שנים ולעיתים יותר, אימונים פרטיים ומשקיעים בעצמם אלפיים אחוז. לא שותים, לא יוצאים, לא מעשנים, כל התיכון הם לא בילו בנעימים עם החבר'ה. הם לא מכירים את המושג חופש גדול.

יש כאלה שהם אובר-פייד, אני לא רואה אותך יוצא על מנכ"לי הבנק. או על הח"כים.

תגיד אתה אוהב כדורגל יותר דינאמי, כדורגל עם יותר מצבים, קצב יותר מהיר, איצטדיון מלא עד אפס מקום - אני אבין.

אבל לצאת עליהם כי הם מרוויחים X או לא או הם פרימדונות או לא זאת הצהרה גדולה מידי. אני תופס מהפורום הזה מעצב דעת קהל, לכן אינני יכול להעביר את זה לסדר היום.

פורסם

"תגיד אתה אוהב כדורגל יותר דינאמי, כדורגל עם יותר מצבים, קצב יותר מהיר, איצטדיון מלא עד אפס מקום "- מדוייק לגמרי.

לגבי ההשקעה של שחקן-תגיד, אתה מדבר על שחקן ישראלי?

כי ממה שאני קורא, הם יודעים לבלות לא מעט.

ואם הם לא מבלים,כדבריך, אז למה הרמה שהם מציגים לא תואמת את ההשקעה שלהם?לא מסתדר לי העניין.

ולגבי מנהלי הבנק ושאר מקבלי משכורות העתק, אני מבדיל בין חברה פרטית, שם מותר להם להשתכר כאוות נפשם,

לבין משרות ציבוריות,שם משכורות העתק הן באמת שערוריה.

סלע

פורסם
"תגיד אתה אוהב כדורגל יותר דינאמי, כדורגל עם יותר מצבים, קצב יותר מהיר, איצטדיון מלא עד אפס מקום "- מדוייק לגמרי.

לגבי ההשקעה של שחקן-תגיד, אתה מדבר על שחקן ישראלי?

כי ממה שאני קורא, הם יודעים לבלות לא מעט.

ואם הם לא מבלים,כדבריך, אז למה הרמה שהם מציגים לא תואמת את ההשקעה שלהם?לא מסתדר לי העניין.

ולגבי מנהלי הבנק ושאר מקבלי משכורות העתק, אני מבדיל בין חברה פרטית, שם מותר להם להשתכר כאוות נפשם,

לבין משרות ציבוריות,שם משכורות העתק הן באמת שערוריה.

כן על שחקן ישראלי. זה שאתה לא מכיר זה משהו אחד, זה שאין זאת שמועה לא מבוססת. יש שחקנים רבים שנותנים מעצמם ומשקיעים ברמות שלא הכרת. ומה עם הצד המנטלי ? אתה יודע איזה מהפך נפשי זה לשחקן שהיה שחקן טוב בליגת העל לנוער לרדת לליגה א' ? אתה יודע מה האחוזים של מי שחוזר משם ?

צריך אופי, השקעה, התמדה. הדברים האלה לא קורים סתם. אתה יודע איזה מקצוען מאור בוזגלו ? ואני לא מדבר רק עליו כי הוא מצליח. אני יכול למנות לך רשימה כאורך הגלות.

הבעיה בכדורגל הישראלי היא רק בשחקן עצמו ? טעות בידך. יש שחקנים שלא עובדים איתם נכון, שלא משקיעים בהם, שלא מאמינים בהם. קיבלת הזדמנות למשחק-שתיים-מקס' 3, לא הוכחת את עצמך (ויש קבוצות שאם אתה לא תותח על לא יתנו לך להיות בהרכב, בזמן ששחקנים וזרים בינוניים בהרכב), אתה הולך עכשיו לשנים של השאלות !

כל אוגוסט קוראים לך חזרה לקבוצת האם, ביחד עם עוד 20+ שחקנים, ומתוכם בוחרים מקס' 3 שחקנים.

ביום שתחליט לחזור לצפות בכדורגל ישראלי אני אתן לך רשימה של שחקנים ותראה מקצוענות מהי. אני מבטיח לך שאם תעקוב אחרי מי שאגיד לך, רק עליו כל המשחק, אתה תהנה.

פורסם

מצד אחד אני מסכים איתך, מצד שני לא.

לא אתחיל להשוות כמה שחקן מרוויח בארץ לעומת חו"ל, אבל לחלוטין אני בטוח שהם לא מקצועיים כמו שהם בחו"ל.

אתה רואה את זה מכול שחקן שמשחק בחו"ל, שאומר שרמת האימונים שם גבוהה ואינטנסיבית הרבה יותר ממה שיש בארץ. שלא נדבר על שחקנים ישראלים בכירים שחזרו לארץ ומיד הרמה שלהם נפלה לקרשים(בניון, בן חיים).

לא מספיק להיות כישרון, צריך להתאמן ברמה גבוהה.

צ'לסי האפילה על מכבי תל אביב בעיקר בזכות הפיזיות והאינטנסיביות של המשחק שלה, פחות בגלל הכישרון.

• תוכן חדש...