Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
אתה בטוח?

אני חושב שירד ל150K לפי האתר.

המחיר של 150K באתר מתייחס לגרסת ה-150 כ"ס.

באתר לא מופיע משום מה דגם ה-122 כ"ס בגימור comfortline. תסתכל במחירון החדש שפורסם כאן, שם הוא מופיע ב-140K.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם
לדעתך, כי הורגלת לקבל פחות ביותר.

בהסתכלות על שאר השוק, לא ברור לי במה היא עדיפה על ספורטאז׳ לדוגמא

לא משווים עגבניות לחצילים - ספורטאז' לא בדיוק מתחרה בגולף.

מכל מתחרותיה לסגמנט באותו אזור מחיר, הגולף מציעה רמה גבוהה מאד של ליטוש הנדסי (בדגם ה-1.4 יש לה מתלה אחורי מתקדם יותר מזה שקיים בדגם ה-1.2), תא נוסעים איכותי מאד, ביצועים חזקים מאד (מזדה 2.0 זריזה מאט במיאוץ הקלאסי אך לגולף תאוצת ביניים עדיפה) + חסכון עדיף בדלק. תוסיף לכך היא מגיעה כעת עם 3 שנות אחריות אני בהחלט חושב שהיא מציעה חבילה מצויינת. היא גם מאובזרת לא רע למעט ג'אנטים, אך גם למזדה המקבילה במחיר (דגם 2.0 אקטיב) אין ג'אנטים.

הדגם הנוכחי של הגולף ירד במחיר ב-10K ש"ח בקרוב, כך שאם קודם התמורה לכסף הייתה לא משהו, עכשיו היא מצויינת ביחס למתחרות.

אם מחיר שאר המתחרות יירד אף הוא באותו שעור, אז בו נדבר שוב.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

בהסתכלות על שאר השוק, לא ברור לי במה היא עדיפה על ספורטאז׳ לדוגמא

הכל תלוי בצרכים שלך, אבל אם לא ברור לך במה גולף עדיפה על ספורטז׳ אתה כנראה לא מכיר את הגולף בכלל.

נכון שהספורטז׳ בגרסת ה1.6 שלה נותנת יותר פח לשקל שלך והיא מציעה מרווח ובגאז׳ גדולים ביחס למחיר (אם כי אני לא בטוח שיותר ממה שאוקטביה מציעה), אבל כמכונית היא בינונית למדי, עם נוחות נסיעה לא מרשימה במיוחד, ניהוג (handling) בינוני ועידון לא משהו.

גולף לעומת זאת, מצטיינת בכל מה שספורטז׳ לא, פלוס היא מהנה לנהיגה שזה לא משהו שאפשר להגיד על ספורטז׳.

פורסם (נערך)

אני כבר מעל 10 שנים בואגיות, כל מי שאומר לי שאני לא מכיר את הגולף, נובח על העץ הלא נכון. פרט לאחת, כולן חדשות מהחברה, פולקסווגן, אודי וסקודה.

המתלה - יריקה בפנים של הלקוחות, זה שהחליטו להביא בדור הזה את המתלה העתיק בגרסת הבסיס, בעוד שעד עכשיו כל הדגמים הגיעו עם המתלה הרב חיבורי ועכשיו נותנים את המתלה ה״מתקדם״ - שיש כמעט לכל רכב היום, זה לא כזה שוס.

התיבה האוטומטית, שגם היום מציגה אמינות נמוכה, לאחר אי אלו שיפורים זה ממש לא ליטוש הנדסי.

רמת האבזור בטרנדליין בסיסית ביותר.

הספורטאז כדוגמא היא בהחלט מתירה לגולף ולכל המשפחתיות. לא משנה איך תסובבו את זה.

גולף לא מאובזרת עם dsg ב135? לא בשבילי, תודה.

ושיפול האסימון לגמרי, את הרכבים הקודמים (1.2) מכרו ב0 ק״מ ב112. שזה כבר מחיר הגיוני לרכב שכזה.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם
כשהוא עובד, הוא עובד מעולה.

גם הגיר של הסיטרואן C5 שלי היה ככה. שנמשיך?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
המחיר של 150K באתר מתייחס לגרסת ה-150 כ"ס.

באתר לא מופיע משום מה דגם ה-122 כ"ס בגימור comfortline. תסתכל במחירון החדש שפורסם כאן, שם הוא מופיע ב-140K.

תודה רבה. כנראה באמת המראות יהיו מתקפלות.

פורסם
המתלה - יריקה בפנים של הלקוחות, זה שהחליטו להביא בדור הזה את המתלה העתיק בגרסת הבסיס, בעוד שעד עכשיו כל הדגמים הגיעו עם המתלה הרב חיבורי ועכשיו נותנים את המתלה ה״מתקדם״ - שיש כמעט לכל רכב היום, זה לא כזה שוס.

זה לא היבואן ש- "החליט להביא בדור הזה את המתלה העתיק" - זה היצרן (דגם ה-1.2 לא נמכר בשום מקום בעולם עם המתלה המתקדם). שנית, זה לא רלוונטי כי אנו מדברים על דגם שבו קיים מתלה מתקדם. שלישית ללא מעט מתחרות עדיין את המתלה מתקדם לדוג' 308, C4, מגאן, אסטרה, סיוויק...

רמת האבזור בטרנדליין בסיסית ביותר. תגדיר לא מאובזרת (להזכירך, מדובר ב-1.4) - למעט ג'אנטים יש לה לדעתי רשימת ציוד לא רעה בכלל (מע' בקרת אקלים מפוצלת עם פתחים מאחור, מולטימדיה מקורית + מסך מגע, דיבורית BT מקורית, שקע USB, הגה מעור, שליטה מההגה על שמע ומחשב דרך, בקרת שיוט, 7 כ"א)

הספורטאז כדוגמא היא בהחלט מתחרה לגולף ולכל המשפחתיות. לא משנה איך תסובבו את זה. הספורטאז' מתאימה למי שרוצה סטייק בפיתה (כמו שנאמר, הרבה פח/גובה/נפח לשקל, כמכונית היא בינונית לכל היותר). הגולף היא ליגה אחת מעל בכל הקשור לאיכות הנסיעה/נהיגה/ביצועים/נוחות/...

ושיפול האסימון לגמרי, את הרכבים הקודמים (1.2) מכרו ב0 ק״מ ב112. שזה כבר מחיר הגיוני לרכב שכזה.

איזה מתחרה ישירה מתומחרת באיזור ה-112K לרכב חדש מיבואן? צ'טערת, הטיעונים שלך לא רלוונטים לדגם ה-1.4 בתמחור החדש.

פורסם

לא לא, אני צ'טערת. לא הבנתי מה לא רלוונטי ומה כזאת מציאה ב1.4.

בוא נשחק את המחשק אחרת - היום, אתה מחפש משפחתית חדשה ויש לך לצורך העניין - 135K ש"ח.

אתה קונה גולף?

אני לא. בהנחה שאני בולע את הצפרדע (וזאת חתיכת צפרדע) של ה-DSG7, שגם אני וגם אתה החלטנו לוותר עליה בסקודות שלנו - עדיין באולם ליד, יושבת אוקטביה, שכנראה תציע חבילה יותר טובה.

ואם אני לא יכול לעכל את העובדה שיש לי גיר שעובד על זמן שאול, אז רוב הסיכויים שלא אתקרב לרכב.

אני אגיד לך את זה אחרת, את הגולף 1.4 עם גיר ידני במחיר של 115-120, הייתי קונה.

פורסם (נערך)

אני קונה רכבים ידניים כי אני אוהב לנהוג (גם אם מדובר במשפחתית), ולא בגלל שאני פוחד מ-DSG.

המציאה ב-1.4 שהוא מנפק ביצועים חזקים מאד בפער גדול מרב המתחרות באותו מחיר + הבונוס של המתלה המתקדם מאחור. אם הייתי צריך לרכוש בימים אלה משפחתית במחיר הזה, הגולף הייתה המועמדת המובילה אצלי - היא פשוט מכונית מצויינת ובעיני היא הטובה ביותר מול המתחרות והמחיר שלה דומה מאד למתחרותיה ולא בפער הזוי כפי שהיה קודם. הגיר לא מטריד אותי כי אני מניח שקונצרן שמשקיע הכי הרבה כסף במו"פ בין כל יצרני הרכב (בדוק), השכיל לפתור את הבעיות בגיר הזה (בלי קשר, אני חושב שהגיר של הסיד מוצלח יותר לנהיגה סולידית. ה-DSG עדיף לנהג הממהר.).

לגיטימי לבחור מכונית אחרת, יש עוד מועמדות לא רעות בכלל, אך אם קודם הסכמתי שהגולף הייתה רכישה לא מוצלחת (ראה את השרשור הבא http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?489977-%D7%AA%D7%94%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%99-%D7%94%D7%AA%D7%9E%D7%97%D7%95%D7%A8-%D7%A9%D7%9C-%D7%A6-%D7%9E%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%9F&highlight=%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3) היום אני חושב שהיא רכישה מצויינת.

ד"א האוקטביה המקבילה אמנם גדולה יותר, אך מצויידת במתלה ה"עתיק" (ואני מרגיש את ההבדל), וכיול המתלים שלה פחות מוצלח.

עריכה אחרונה על ידי menir1

פורסם
גם אם האמינות של הגיר נמוכה, זה עדיין ליטוש הנדסי. כמו שאמרו כבר בשרשורים אחרים, כשהוא עובד, הוא עובד מעולה.

כמו האינטרנט של הוט - כשהוא עובד, הוא עובד טוב, כשלא עובד - אין עם מי לדבר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...